Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Reklamartiklar med tryck

Skapa blickfång tillsammans

Reklamartiklar med tryck

Upp till 50% Mängdrabatt

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Välj produkter bland vårt breda sortiment

Designa merchandise i fem enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.
  • Hitta en passande produkt och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.
Börja designa

Letar du fortfarande inspiration?

Stora beställningar = stora mängdrabatter

Om ditt företag letar efter passande reklamartiklar har ni kommit helt rätt hos TeamShirts. Vi har ett brett utbud av produkter som ni kan trycka era individuella design på: t-shirts, handdukar, paraplyer, mössor, hoodies, nallebjörnar, vattenflakor, termosflaskor, muggar och många fler. Med hjälp av vår egen designer är designprocessen enkel och smidig. Du kan välja att ladda upp din egen fil eller använda ett av våra tusentals gratis motiv. När ni beställer merchandise hos oss njuter ni dessutom av oslagbara fördelar. Ditt företag kan få upp till 50% mängdrabatt vid större beställningar. Redan vid köp av 6 produkter sparar ni 10%. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt inom hela EU och 30 dagars bytesrätt. Men nog med reklam för oss - nu är det dags att börja designa era reklamartiklar!

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Helt ok, MEN!

Snabba och med bra råd. Väldigt bakvänd lösning när man designat, beställt och betalt och de då meddelar att den tryckmetod som valdes för ett av objekten (automatiskt?) inte är lämplig, då måste man återkalla hela ordern och börja om. Då är pengarna reserverade på kortet, så att det inte går göra en ny order, med mindre än att du har massor av pengar på kortet. Varför inte bara ha en ändringsrutin och reglera ändrat pris i efterhand?

Peter Garner

leveranstid

Lite lång leveranstid med tanke på priset, annars nöjd med kvaliteten på tröjorna, återstår att se hur tryck osv är om några tvättar.

Kalle Stobenius

Bra kvalitet till ett bra pris

Bra kvalitet till ett bra pris! Trevlig kundservice. Det enda negativa jag har att säga är att leveranstiden kunde varit något kortare.

Jonas Gustavsson

Bra tryck på tröjorna

Bra tryck på tröjorna

Wi

Snabbare leverans än väntat

Snabbare leverans än väntat, valde express dock. Helt OK tryck för det priset.

Anna

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 429 omdömen