Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Om oss

Vi på TeamShirts hjälper grupper av alla de slag att skapa deras egna anpassade klädesplagg genom en effektiv, lättanvänd process. Oavsett om du är ute efter lagtröjor, produkter för företaget eller personliga föremål för speciella händelser vårt mål är att höja din laganda och förbättra din upplevelse. Våra tryck av hög kvalitet, produkter samt service gör oss till den ultimata destinationen för ditt lags specialtillverkade utrustning. Vi har fungerat som en oberoende affärsverksamhets-del som hör till Spreadgroup sen 2014.Din nöjdhet är en av våra högsta prioriteringar, och vi är glada över att vi kan förlita oss på den mängd av resurser och kunskaper vi kan hämta från vårt huvud-märke Spreadshirt. Sedan vi etablerats har vi sett en snabb, stadig tillväxt samt expanderat till en global affärsverksamhet. Vi har hängivit oss åt att kontinuerligt hitta kreativa sätt på vilka vi kan förbättra designprocessen för dina anpassade klädesplagg, genom en användarvänlig upplevelse för ditt lag.

5 Tryckerier

i USA och EU

vi finns i

0 länder.

6 Mio+

produkter tryckta förra året

10 år

har erfarenhet med SpreadGroup

säljer över över

0 prudukter

TeamShirts Logo

Vårt uppdrag

Laganda är en av de främsta sakerna vi strävar efter i vårt arbete, och vi vill förverkliga dina idéer och stimulera kamratskap inom ditt lag.

TeamShirt löftet.

Vad händer här näst?

Kolla in vår FAQ del för att hitta svar på de frågor du kan tänkas ha. Kan du inte hitta vad du letar efter? Kundsupporten är till för att hjälpa dig om du stöter på problem, tveka inte att ta kontakt med oss.