Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Gestalta din gaming tröja idag

Spela tillsammans

Gestalta din gaming tröja idag

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Välj din gaming t-shirt, luvtröja eller accessoar

Gaming Shirt

Designa egen gaming t-shirt

  1. Välj produkt: Hitta er passande lantröja och välj färg.

  2. Ladda upp ditt motiv: Spelar ni en förening och vill använda er egen logga? Inga problem! Ladda upp den enkelt i vårt designverktyg. Har ni inte bestämt er för ett motiv ännu? Ta en titt i vårt bildgalleri där ni kan välja och vraka.

  3. Lägg till namn och nummer: Med vår enkla designer kan ni lägga till individuella namn eller nummer till varje spelare. Designa er tröja och fyll i din laglista i nästa steg.

  4. Beställ och få hem din beställning: Redan ifrån 6 gaming tröjor sparar ni med TeamShirts mängdrabatt. Upp till hela 60% rabatt är möjligt.

 

Välj produkter

Dra blickarna till er i spellokalen med er gaming design

Väck lagandan i e-sport: Er nya teamlook är bara några klickar bort

Samhörighet, laganda, enighet och en professionell utstrålning: med egengestaltade gaming tröjor – oavsett om ni är proffs eller noobies – kan ni imponera varje LAN eller tävling med er entré. TeamShirts erbjuder alla e-sport-utövare kreativa, originella sportkläder och accessoarer av hög kvalitet. Med våra kläder blir hela laget i toppklass – oavsett figur. Som organisatör och lagkapten har det aldrig varit enklare att designa egna gamer shirts och beställa dem. Med TeamShirts kan du ha individuella T-shirts med din egen design på nolltid. Därtill är standardleveransen helt kostnadsfri. Du kan själv gestalta tröjorna i vår designer och ladda upp din egen design eller låta dig inspireras av vårt stora bildgalleri. Alla motiv på vår hemsida är fria att användas och kombineras med dina bilder och texter. Behöver du individuella namn eller ett personligt motto på varje tröja så hjälper vår ”Namn-och-nummer”-funktion till – så kan du ha en hel beställning färdig på bara några få klick. Om laget består av herrar, damer eller barn spelar ingen roll – i TeamShirts breda sortiment hittar ni modeller och storlekar som passar alla. Välj mellan allt från gaming T-shirts och proffsiga pikétröjor till linnen, hoodies, långarmade tröjor, jackor och andra e-sport-tillbehör. 

En perfekt lagdräkt för dig och dina spelare

Material och kvalitet spelar en extra stor roll när det gäller sportkläder som ska tåla långa turneringar. Gaming T-shirts av hög kvalitet och 100% bomull håller färg och tryck länge. LANtröjor i andningsaktivt material av 100% polyester är slitstarka och bekväma att bära även i heta dueller som kräver en stabil puls.

Ekologiskt medvetna team eller spelare med känslig hud och allergier kan glädja sig åt våra tröjor och luvjackor av ekologisk bomull. Ett stort urval av färger och modeller skapar därtill oändligt många designmöjligheter.

Gaming tröjor låter sig enkelt kombineras med färgglada shorts eller bekväma joggingbyxor till en hel utstyrsel. Beroende på säsong och luftkonditionering kan du välja mellan lång- och kortarmade tröjor, hoodies, luvjackor eller fleecejackor.

Designa era egna accessoarer så som kepsar, vintermössor, beanies, sportväskor, tygpåsar, ryggsäckar och till och med underkläder för en fullständig gaming outfit. På så sätt finns det inga tvivel om att ni hör ihop. Vinter, sommar, inomhus eller utomhus: med TeamShirts är ni i varje lagkamp utrustade för att vinna.

Era fördelar hos TeamShirts

När det handlar om att klä hela laget i matchande tröjor och kläder så sparar TeamShirts designverktyg både tid och huvudbry. En passande modell och er egna designer kan med minsta ansträngning beställas via datorn och landa utanför dörren och sparar lagkaptenen många besök hos det lokala tryckeriet.

  • Om ni är osäkra på storlekar och material så skickar vi gärna provexemplar hem till er så att det blir enklare att fatta beslut.

  • Vill ni  planera budgeten för teamet eller föreningen? Inga problem! Vår kundtjänst skickar snabbt och lätt ett kostnadsförslag för varje designönskan och storlek på beställning.

  • En kompetent och personlig kundservice hjälper gärna till via mejl eller telefon och besvarar alla frågor som kan uppstå.

  • Med vår express-frakt kommer tröjorna fram som de ska även när det är ont om tid. Skulle det därefter vara något som behöver ändras eller som blivit tokigt så kan ni ta det med ro – vi har 30 dagars fri bytesrätt.

  • Önskar du och ditt team en helt unik och enastående design? Vill du ha råd eller hjälp med den grafiska utformningen? Vår service innefattar professionell  hjälp med design och digitala filer. För beställningar med  5 produkter och uppåt har vi till och med en omfattande och kostnadsfri grafikservice som förvandlar dina T-shirt drömmar till verklighet.

  • På tal om kostnader så börjar våra generösa mängdrabatter redan från 6 gamer tröjor och uppåt. Vi erbjuder upp till 50% rabatt för riktigt stora beställningar. På så sätt har ni mer pengar i kassan till nästa LANparty.

Samla in storlekar

Med vårt verktyg kan du enkelt samla in klädstorlekar, spelarnummer och smeknamn på dina teammedlemmar.

Namn och nummer

Att knåpa ihop Excel-listor tillhör det förflutna. Bearbeta spelarnummer och -namn bekvämt från en plats.

Omröstning

Få feedback från dina lagkamrater genom en enkel omröstning med förhandsgranskningsfunktion.

Teamrabatt

Upp till 60 % mängdrabatt trots personliga tryck. Alla får sitt unika exemplar och alla sparar.

Högt rekommenderad

Högt rekommenderad. Tröjor och tryck med hög kvalitet till relevanta priser.

Robert

Snabb leverans och bra kvalitet.

Snabb leverans och bra kvalitet.

Jörgen G

Nöjd med tryck och kvalitet

Bra tryck. Verkar vara bra kvalitet på tröjan.

Kickan

Snabb leverans o bra produkt men små i…

Snabb leverans o bra produkt men små i storlekarna.

Mats

Snabb och bra

Snabb och bra

Oskar Wiberg

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 619 omdömen