Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Reklamartiklar med tryck

Skapa blickfång tillsammans

Reklamartiklar med tryck

Upp till 50% Mängdrabatt

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Välj produkter bland vårt breda sortiment

Designa merchandise i fem enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.
  • Hitta en passande produkt och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.
Börja designa

Letar du fortfarande inspiration?

Stora beställningar = stora mängdrabatter

Om ditt företag letar efter passande reklamartiklar har ni kommit helt rätt hos TeamShirts. Vi har ett brett utbud av produkter som ni kan trycka era individuella design på: t-shirts, handdukar, paraplyer, mössor, hoodies, nallebjörnar, vattenflakor, termosflaskor, muggar och många fler. Med hjälp av vår egen designer är designprocessen enkel och smidig. Du kan välja att ladda upp din egen fil eller använda ett av våra tusentals gratis motiv. När ni beställer merchandise hos oss njuter ni dessutom av oslagbara fördelar. Ditt företag kan få upp till 50% mängdrabatt vid större beställningar. Redan vid köp av 6 produkter sparar ni 10%. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt inom hela EU och 30 dagars bytesrätt. Men nog med reklam för oss - nu är det dags att börja designa era reklamartiklar!

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Fina tröjor

Fina tröjor, bra tryck

Malin Olsson

Nöjd med tröjor och tygpåsar!

Bra kommunikation mellan mig och säljaren. Fick all hjälp jag behövde för att kunna lägga beställning. Varorna kom tidigare än utlovat.

L Löfvander

Material

Snabb och bra service. Inte lika tjockt material som vi hade hoppats med väldigt sköna. Svårt att placera trycken till var man ville ha dem i verkligheten, varierande kvalitet i trycken också. T.ex på armen var kvalitén superbra men på ryggen var den sämre. Små i storleken men förståeligt när det är unisex.

Mathea

Fin tygpåse som levererades precis när…

Fin tygpåse som levererades precis när de sagt att den skulle komma. Bra kommunikation från företaget. Det enda som drar ner betyget är att det krånglade och fastnade när beställningen skulle läggas, utan att det framgick vad som var fel. Efter minst en timmes (!) krångel och felsökning lyckades jag till slut förstå att den typ av kasse jag ville beställa tryck på var slut i lager, så jag fick byta till en annan. Överlag är jag dock jättenöjd med den vara jag till slut fick.

Anna-Karin

Det var ätt att designa sina produkter…

Det var lätt att designa sina produkter och dom kom hem snabbt. Jättefina. Barnens kepsar blev supersnygga.

Sara Johansson

Bra

4/5 baserat på 1 337 omdömen