Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Broderade kläder

Broderier för ditt team

Broderade kläder

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Mycket tunn tråd - vårt broderisortiment

Oavsett om du broderar hoodies, basebollmössor eller förkläden: ladda upp din design eller skapa ett motiv med vårt grafikiska verktyg eller mallar och lägg till text i många olika teckensnitt. Du kan lägga till enskilda namn eller ett team-nummer på varje produkt. Du kan skapa broderade produkter för hela teamet på nolltid.

Brodyrprodukter

Brodyrprodukter för ditt team

Broderad teamutrustning i bara några steg:

1. Klicka på "Designa nu" nedan för att börja designa.

2. Hitta en lämplig produkt och välj en färg.

3. Ladda upp ditt motiv och placera det enligt dina önskemål.

4. Om du vill brodera en produkt kan du helt enkelt ställa in den med kontrollenheten (broderi / utskrift).

5. Vill du också ha namn och nummer? Inga problem, med laglistan anpassas allt på 5 minuter.

6. Färdigt. Din nya outfit kan gå i produktion.

Designa nu

Rätt utrustning för varje team

Oavsett om det gäller examensklassen, fotbollslaget eller företaget: Med broderade textilier får dina teamkläder en helt ny kvalitet och en tidlöst chic stil. Beställningsprocessen är mycket enkel och börjar med valet av rätt produkt. Vi erbjuder för närvarande broderier på tröjor, kepsar, förkläden och pikétröjor. Är du lagkapten för ett idrottsteam? Låt oss då brodera snapback-kepsar åt er! Kläderna får en snygg finish med broderier även på hoodies och tröjor. Behöver din avslutningsklass något nytt i år istället för de lama t-shirtarna? Kör hårt med broderade kepsar eller hoodies för hela årskullen. Och även restaurangägare hittar något hos oss: du kan till exempel snygga till förkläden med din restauranglogga eller skapa högkvalitativa t-shirts.

Dina fördelar med broderade produkter från TeamShirts

Oavsett om du vill brodera en baseballmössa som en överraskning till din lagkapten eller kontaktar oss eftersom du vill brodera hoodies till hela laget - vi finns här för att hjälpa dig. Om du inte vet om ditt motiv passar för att brodera på en mössa eller försköna en tröja, så hjälper vi dig gärna med grafiken. Vi vill ju gärna att din nya teamoutfit blir perfekt! Och det bästa: du får mängdrabatt redan efter 6 delar! Du kan få upp till 50 % rabatt. Om du en gång har skapat en brodyrfil kan du förresten göra en restbeställning när som helst.

Hjälp

Vi erbjuder hög tryckkvalitet tack vare olika tryckmetoder. Beroende på motiv och det material som ska tryckas använder vi olika tryckmetoder. Tröjor och luvtröjor trycks huvudsakligen med digitalt direkttryck. Då sprejas färgen direkt på luvtröjan. Det tryckta motivet känns lätt och behagligt. Även flextryck är möjligt. Denna metod garanterar mycket bra tryckresultat och en optimal tryckkvalitet, även efter många tvättar. Sammetslikt flocktryck och transfertryck för foton, bilder och fin grafik är också möjligt. De olika tryckmetoderna ger alla en mycket hållbar färgkvalitet och en maximal mångfald av motiv- och logotypvarianter.

Vi kan även förädla tröjor och luvtröjor. Våra broderimaskiner är utrustade med 15 färgade garner och ”syr” motiven detaljerat på produkten. Broderifilen måste finnas som vektorgrafik och får inte överskrida en storlek på 22,5 cm x 22,5 cm.

Finns det för många valmöjligheter?

Vår kundtjänst kan du nå på +46 84 468 36 38 eller info@teamshirts.se. Vet du inte vilken logotyp som skulle passa ditt lag? Vi hjälper dig gärna även med designen av era nya teamkläder. Saknar du något på vår webbplats? Vi arbetar ständigt på att finjustera våra erbjudanden för ditt team och alla andra där ute.

Produkten blev helt fantastisk

Produkten blev helt fantastisk, precis som jag ville (broderi på hoodie)

Audrey Stulen

Bra kvalitet och tryck MEN…

Bra kvalitet och tryck men alldeles för lång leveranstid vilket drar ner betyget.

Danne

Snabbt & snyggt

Snabb och bra support! Beställde express-leverans om den kom på utsatt datum. Fin produkt och bra tryck. Jättenöjd!

Adelina

Snabb Leverans

Snabb leverans och trevlig service, t-shirten satt bra

Pia Tromber

Bra produkt

Bra produkt. Snabb leverans

Greger Andersson

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 574 omdömen