Designa klasströja själv

Klasströjor med eget examensmotto

Klasströjor och skolgarderoben

Hos TeamShirts hittar du alla slags klasströjor och luvtröjor som ni kan designa själva efter era behov. TeamShirts förenar nämligen fördelaktiga priser med textiler av hög kvalitet, som sig bör i en smedja för examenströjor. Spara med våra mängdrabatter, så att din klass får mer kvar till skolresan. Med våra avslutningströjor kan din avslutningsklass få upp till 60% rabat på er beställning.

Hitta Produkt

Klasstrojör Lista 2019

Bästa designern för skolgarderoben på marknaden

Ta med ert eget examensmotiv eller låt er inspireras av våra examensordspråk. Då kan ni designa så många produkter ni vill och får vår mängdrabatt även på olika artiklar.Dessutom är det fri frakt på TeamShirts och vi erbjuder 30 dagars retur. Ni kan alltså koncentrera er på era slutprov och trycka era avslutningströjor riskfritt. 

Våra tryckmetoder för era klass- och studententröjor

Det är förståeligt att er examenskollektion framför allt ska vara billig. Med vår långa erfarenhet av att trycka klasströjor och -luvtröjor samt andra textiler kan vi trycka med flera olika tryckmetoder. Förutom flextryck erbjuder vi även andra tryckmetoder som digitaltryck, som blir billigt när man ska trycka många kläder till studenten, eftersom det lönar sig när ni ska trycka fram- och baksidan med ert studentenmotto eller motiv på avslutningströjan. Är ni osäkra på ordspråken, motiven, studentenmotton eller arrangemang på avslutningströjan? Även här bidrar vi gärna med vår långa erfarenhet. Vi har tryckt examensmotiv i hela 14 år; det känns som om vi vore ett skoltryckeri.

Era klasströjor med namn och nummer

Vi ger er möjlighet att med några få klick designa egna nummer och namn på era klasströjor. Därmed är det inte längre några problem att designa avslutningsluvtröjor för hela avslutningsårskullarna, även om ni använder olika avslutningsmotiv.Och glöm inte att ju mer ni designar, desto mer rabatt får er avslutningsklass! TeamShirts mängdrabatt är därmed ett försäljningsargument i din avslutningskommitté. Du sparar redan från 6 avslutningströjor eller så beställer du först ett icke-bindande provpaket till avslutningen.

Du ser! Vi tar dina klasströjor och -luvtröjor på allvar

Grupprabatt och ett bra ställe för service, som besvarar nästan alla frågor förutom de som kommer på slutprovet. Att designa avslutningsluvtröjor är ingen konst. Det viktigaste är att det är roligt att designa och trycka.Om du har frågor om vårt sortiment, leverans, grafikhjälp eller tryckmetoder, kontaktar du helt enkelt vår kundservice. Upptill i höger hörn hittar du knappen.