Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

T-shirt med tryck

Tillsammans är vi ett team

T-shirt med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Bekymmersfri-paket

Välj T-shirt, lägg till motiv, färdig!

Team Member T-Shirt

Trycka t-shirt

Designa en tröja i 5 enkla steg:

  • Klicka på knappen “Börja designa” för att komma in i designverktyget.

  • Hitta en passande T-shirt för dig och ditt team och välj önskad färg.

  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.

  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till text och namn.

  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

 

Börja designa

Hitta det passande motivet

De här teamen designade sin utrustning hos oss

Spelarna i Team “Chanslös“ och deras tryckta T-shirts

Vi har kämpat oss igenom de första tävlingarna och vi tycker mycket om T-shirtarna! Vi funderar dessutom på att utöka vårt sortiment med „chanslösa“ linnen och jackor. Tack TeamShirts för ert tålamod och hjälp med utkast och beställningen.

Team “Chanslös“ Tennisklubb Huizen

Teamet från volontärcentret och deras tryckta T-shirts

Ett hjältestort tack! Som ett idellt projekt har vi ju en snäv budget - tack vare TeamShirts kunde vi inte bara trycka våra T-shirts till ett ojämförligt bra pris, utan även med riktigt bra kvalitet. Vi återkommer gärna nästa år!

Voluntärcentrum, registrerad förening

Studenterna på Selwyn Colleges och deras första-års T-shirts.

Vi beställde 100 T-shirts med blå text och 28 T-shirts med vinröd text till våra förstalårs-elever. Reaktionen på detta var överväldigande. Nästan alla elever ville ha en T-shirt. Servicen var super och beställnings-processen var väldigt enkel.

Selwyn College

TeamShirts sortiment

Unikt tryckta artiklar är en bra idé som present till familj, vänner eller partnern för varje tillfälle. Förutom T-shirts kan du även trycka många andra produkter i vårt sortiment. Stora upplagor av dina textiler är inga problem på TeamShirts. Ölkrus och förkläden kan tryckas billigt som present. Mobilskal, tryckta med bilder eller motiv, eller pikétröjor med företagets logotyp är också populära artiklar. Fotomuggar och fotopresenter är ett annat alternativ. Dessutom hittar du ett stort urval av textiler i vår butik, för sport, examen eller fritid, som arbetskläder eller för svensexan. T-shirts, pikétröjor, matchtröjor, jackor och alla slags sportkläder trycks i vårt interna tryckeri. Allt kan tryckas, från förkläden till luvjackor. Till detta passar vårt mycket effektiva flextryck för motiv och texter, som är särskilt populärt på baksidan av din T-shirt. Dessutom erbjuder vår T-shirtdesigner ett enormt urval av motiv och ordspråk som du kan ha i nästan alla tryckstorlekar på exempelvis din långärmade T-shirt eller så laddar du upp ett foto för din unika fotopresent. TeamShirts ger dig många olika möjligheter att designa och trycka samtliga textiler. Varje tryck är unikt och varje tryckt klädesplagg utgör därmed ett original.

Tryck rätt motiv

Vårt grafikteam har varit flitiga med att designa motiv åt er och gjort dem tillgängliga i designern. Roliga ordspråk, symboler och former eller färdiga motiv – vi erbjuder ett stort urval av motiv som kan tryckas på samtliga textiler. Nu behöver du bara välja ett tryck för ditt team och placera på T-shirten. För att T-shirtarna ska se ut exakt som ni föreställer er efter trycket ger vi tips om designen: Vill ni att hela motivet ska tryckas på era T-shirts? Placera då motivet i det fördefinierade tryckområdet. Välj färger så att de skiljer sig från T-shirtfärgen. För att ni ska få glädje av trycket på T-shirten länge sätter du motiven på ytor där det inte finns några sömmar eller blixtlås. Är ni redan förberedda på bästa sätt och har ett eget motiv redo? Då kan ni ladda upp det som vektor- eller pixelgrafik med en minsta upplösning på 300 dpi. Är ni ett lag och vill göra varje T-shirt eller matchtröja unik? Med vår konfigurator kan ni snabbt och enkelt designa varje T-shirt med olika namn och nummer. Ni får själva bestämma om ni vill ha trycket på framsidan, baksidan eller ärmarna.

Få rabatt med TeamShirts

Många T-shirts ger mycket rabatt! Redan från 5 stycken kan ni designa och trycka billiga textiler och andra artiklar. Ni kan få upp till 60% rabatt på tryckta produkter. Shoppa billiga T-shirts, luvtröjor, mobilskal, pikétröjor eller sparkdräkter och spara med våra rabatter! Då kan alla T-shirts tryckas olika, oavsett om det är på framsidan eller baksidan. Välj helt enkelt ett motiv från vår motivsamling eller ladda upp ett eget foto. På sportkläder skulle då till exempel baksidan av matchtröjan tryckas med respektive lagkamrats namn. För detta erbjuder vi särskilt hållbart flextryck i olika tryckstorlekar. T-shirts eller våra mycket populära tröjor för examen kan också tryckas olika och ändå med mängdrabatt. Vår kundservice hjälper dig när som helst på telefon eller via e-post och besvarar dina frågor om att trycka T-shirts. Är du färdig med att designa era T-shirts, matchtröjor, sweatshirts eller tröjor och kan knappt vänta på att de ska tryckas? Lägg dem då i kundvagnen, få teamrabatt och slutför beställningen. Vi kontrollerar motivens kvalitet och ordspråkens eller motivens rättsliga giltighet innan textilerna trycks i vårt interna tryckeri. När vi trycker T-shirts kommer kvaliteten i första hand. Om ni i efterhand märker att T-shirtarna är för stora eller för små, kan ni skicka tillbaka dem inom 30 dagar. Om ni vill trycka ytterligare T-shirts med ert motiv kan du öppna det senaste designprojektet igen och enkelt göra en ny beställning. Du får naturligtvis rabatt på priset och inga extra kostnader uppstår. TeamShirts ger dig även möjlighet att blanda din kundvagn. Du kan med andra ord trycka olika textiler, som T-shirts, tröjor, sportkläder och långärmade T-shirts, och få maffiga mängdrabatter.

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på 0844683638Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team?Vi hjälper dig gärna även med designen.Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag!Det hjälper oss att bredda vårt utbud.