Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Innebandytröjor med personligt tryck

Spela tillsammans

Innebandytröjor med personligt tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Fråga laget

Matchkläder till hela innebandylaget

Brand New: Nya sportmärket Craft

Älskar du sport? Tränar, jobbar, kämpar du regelbundet med ditt team? Har du ett mål? Crafts funktionskläder har kombinerat högkvalitativt hantverk med snygg design i 50 år för att stödja idrottare och team på högsta nivå. Vi kommer snart att utöka vårt sortiment med tröjor, träningskläder och andra produkter från Craft.

Skapa era matchtröjor i 5 enkla steg:

Designa din egen matchtröja

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.

  • Hitta en passande produkt för dig och ditt team och välj önskad färg.

  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.

  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.

  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

 

Börja designa

Designa era personliga lagkläder

En enhetlig klädsel gör inte bara ett bra intryck, det svetsar också samman ert team och bidrar till att stärka lagandan. Med Teamshirts designer kan du utan förkunskaper skapa era lagtröjor och få ett perfekt resultat som speglar er originalitet och kämparglöd. Vi trycker kläder för alla lag och större grupper och vet att varje spelare är unik. Därför har vi utvecklat en namn- och nummer-funktion som gör det enkelt för dig att anpassa era innebandytröjor med individuella spelarnamn, nummer och storlekar. Testa gärna att släppa loss kreativiteten och gör plats i garderoben för din nya matchdräkt! Om du har frågor eller behöver professionella råd så finns vi här och guidar dig igenom varje steg i designen. Vi erbjuder er dessutom möjligheten att testa produkterna utan extra kostnad så att ni är säkra på att alla biceps ryms utan problem. Har ni kanske delade åsikter om designen? Använd då funktionen för omröstning - då kan du få återkoppling och svar från hela laget, smidigt och direkt. När ni bestämt er kommer era tryckta kläder ända fram till dörren med fri frakt. Med Teamshirts kan ni alltså utrusta hela laget med ny utstyrsel på bara några få klick och få gott om tid över till träningen.  

Hitta den perfekta tröjan för era behov

Vi har inte bara klassiska matchtröjor i sortimentet, bland TeamShirts utbud finner ni ett brett urval av t-shirts i olika material och passformer till ert innebandylag, men även träningsjackor och målvaktskläder. Kortärmad, långärmad, eller utan ärmar? Med rund halsringning eller V-ringning? Långbyxor eller shorts? Hitta din modell bland våra tröjor, sweatshirts och sportprodukter - allt bekvämt och funktionellt i toppkvalitet. Vi är noga med att utvärdera våra underleverantörer för att kunna leverera textilier som tål att användas. Fäst er logga på matchtröjor i allt från bekväm bomull till andningsaktiv jersey - vi tar ansvar för att de håller god kvalitet. Vi har dessutom produkter av ekologisk bomull som bidrar till att skona miljön. Därmed kan era matchtröjor göra en insats såväl för laget som för planeten. Och oavsett hur många olika modeller ni beställer så vinner ni självklart på vår exklusiva mängdrabatt.

Frågor om tryck på dina matchtröjor

Tryck dina lagtröjor på TeamShirts. Med vår konfigurator för matchtröjor blir hanteringen enkel. Du slipper tidskrävande besök i fysiska butiker. Våra teamfunktioner som insamling av namn, nummer och tröjstorlek samt röstning om utkast gör det snabbt och enkelt att designa till hela fotbollslaget. Välj helt enkelt en passande matchtröja eller ett matchställ, ladda upp din föreningslogotyp och njut av 100 % designfrihet. Vid designsvårigheter hjälper vår grafikservice och kundsupport gärna till.

Priset på dina tryckta matchtröjor består av själva produktpriset, tryckpriset och TeamShirts mängdrabatt. Principiellt gäller att ju fler matchtröjor som är i kundvagnen, desto mer sparar du. TeamShirts rabatt börjar redan från 6 matchtröjor. Trycket per tryckområde på matchtröjan kostar 72 kr. Det betyder att varje tryckområde kan designas så mycket som möjligt. Mer information om prissättningen hittar du här.

Hur snabbt vi kan skicka din beställning till dig beror på den beställda mängden. Hos oss trycks varje produkt för hand, så leveranstiderna kan ibland variera. Vill du veta exakt tid kan du använda vår leveranstidsräknare. För en snabbare leverans av dina matchtröjor m.m. är expressleverans ett bra val.

Samla in storlekar

Med vårt verktyg kan du enkelt samla in klädstorlekar, spelarnummer och smeknamn på dina teammedlemmar.

Namn och nummer

Att knåpa ihop Excel-listor tillhör det förflutna. Bearbeta spelarnummer och -namn bekvämt från en plats.

Omröstning

Få feedback från dina lagkamrater genom en enkel omröstning med förhandsgranskningsfunktion.

Teamrabatt

Upp till 60 % mängdrabatt trots personliga tryck. Alla får sitt unika exemplar och alla sparar.

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på 0844683638. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Produkten blev helt fantastisk

Produkten blev helt fantastisk, precis som jag ville (broderi på hoodie)

Audrey Stulen

Bra kvalitet och tryck MEN…

Bra kvalitet och tryck men alldeles för lång leveranstid vilket drar ner betyget.

Danne

Snabbt & snyggt

Snabb och bra support! Beställde express-leverans om den kom på utsatt datum. Fin produkt och bra tryck. Jättenöjd!

Adelina

Snabb Leverans

Snabb leverans och trevlig service, t-shirten satt bra

Pia Tromber

Bra produkt

Bra produkt. Snabb leverans

Greger Andersson

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 574 omdömen