Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Vanliga frågor

Security Incident July 2021

15.07.2021

Vad hände?

Vi var målet för en organiserad cyberattack som genomfördes med hög kriminell energi. De okända gärningsmännen lyckades övervinna de höga säkerhetsstandarderna och få tillgång till interna uppgifter. Vi vidtog omedelbart alla nödvändiga åtgärder för att skydda all data och arbetar systematiskt med incidenten tillsammans med externa cybersäkerhetsspecialister. Vår affärsverksamhet har inte påverkats av incidenten och alla system fungerar som vanligt.

Vilka uppgifter påverkas?

Bland annat påverkas adress- och avtalsuppgifter för kunder, partner, anställda och externa tjänsteleverantörer. Dessutom äventyras betalningsuppgifterna för ett litet antal kunder som har betalat med banköverföring på Spreadshirt, Spreadshop eller TeamShirts eller som har fått en återbetalning. Enligt det nuvarande utredningsläget har ingen kontoinformation om alla andra kunder lagrats på de hackade servrarna.

Vilka skyddsåtgärder har vidtagits?

Datasäkerhet är vår högsta prioritet och vi tar denna fråga på största allvar. Företagets IT-krisgrupp arbetar för närvarande systematiskt med incidenten tillsammans med externa cybersäkerhetsspecialister. Vi kommer att vidta ytterligare åtgärder för att se till att en sådan incident inte kan inträffa igen. De utredande myndigheterna har redan kallats in.

Vad kan du göra?

Om du har ett konto hos oss rekommenderar vi starkt att du återställer ditt lösenord.

Tips för starka lösenord

  • Välj ett så långt lösenord som möjligt
  • Använd inte personuppgifter, t.ex. födelsedatum.
  • Använd siffror, symboler, stora och små bokstäver.
  • Använd olika lösenord för alla dina konton
  • Ändra dina lösenord regelbundet

Hur kan jag få veta mer?

Vi uppdaterar den här sidan regelbundet med mer information. Titta bara tillbaka!

Jag har inget konto hos er. Varför kontaktar ni mig?

Vi har dina uppgifter eftersom du tidigare har beställt hos oss eller i en av våra partnerbutiker. För kund- och beställningsinformation finns det lagstadgade lagringsskyldigheter. Av detta skäl kan även uppgifter från tidigare beställningar vara berörda, även om du har beställt som gäst.

Jag försöker ändra mitt lösenord, men kan inte logga in.

Många kunder beställer som gäst, utan att skapa ett konto hos oss. Du kan endast logga in hos oss om du har ett konto. Våra rekommendationer att ändra lösenordet riktar sig endast till kunder som har skapat ett konto hos oss. Du kan ta reda på om du har ett konto genom att gå till vår inloggningssida och klicka på ”Glömt lösenord”. Om du anger din e-postadress och vi meddelar att vi inte hittar den, har du inget konto hos oss med denna adress.

Jag raderade mitt konto för länge sen. Varför har ni fortfarande mina uppgifter?

För kund- och beställningsinformation finns det lagstadgade lagringsskyldigheter, även om du har raderat ditt konto. Några av dessa uppgifter kan eventuellt ha komprometterats och därför har vi kontaktat dig.

Hur raderar jag mitt konto?

Logga in på Teamshirts. Klicka på ”Mitt konto” och sedan på ”Kontaktuppgifter”. Här hittar du alternativet ”Radera konto”.

KONTAKT