Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Arbetskläder med tryck

Designa era egna profilkläder

Arbetskläder med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Enkel marknadsföring med proffsiga arbetskläder

Letar ni efter enhetliga tröjor till ditt företag? Gemensamma kaffemuggar till din avdelning? Eller förkläden med din logotyp att visa upp för kunderna? Vi har ett brett sortiment av profil- och arbetskläder som du kan trycka med din egen design. Enkelt och direkt så att du får gott om tid över till dagens arbetsuppgifter.

Så designar du era individuella profilkläder

Designa ditt plagg i 5 enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.

  • Hitta en passande produkt för dig och ditt team och välj önskad färg.

  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.

  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till text och namn.

  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

Gör ett professionellt intryck med era egna kläder

Vill ni se ut som proffsen? Vill ni redan från första början utstråla förtroende och seriositet i kontakt med era kunder? Då är profilkläder så som polotröjor, varma arbetsjackor eller en skyddsväst med din logotyp ett steg i rätt riktning. Företagskläder är en enkel signal som varje kund omedelbart förstår: här har någon sedan en lång tid tillbaka utövat sitt yrke och har strukturen och de rätta erfarenheterna som krävs för att lösa problem. Oavsett om du är en medarbetare i ett service-team, en kontaktperson för ditt företag, eller en säljare på fältet – arbetskläderna fastnar alltid i minnet. I hantverksyrken eller sociala organisationer blir enhetliga kläder särskilt viktiga för att uttrycka den rätta lagkänslan. Även yrken som inte kräver snickarbyxor och varningsvästar har nytta av arbetskläder för att stärka varumärket: som uttryck för er professionalitet och inte minst som en enkel och hållbar marknadsföring.

Vad kännetecknar TeamShirts företagskläder?

Service tillhör våra arbetskläder

Utöver tryck av funktionella och profilorienterade kläder, så är våra service-löften extremt viktiga för oss. Vi erbjuder till exempel fri frakt oavsett hur många arbetsjackor eller profilkläder du beställer. Den kostnadsfria frakten gäller självklart även för returer. Och om du har ont om tid kan du för en extra kostnad välja vår expressleverans. Då behöver du inte vänta länge på dina nya företagskläder, ett fåtal dagar efter din beställning är kläderna utanför dörren. Med vår mängdrabatt är varje plagg billigt men av samma höga kvalitet: du kan spara upp till 50% när ni trycker era arbetskläder. Vår rabatt börjar redan från en beställning med 6 produkter. Därtill har ni 30 dagars bytesrätt: Varningsvästen är för stor, arbetsjackan för liten, baseballkepsen sitter inte bra? Skicka då kostnadsfritt tillbaka era varor inom 30 dagar. Dessutom hjälper vi dig igenom varje steg i designen, så att ni kan skapa era arbetskläder snabbt utan att behöva jobba övertid. Med Teamshirts design-verktyg och vårt behjälpliga service-team blir företagsidentiteten en barnlek.  

Stort sortiment - arbetskläder för alla

Den som strävar efter en professionell utstrålning kan inte bortse ifrån vikten av snygga profilkläder. En klassisk polotröja passar på kontoret, men kanske inte lika bra i andra yrkeskategorier. Av denna anledning har vi inte bara T-shirts, förkläden, västar och polotröjor i sortimentet, utan även arbetsjackor, luvtröjor, långarmade tröjor, kepsar och flera andra produkter. Företagskläder fungerar även som marknadsföring, och på så sätt är ni utrustade i alla situationer med era arbetskläder. För att ta fram den riktiga lagkänslan i fikapausen erbjuder vi också kaffekoppar och muggar som ni kan trycka er företagslogotyp på. Att trycka coola accessoarer är inte bara roligt för er själva. Koppar, musmattor, paraplyn, reflexvästar, ryggsäckar eller nyckelband passar även utmärkt som gåvor eller julklappar till era kunder. Genom att enkelt trycka er logga och slogan på produkterna så har ni skapat presenter som stärker ert företag. Glöm inte bort att arbetskläderna fastnar i minnet lika effektivt som en platsannons, rätt designade arbetsjackor kan alltså redan vara ett steg närmare en bredare kundkrets.

Behöver ni goda råd när ni designar era profilkläder?

Du kan gärna ta kontakt med oss om du har frågor eller problem. Våra experter i grafik och design hjälper dig utan extra kostnad med att designa och trycka era arbetskläder, om det så gäller polotröjor, baseballkepsar, arbetsjackor eller reflexvästar. Vill du veta hur er logotyp bäst låter sig tryckas, hur du kan göra era arbetskläder personliga med individuella namn, eller vilket format dina bilder ska ha för den bästa tryck-kvaliteten? Skicka enkelt iväg ett mejl till info@teamshirts.se eller använd vårt frågeformulär för alla frågor som rör era arbetskläder. Självklart kan vi även nås på telefon: +46 84 468 36 38. Om du är osäker på storlekarna till dig och dina kollegor får du gärna göra en gratis testbeställning. Vår kundtjänst hjälper dig även vidare om du har generella frågor om snitt eller passform på kläderna. Då finner ni garanterat snart den rätta enhetliga looken till era designade arbetskläder för firman eller företaget.  

