Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Fotbollströjor med tryck

Vinn tillsammans

Fotbollströjor med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Fråga laget

Matchtröjor som övertygar

Sportutrustning för ditt team

Skapa era matchtröjor i 5 enkla steg:

Designa din egen matchtröja

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.

  • Hitta en passande produkt för dig och ditt team och välj önskad färg.

  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.

  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.

  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

Börja designa

Välj T-shirt, lägg till motiv, färdig!

Samla in storlekar

Med vårt verktyg kan du enkelt samla in klädstorlekar, spelarnummer och smeknamn på dina teammedlemmar.

Namn och nummer

Att knåpa ihop Excel-listor tillhör det förflutna. Bearbeta spelarnummer och -namn bekvämt från en plats.

Omröstning

Få feedback från dina lagkamrater genom en enkel omröstning med förhandsgranskningsfunktion.

Teamrabatt

Upp till 60 % mängdrabatt trots personliga tryck. Alla får sitt unika exemplar och alla sparar.

Designa fotbollströjor för ditt lag

Professionell lagsport eller jogginggrupp efter jobbet – för ett enhetligt sportigt intryck är en snygg matchdräkt A och O, som å ena sidan svetsar samman och å andra sidan ger en perfekt bild utåt! Med vår enkla t-shirtdesigner kan du designa fotbollströjorna för ditt lag själv utan besvär och ger därmed inte bara uttryck för er laganda utan även originalitet och professionalism! Testa gärna gratis och icke bindande och ge fritt utlopp för din kreativitet! Ut med träningsoverallen – in med din matchdräkt! Vi hjälper dig med dina matchtröjor i varje designsteg och låter er testa provtröjor i förväg för att se vilka biceps som behöver vilka tröjor. Använd den direkta omröstningsfunktionen för att göra alla lagkamrater nöjda med exempelvis dina fotbollströjor. Därefter hamnar de med fri frakt i er brevlåda. Tiderna då det var stressigt och komplicerat att skriva en hemläxa och samtidigt designa fotbollströjor med olika spelarnamn och tröjnummer är förbi. TeamShirts befriar dig från besväret och ger dig mer tid till det du tränar för varje dag.

Vårt servicelöfte

Använd den rejäla rabatten på TeamShirts. Redan från 6 produkter sparar du 10 % – sammanlagt kan din förening få upp till 50 % rabatt. Det är barnsligt enkelt att designa och om något har hakat upp sig hjälper vi dig gärna via e-post och telefon. Om du har problem med den grafiska omsättningen av din logotyp eller ditt motiv hjälper vår professionella grafikavdelning dig att designa matchdräkten utan kostnad. Testa att designa i TeamShirts designer, era nya fotbollströjor väntar på er. Om ni mot förmodan inte skulle gilla fotbollströjorna eller handbollströjorna har ni en ovillkorlig returrätt i 30 dagar. Vi försöker göra allt för att ni snart ska kunna ställa upp i nya, unika fotbollströjor. Er lagkänsla är vår motivation!

Rätt matchtröja för varje tillfälle

I vårt sortiment hittar du inte bara de klassiska fotbollströjorna och träningsjackorna, utan även ett brett urval av olika t-shirttyper, material och snitt, till och med målvaktskläder. Det finns ärmlösa, långärmade och kortärmade t-shirts med rund halsringning eller V-ringning, korta eller långa byxor och över det kan du välja bland träningsjackor och sweatshirts. Bekvämt och funktionellt – alltid toppkvalitet. Vi fäster stor vikt vid högkvalitativa textiler och lägger därför mycket tid på att välja och utvärdera våra underleverantörer. Från bekväm bomull till andningsaktiv jersey. För t-shirts och jerseytröjor med ditt föreningsnamn erbjuder vi en rad produkter som passar som matchtröjor eller avrundar matchdräkten på ett passande sätt. Oavsett vad du väljer får du enbart produkter vars kvalitet vi går i god för. Dessutom erbjuder vi en rad ekologiskt producerade kläder. Våra t-shirts av ekologisk bomull är hållbart producerade och bidrar till att skona miljön. Därmed kan du vid valet av din matchtröja alltså göra en insats för vår planet. 

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Bra kvalité på tröjorna o snygga tryck…

Bra kvalité på tröjorna o snygga tryck samt snabb leverans . Helt nöjd ! Kommer köpa fler längre fram NISSE

Nils-inge Nilsson

Snabb leverans och superfina tröjor!

Snabb leverans och superfina tröjor! Vi återkommer snart med en tilläggsbeställning👌😉

Nina

Bra produkt och snabb leverans.

Bra produkt och snabb leverans.

Amir Naser Bigdeli

Mycket nöjd med tröjorna och den snabba…

Mycket nöjd med tröjorna och den snabba leveransen.

Johannes Eriksson

Hej!

Hej T-shirten var inte riktigt så vit som jag hoppats och trycket lite ”färglöst”. Men annars var storleken och passformen som jag hoppats.

Mia

Bra

4/5 baserat på 1 305 omdömen