Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

T-shirt med tryck

Tillsammans är vi ett team

T-shirt med tryck

Attraktiva Rabatter

Stor teamrabatt även för små team. Vi har de bästa priserna för ditt teams outfit.

Gratis Frakt

Du tjänar på kostnadsfri standardleverans. Med express går det även snabbare.

Allt-i-ett-paket

Grafisk hjälp, utbytesrätt och expressleverans. För varje problem har vi en lösning.

Välj t-shirt, lägg till motiv, färdig!

Våra populäraste T-shirts

Så designar du era individuella t-shirts

Team Member T-Shirt

Designa en t-shirt i 5 enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.

  • Hitta en passande t-shirt för dig och ditt team och välj önskad färg.

  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.

  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till text och namn.

  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

 

Börja designa

Hitta det passande motivet

De här teamen designade sin utrustning hos oss

Spelarna i Team “Chanslös“ och deras tryckta T-shirts

Vi har kämpat oss igenom de första tävlingarna och vi tycker mycket om T-shirtarna! Vi funderar dessutom på att utöka vårt sortiment med „chanslösa“ linnen och jackor. Tack TeamShirts för ert tålamod och hjälp med utkast och beställningen.

Team “Chanslös“ Tennisklubb Huizen

Teamet från volontärcentret och deras tryckta T-shirts

Ett hjältestort tack! Som ett idellt projekt har vi ju en snäv budget - tack vare TeamShirts kunde vi inte bara trycka våra T-shirts till ett ojämförligt bra pris, utan även med riktigt bra kvalitet. Vi återkommer gärna nästa år!

Voluntärcentrum, registrerad förening

Studenterna på Selwyn Colleges och deras första-års T-shirts.

Vi beställde 100 T-shirts med blå text och 28 T-shirts med vinröd text till våra förstalårs-elever. Reaktionen på detta var överväldigande. Nästan alla elever ville ha en T-shirt. Servicen var super och beställnings-processen var väldigt enkel.

Selwyn College

Tryck rätt motiv på din t-shirt

Vårt grafikteam har varit flitiga med att designa motiv åt er och gjort dem tillgängliga i designern. Roliga ordspråk, symboler och former eller färdiga motiv – vi erbjuder ett stort urval av motiv som kan tryckas på samtliga textiler. Nu behöver du bara välja ett tryck för ditt team och placera på t-shirten. För att t-shirtarna ska se ut exakt som ni föreställer er efter trycket ger vi tips om designen: Vill ni att hela motivet ska tryckas på era t-shirts? Placera då motivet i det fördefinierade tryckområdet. Välj färger så att de skiljer sig från t-shirtfärgen. För att ni ska få glädje av trycket på t-shirten länge sätter du motiven på ytor där det inte finns några sömmar eller blixtlås. Är ni redan förberedda på bästa sätt och har ett eget motiv redo? Då kan ni ladda upp det som vektor- eller pixelgrafik med en minsta upplösning på 300 dpi. Är ni ett lag och vill göra varje t-shirt eller matchtröja unik? Med vår konfigurator kan ni snabbt och enkelt designa varje t-shirt med olika namn och nummer. Ni får själva bestämma om ni vill ha trycket på framsidan, baksidan eller ärmarna. Läs mer om våra tryckmetoder här.

T-shirts är härliga - men du vill ha något mer?

Då har du kommit rätt hos TeamShirts - vi har en massa unika och spännande produkter att erbjuda dig, dina vänner och ditt lag. Först och främst har vi såklart ett stort utbud av kläder - för alla åldrar, stilar och storlekar. Allt från strumpor, byxor och underkläder till hoodies och mössor kan du hitta i vårt sortiment. Du gillar att träna? Eller kanske letar efter ett unikt eller kul träningsplagg som iallafall kan göra det lite roligare att träna? Ta då en titt i vårt stora sportsortiment! Dessutom har vi även ett stort utbud av andra produkter. Termosflaskor och koppar med ditt tryck skulle kunna vara nästa presenten till dina föräldrar. Handdukarna med eran personliga touch kan du och dina vänner visa upp både på stranden och gymmet. Våra förkläden kan tryckas billigt till alla som har börjat uppskatta matlagning under pandemin. Vår designer erbjuder ett enormt urval av motiv och ordspråk som du kan ha i nästan alla tryckstorlekar på dina produkter eller så laddar du upp ett foto för din unika fotopresent. TeamShirts ger dig många olika möjligheter att designa och trycka samtliga textiler och produkter. Varje tryck är unikt och varje tryckt fabrikat utgör därmed ett original.

