Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Personliga vintertröjor med tryck

Tillsammans kan vi flytta berg

Personliga vintertröjor med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Vintertröjor, hoodies, luvtröjor för snowboard och mer

Så enkelt är det att skapa din personliga vintertröja

Vinter tröjor Mountains

Afterski-tröja

1. Välj din tröja. Vi har ett stort utbud av luvtröjor och luvjackor i flera färger och storlekar för varje teammeddlem.

2. Välj din text och design. Ladda upp din egen coola design eller välj fritt ur vårt bildgalleri.

3. Lägg till namn. Använd vår smarta funktion „Namn och nummer“ i designverktyget för att göra varje tröja personlig med individuella namn i skidbacken.

4. Beställ och vänta på leveransen. Beställ hem din beställning var du än befinner dig i världen.

 

Alla produkter

Accessoarer för din skidresa & vintersemester

Väck uppmärksamhet i backen med våra färdiga motiv

Vi går över snöklädda berg

Gör dig och gruppen redo för vintersemestern med TeamShirts! Vi har ett rikt utbud av kläder som du kan designa till er skidsemester eller snowboardresa bland bergen. Välj bland luvtröjor, luvjackor, mössor, termosflaskor och mycket mer. Gör era luvtröjor personliga så att ni inte tappar bort varandra i backen (eller i baren senare på kvällen). Här på TeamShirts får ni generösa mängdrabatter, upp till 50% för stora beställningar, vilket gör att ni kan klä hela festen och fortfarande ha pengar kvar i fickan. Med vårt smarta designverktyg kan du låta dina vänner rösta om vilken design som ni ska välja. Ladda upp ert eget motiv eller välj fritt från vårt galleri av egengjorda illustrationer från våra grafiker. Placera motiven på framsida, baksida, armar eller luvan! Varje plagg kan ha ett individuellt namn eller motto utan att det kostar extra. Vår standardleverans är helt kostnadsfri så du betalar ingenting annat än produkterna i din kundvagn – som det ska vara. Om du skulle vara missnöjd med produkterna som du får hem kan du kontakta oss för ett byte inom 30 dagar. Vår kompetenta kundtjänst finns här för dig – måndag till fredag – så tveka inte att komma i kontakt med oss om du har frågor. Nu kan inget hindra er ifrån att glida ner med stil i backen. 

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på 0844683638. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Snabbt, serviceinriktat & kvalitet! :)

Så nöjd med både produkt och service! Fick en bild på produkten jag beställt för att godkänna innan resterande 99 produkter producerades, vilket jag verkligen uppskattade!

Ida

T-shirt med tryck

Snabb leverans och bra kvalitet på tröjorna.

Fredde

Utmärkt

Inga problem.

Mattias Fredholm

Jag fick hjälp att beskära min design

Jag fick hjälp att beskära min design. Blev asbra!

Kund

trycket var "bubbligt och inte raka.

trycket var "bubbligt och inte raka.

KEVIN MELIN

Bra

4/5 baserat på 1 387 omdömen