broderade kläder för ditt team

Broderade kläder

Mycket tunn tråd - vårt broderisortiment

Oavsett om du broderar hoodies, basebollmössor eller förkläden: ladda upp din design eller skapa ett motiv med vårt grafikiska verktyg eller mallar och lägg till text i många olika teckensnitt. Du kan lägga till enskilda namn eller ett team-nummer på varje produkt. Du kan skapa broderade produkter för hela teamet på nolltid.

Alla Brodyrprodukter

Broderad teamutrustning i bara några steg:

 

1. Klicka på "Designa nu" nedan för att börja designa.

2. Hitta en lämplig produkt och välj en färg.

3. Ladda upp ditt motiv och placera det enligt dina önskemål.

4. Om du vill brodera en produkt kan du helt enkelt ställa in den med kontrollenheten (broderi / utskrift).

5. Vill du också ha namn och nummer? Inga problem, med laglistan anpassas allt på 5 minuter.

6. Färdigt. Din nya outfit kan gå i produktion.

 

Designa nu

Brodyrprodukter för ditt team

Rätt utrustning för varje team

Oavsett om det gäller examensklassen, fotbollslaget eller företaget: Med broderade textilier får dina teamkläder en helt ny kvalitet och en tidlöst chic stil. Beställningsprocessen är mycket enkel och börjar med valet av rätt produkt. Vi erbjuder för närvarande broderier på tröjor, kepsar, förkläden och pikétröjor. Är du lagkapten för ett idrottsteam? Låt oss då brodera snapback-kepsar åt er! Kläderna får en snygg finish med broderier även på hoodies och tröjor. Behöver din avslutningsklass något nytt i år istället för de lama t-shirtarna? Kör hårt med broderade kepsar eller hoodies för hela årskullen. Och även restaurangägare hittar något hos oss: du kan till exempel snygga till förkläden med din restauranglogga eller skapa högkvalitativa t-shirts.

Dina fördelar med broderade produkter från TeamShirts

Oavsett om du vill brodera en baseballmössa som en överraskning till din lagkapten eller kontaktar oss eftersom du vill brodera hoodies till hela laget - vi finns här för att hjälpa dig. Om du inte vet om ditt motiv passar för att brodera på en mössa eller försköna en tröja, så hjälper vi dig gärna med grafiken. Vi vill ju gärna att din nya teamoutfit blir perfekt! Och det bästa: du får mängdrabatt redan efter 6 delar! Du kan få upp till 60 % rabatt. Om du en gång har skapat en brodyrfil kan du förresten göra en restbeställning när som helst.

Finns det för många valmöjligheter?

 

Vår kundtjänst kan du nå på +46 84 468 36 38 eller info@teamshirts.se. 
Vet du inte vilken logotyp som skulle passa ditt lag? 
Vi hjälper dig gärna även med designen av era nya teamkläder. 
Saknar du något på vår webbplats?
Vi arbetar ständigt på att finjustera våra erbjudanden för ditt team och alla andra där ute.