Få rabatt med TeamShirts

Många t-shirts ger mycket rabatt! Redan från 6 stycken kan ni designa och trycka billiga textiler och andra artiklar. Ni kan få upp till 50% rabatt på tryckta produkter. Shoppa billiga t-shirts, luvtröjor, pikétröjor eller sparkdräkter och spara med våra rabatter! Alla t-shirts kan tryckas olika, oavsett om det är på framsidan eller baksidan. Välj helt enkelt ett motiv från vår motivsamling eller ladda upp ett eget foto. På sportkläder skulle då till exempel baksidan av matchtröjan tryckas med respektive lagkamrats namn. För detta erbjuder vi särskilt hållbart flextryck i olika tryckstorlekar. T-shirts eller våra mycket populära tröjor för examen kan också tryckas olika och ändå få mängdrabatt. Vår kundservice hjälper dig när som helst på telefon eller via e-post och besvarar dina frågor om att trycka T-shirts. Är du färdig med att designa era t-shirts, matchtröjor, sweatshirts eller tröjor och kan knappt vänta på att de ska tryckas? Lägg dem då i kundvagnen, få teamrabatt och slutför beställningen. Vi kontrollerar motivens kvalitet och ordspråkens eller motivens rättsliga giltighet innan textilerna trycks i vårt interna tryckeri. När vi trycker t-shirts kommer kvaliteten i första hand. Om ni i efterhand märker att t-shirtarna är för stora eller för små, kan ni skicka tillbaka dem inom 30 dagar. Om ni vill trycka ytterligare t-shirts med ert motiv kan du öppna det senaste designprojektet igen och enkelt göra en ny beställning. Du får naturligtvis rabatt på priset och inga extra kostnader uppstår. TeamShirts ger dig även möjlighet att blanda din kundvagn. Du kan med andra ord trycka olika textiler, som t-shirts, tröjor, sportkläder och långärmade t-shirts, och få maffiga mängdrabatter.

Frågor om tryck på dina T-shirts

Kostnaderna för din t-shirt avgörs av tre faktorer: t-shirtpriset, tryckpriset och antalet beställda t-shirts. Per tryckt sida (framsida, rygg, ärm) beräknar vi 72 kr. Varje t-shirt trycks separat för hand. Dessutom får du TeamShirts mängdrabatt. Redan från 6 t-shirts ger vi 10 % rabatt. Vid stora T-shirtbeställningar kan rabatten bli upp till 50 %. Även vid standardleverans kan du spara eftersom den är gratis. Endast expressleverans kostar extra. I kundvagnen ser du vilket slutpris din beställning till slut får. Här finns en tydlig prisöversikt för alla kostnader.

På TeamShirts kan du trycka t-shirts bekvämt online utan tidskrävande besök i butiker. Använd vår t-shirtkonfigurator och skapa en personlig t-shirt för dig och/eller ditt team på några minuter. Du har full designfrihet vid valet av tryckområde, teckensnitt och färger. Om du inte har ett eget motiv väntar vårt motivgalleri med över 30 000 gratis motiv på dig.

Inte ens stora t-shirtbeställningar är några problem för oss. Vi trycker t-shirts för alla grupper, stora som små. Vid teambeställningar kan du använda våra speciella funktioner för att samla in teammedlemmarnas namn och storlekar, låta alla rösta om dina utkast och på detta sätt anpassa produkterna. Lägg sedan den gemensamma beställningen i kundvagnen när den är komplett. Det är fri frakt vid standardleverans.

Hur snabbt vi kan skicka din beställning till dig beror på den beställda mängden. Hos oss trycks varje produkt för hand, så leveranstiderna kan ibland variera. Om du har frågar angående din beställning kan du kontakta vår kundservice på info@teamshirts.se eller på +46 84 468 36 38.

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Produkten blev helt fantastisk

Produkten blev helt fantastisk, precis som jag ville (broderi på hoodie)

Audrey Stulen

Bra kvalitet och tryck MEN…

Bra kvalitet och tryck men alldeles för lång leveranstid vilket drar ner betyget.

Danne

Snabbt & snyggt

Snabb och bra support! Beställde express-leverans om den kom på utsatt datum. Fin produkt och bra tryck. Jättenöjd!

Adelina

Snabb Leverans

Snabb leverans och trevlig service, t-shirten satt bra

Pia Tromber

Bra produkt

Bra produkt. Snabb leverans

Greger Andersson

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 574 omdömen