Många års erfarenhet av textiltryck

Vet ni inte vilken tryckmetod som passar bäst för era arbetskläder? Det behöver ni heller inte veta, vi ansvarar för att era kläder produceras på bästa sätt. TeamShirts experter har under flera års tid arbetat intensivt med textiltryck för företagskläder. Vi har redan hunnit trycka upp en rad arbetsjackor och arbetströjor genom åren, och nu har vi erfarenhet och de rätta kunskaperna som krävs för att skapa just din design. För varje material, motiv, färgval och upplaga anpassar vi den rätta tryckmetoden såsom Flextryck, Flocktryck eller Digitalt direkttryck för era arbetskläder och accessoarer. Precis som ni, önskar även vi att resultatet blir perfekt. Det spelar därför ingen roll vilken sorts arbetskläder du beställer, hur många färger du trycker eller hur många motiv du har valt. Ju mer ni beställer, desto mer sparar ni. Prova själva med 30 dagars öppet köp. I TeamShirts designer kan du själv skapa era personliga polotröjor, långärmade tröjor, arbetsjackor, reflexvästar, kepsar och koppar, direkt och enkelt.    

Enhetliga arbetskläder är viktigt i nästan varje team

Brinner ni för ert arbete och jobbar tillsammans som en familj i ert företag? Går det ovanligt bra för er avdelning? Vill ni visa upp er lagkänsla för omvärlden? Underbart! Vi har de passande företagskläderna för er som ni kan designa och trycka helt efter era egna föreställningar. Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck! Med TeamShirts designer har ni skapat era profilkläder på ett par minuter. Om det så är arbetsjackor, T-shirts, västar, förkläden eller koppar så finner ni allt som ni kan behöva i mötet med era kunder i vårt sortiment. Arbetskläder i flera färger, storlekar och olika modeller för damer och herrar. Det första intrycket i mötet med kunden är avgörande! En professionell utstyrsel med er logga skapar förtroende. Det visar att ni är ett team, att ni förstår och har kunskap om ert arbete. Professionella arbetskläder är utan tvekan något som binder kunderna. Oavsett om ni arbetar i detaljhandeln, inom gastronomi, med hantverk eller som säljare etc. etc. En sammansvetsad "look" och enhetligt utseende är alltid en fördel och därtill utmärkt marknadsföring. Arbetsbyxor, västar eller andra arbetskläder kan enkelt tryckas med er logga, telefonnummer och hemsida. Genast har ni vunnit ännu en annonsplats. Och glöm inte bort att era produkter passar perfekt som presenter och gåvor. Så vinner ni också kunder och stärker er företagsidentitet.   

De här teamen designade sin utrustning hos oss

WilkinsonEyre och deras tryckta T-shirts.

Tack TeamShirts för era underbara T-shirts. Kvaliteten på tröjorna och trycket är perfekt, ert Teams service är utöver det vanliga, verkligen en beundransvärd kundservice. Vi kommer definitivt att rekommendera er vidare.

WilkinsonEyre

Teamet från Pluspol Interactive och deras egendesignade spring-T-shirts.

För priset var T-shirtarna av bästa kvalitet. De passade perfekt att springa med, och den QR-kod som vi tryckte på baksidan kunde skannas av alla.

Pluspol Interactive GbR

T-shirtarna för våra medarbetare blev snygga och både vi och de mer än 300 deltagarna gillade dem mycket.

Förbundet för barn- och ungdomsarbete

Teamet från volontärcentret och deras tryckta T-shirts

Ett hjältestort tack! Som ett idellt projekt har vi ju en snäv budget - tack vare TeamShirts kunde vi inte bara trycka våra T-shirts till ett ojämförligt bra pris, utan även med riktigt bra kvalitet. Vi återkommer gärna nästa år!

Voluntärcentrum, registrerad förening

Vilken tur att vi hittade TeamShirts. T-shirtarna är utmärkta och servicen var toppen.

Schoki Krass

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på 0844683638. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Produkten blev helt fantastisk

Produkten blev helt fantastisk, precis som jag ville (broderi på hoodie)

Audrey Stulen

Bra kvalitet och tryck MEN…

Bra kvalitet och tryck men alldeles för lång leveranstid vilket drar ner betyget.

Danne

Snabbt & snyggt

Snabb och bra support! Beställde express-leverans om den kom på utsatt datum. Fin produkt och bra tryck. Jättenöjd!

Adelina

Snabb Leverans

Snabb leverans och trevlig service, t-shirten satt bra

Pia Tromber

Bra produkt

Bra produkt. Snabb leverans

Greger Andersson

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 574 omdömen