Designa klasströja själv

Klasströjor med eget examensmotto

Så designar du era personliga klasströjor

Designa era skoltröjor själv i 5 enkla steg:  

 

  • Klicka på knappen “Börja designa” för att komma in i designverktyget.

  • Hitta en passande tröja eller luvtröja för dig och ditt Team och välj önskad färg.

  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.

  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text och era namn.

  • Med hjälp av vår designservice, hjälper vi er att ladda upp inskannade signaturer.

  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

 

Hitta passande motiv

Designa din egen klasströja

Motiv för klasströjor

Hos TeamShirts hittar du alla slags klasströjor och luvtröjor som ni kan designa själva efter era behov. TeamShirts förenar nämligen fördelaktiga priser med textiler av hög kvalitet, som sig bör i en smedja för examenströjor. Spara med våra mängdrabatter, så att din klass får mer kvar till skolresan. Med våra avslutningströjor kan din avslutningsklass få upp till 60% rabatt på er beställning.

Hitta passande motiv

Bästa designern för klasströjor på marknaden

Ta med ert eget examensmotiv eller låt er inspireras av våra examensordspråk. Då kan ni designa så många produkter ni vill och får vår mängdrabatt även på olika artiklar. Dessutom är det fri frakt på TeamShirts och vi erbjuder 30 dagars ångerrätt. Ni kan alltså koncentrera er på era slutprov och trycka era avslutningströjor riskfritt. 

Våra tryckmetoder för era klass- och studenttröjor

Det är förståeligt att er examenskollektion framför allt ska vara billig. Med vår långa erfarenhet av att trycka klass- och luvtröjor samt andra textiler så kan vi trycka med flera olika tryckmetoder. Förutom flextryck erbjuder vi även andra tryckmetoder som digitaltryck, som blir billigt när man ska trycka många kläder till studenten, eftersom det lönar sig när ni ska trycka fram- och baksidan med ert studentmotto eller motiv på avslutningströjan. Är ni osäkra på ordspråken, motiven, studentmotton eller arrangemang på avslutningströjan? Även här bidrar vi gärna med vår långa erfarenhet. Vi har tryckt examensmotiv i hela 14 år; det känns som om vi vore ett skoltryckeri.

Era klasströjor med namn och nummer

Vi ger er möjlighet att med några få klick designa egna nummer och namn på era klasströjor. Därmed är det inte längre några problem att designa luvtröjor för hela avslutningsårskullarna, även om ni använder olika avslutningsmotiv. Och glöm inte att ju fler ni designar, desto mer rabatt får er avslutningsklass! TeamShirts mängdrabatt är därmed ett försäljningsargument i din avslutningskommitté. Du sparar redan från 6 tröjor, eller gör först en icke-bindande provbeställning inför avslutningen.

Du ser! Vi tar dina klasströjor och -luvtröjor på allvar

Grupprabatt och ett bra ställe för service, som besvarar nästan alla frågor förutom de som kommer på slutprovet. Att designa luvtröjor till avslutningen är ingen konst. Det viktigaste är att det är roligt att designa och trycka. Om du har frågor om vårt sortiment, leverans, hjälp med design eller tryckmetoder, kontaktar du helt enkelt vår kundservice. Uppe i det högra hörnet hittar du knappen.