Designa klasströja själv

Klasströjor med eget tryck

Motiv för klasströjor

Hos TeamShirts hittar du alla slags klasströjor, T-shirts och hoodies som ni kan designa själva precis som ni vill. TeamShirts förenar fördelaktiga priser med textiler av hög kvalitet, alltså precis vad ni behöver för era examenströjor. Med våra fördelaktiga mängdrabatter sparar ni massor vid större beställningar och får mer över till klassresan. Beställer ni avslutningströjor hos oss kan din avslutningsklass få upp till hela 60% rabatt på beställningen.

Hitta passande motiv

Så designar du era personliga klasströjor

Designa era skoltröjor själv i 5 enkla steg:  

 

  • Klicka på knappen “Börja designa” för att komma in i designverktyget.

  • Hitta en passande tröja eller luvtröja för dig och ditt Team och välj önskad färg.

  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.

  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text och era namn.

  • Om ni vill ha era egna handskrivna signaturer på tröjan kan ni kontakta vår designsevice. Vi hjälper er att ladda upp era inskannade namn utan extra kostnad.

  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

 

Hitta passande motiv

Designa din egen klasströja

Den bästa designen för era klasströjor

Tryck ert eget avslutningsmotiv eller låt er inspireras av våra färdiga ordspråk. Ni kan designa så många produkter ni vill, ni får mängdrabatt på allt som ligger i kundvagnen, även om motiven är olika. Dessutom får du alltid fri frakt på allt som du beställer ifrån TeamShirts och vi erbjuder 30 dagars ångerrätt. Ni kan alltså koncentrera er på era slutprov och trycka era avslutningströjor riskfritt.

 

Våra tryckmetoder för era klass- och studenttröjor

Det är förståeligt att er avslutningskollektion framför allt ska vara billig. Med vår långa erfarenhet av att trycka klass- och luvtröjor så kan vi erbjuda flera olika tryckmetoder. Förutom flextryck erbjuder vi även andra tryckmetoder så som digitaltryck, som blir billigt när man ska trycka många kläder till klassen. Det lönar sig särskilt när ni ska trycka fram- och baksidan med ert studentmotto eller personliga motiv. Är ni osäkra på ordspråken, motiven eller arrangemanget på tröjan? Även här bidrar vi gärna med vår långa erfarenhet. Vi har tryckt avslutningsmotiv till skolavslutningar i hela 14 år; vi kunde praktiskt taget vara ett skoltryckeri.

 

Era klasströjor med namn och nummer

Vi ger er möjlighet att med några få klick designa egna nummer och namn på era klasströjor. Därmed är det inte längre några problem att designa luvtröjor för hela avslutningsårskullarna, även om ni använder olika avslutningsmotiv. Och glöm inte att ju fler ni designar, desto mer rabatt får er avslutningsklass! TeamShirts mängdrabatt är därmed ett försäljningsargument i din avslutningskommitté. Du sparar redan från 6 tröjor. Är ni osäkra på storlekarna så gör ni bara en icke-bindande provbeställning inför avslutningen.

 

Du ser! Vi tar dina klasströjor och -luvtröjor på allvar

Grupprabatt och ett bra ställe för service? Vi besvarar nästan alla frågor förutom de som kommer på slutprovet. Att designa luvtröjor till avslutningen är ingen konst. Det viktigaste är att det är roligt att designa och trycka. Om du har frågor om vårt sortiment, leverans, hjälp med design eller tryckmetoder, kontaktar du helt enkelt vår kundservice. Uppe i det högra hörnet hittar du knappen.