Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Personliga t-shirts tills svensexan

En oförglömlig kväll tillsammans

Personliga t-shirts tills svensexan

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Designa roliga kläder till svensexan

Designa t-shirts till svensexan i fem enkla steg:

  • Klicka på knappen “Börja designa” för att komma in i designverktyget.
  • Hitta en passande produkt för dig och killarna och välj önskad färg.
  • Välj ett roligt motiv från vårt galleri eller ladda upp era egna bilder.
  • Skriv en valfri text, till exempel ert ordspråk eller namnet på bruden och brudgummen.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.
Börja designa

Behöver du inspiration - välj bland våra motiv

Vad vore en svensexa utan matchande t-shirts?

En svensexa utan roliga och matchande t-shirts är helt enkelt inte samma sak. Hela världen ska ju kunna se att er bästa vän, brorsa eller kanske pappa ska gifta sig. Dessutom kan det vara fint att ha kläderna från svensexan kvar efter som minne på er galna fest. Hos TeamShirts är det lätt som en plätt att designa egna t-shirts, hoodies, väskor, ölkrus och många fler produkter. Ni kan ladda upp era egna filer och bilder eller smidigt välja ut ett av våra tusentals motiv. Låt kreativiteten flöda fritt och överraska brudgummen med era personliga plagg. Ni kanske har en insider som ni vill trycka på t-shirtarna? Eller en rolig bild på er vän som ska gifta sig? Vad ni än bestämmer er för så har ni möjlgheten att tjäna på våra enorma mängdrabatter. Upp till 50% av slutpriset kan ni spara! Redan vid köp av 6 plagg får ni rabatt. Vi erbjuder även alltid fri frakt inom hela EU och 30 dagars returrätt. För att göra det så enkelt som möjligt för er att beställa era produkter kan ni alltid vända er till oss vid frågor. Ring 0844683638 eller skriv till vår kundtjänst. Vi ger järnet för att hjälpa er ordna en minnesrik kväll!

Ett stort tack till TeamShirts för samarbetet och det lyckade arbetet. Det bifogade fotot visar oss i de splitternya T-shirtarna på vårt senaste Clan-möte i somriga Garrigues!

Clan-Invaders

Landskaps- og arkitektstudenter

En stor takk til TeamShirts som gjorde det mulig for oss landskaps- og arkitektstudenter å ha fine og solide t-skjorter under vår frivillige byggeworkshop. Vi var svært fornøyde med kvaliteten på t-skjortene som har holdt både fasong og trykk. Den gode servicen og dialogen vi hadde med teamshirts var vi også veldig takknemlige for. Tusen takk!

Landskaps- og arkitektstudenter

WilkinsonEyre och deras tryckta T-shirts.

Tack TeamShirts för era underbara T-shirts. Kvaliteten på tröjorna och trycket är perfekt, ert Teams service är utöver det vanliga, verkligen en beundransvärd kundservice. Vi kommer definitivt att rekommendera er vidare.

WilkinsonEyre

Teamet från volontärcentret och deras tryckta T-shirts

Ett hjältestort tack! Som ett idellt projekt har vi ju en snäv budget - tack vare TeamShirts kunde vi inte bara trycka våra T-shirts till ett ojämförligt bra pris, utan även med riktigt bra kvalitet. Vi återkommer gärna nästa år!

Voluntärcentrum, registrerad förening

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på 0844683638. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Fina tröjor

Fina tröjor, bra tryck

Malin Olsson

Nöjd med tröjor och tygpåsar!

Bra kommunikation mellan mig och säljaren. Fick all hjälp jag behövde för att kunna lägga beställning. Varorna kom tidigare än utlovat.

L Löfvander

Material

Snabb och bra service. Inte lika tjockt material som vi hade hoppats med väldigt sköna. Svårt att placera trycken till var man ville ha dem i verkligheten, varierande kvalitet i trycken också. T.ex på armen var kvalitén superbra men på ryggen var den sämre. Små i storleken men förståeligt när det är unisex.

Mathea

Fin tygpåse som levererades precis när…

Fin tygpåse som levererades precis när de sagt att den skulle komma. Bra kommunikation från företaget. Det enda som drar ner betyget är att det krånglade och fastnade när beställningen skulle läggas, utan att det framgick vad som var fel. Efter minst en timmes (!) krångel och felsökning lyckades jag till slut förstå att den typ av kasse jag ville beställa tryck på var slut i lager, så jag fick byta till en annan. Överlag är jag dock jättenöjd med den vara jag till slut fick.

Anna-Karin

Det var ätt att designa sina produkter…

Det var lätt att designa sina produkter och dom kom hem snabbt. Jättefina. Barnens kepsar blev supersnygga.

Sara Johansson

Bra

4/5 baserat på 1 337 omdömen