Om oss

Även vi på TeamShirts har blivit ett samspelt lag. Vi känner till de problem
som varje team kämpar med och har därför blivit så bra på det vi gör.

Det här gör vi

TeamShirts gör det möjligt för grupper av alla slag att snabbt och okomplicerat designa kläder, som visar er känsla av samhörighet utåt och ger era gemensamma erfarenheter ett ansikte.

Sedan våren 2014 utvecklar vi som fristående affärsområde till Spreadshirtkoncernen ett onlineerbjudande, som ska göra det så enkelt som möjligt för ansvariga att designa originella, enhetliga kläder till sitt team – sportigt, affärsmässigt eller helt privat.

Vi startade vår sida i oktober 2014 och arbetar sedan dess ständigt på att göra designprocessen för era teamkläder ännu mer intuitiv och problemfri. För framtiden hoppas vi övertyga er med några tekniska överraskningar, användbara funktioner och pålitlig service. Ett par ess har vi i alla fall i rockärmen. Vi sätter stort värde vid laganda. Vi drar nytta av vårt kärnmärke Spreadshirts expertis och kunskaper samt dess produktionsstrukturer. Tillsammans försöker vi förbättra det befintliga utbudet ytterligare för små och stora grupper. Vi ser alltid fram emot att få feedback från er.

Dina fördelar

12 års erfarenhet

3 miljoner tryckta tröjor per år

Personlig rådgivning och kvalitetskontroll

Vårt säte