Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Löparkläder och träningskläder med eget tryck

Klara av tillsammans

Löparkläder och träningskläder med eget tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Bekymmersfri-paket

Välj löparkläder och träningskläder

Hos TeamShirts kan du inte bara trycka löpartröjor, löpar-jerseys eller funktionströjor. Vårt stora utbud av tröjor gör att alla kan hitta en löpartröja som passar både smak och tempo: Designa en av många olika tröjvarianter och anpassa dem till dina lagmedlemmars individuella önskemål: kortärmad, långärmad, muskelskjorta, hos Teamshirts får alla vad de vill ha. Förutom löpartröjor finns det mer träningsutrustning för ditt löparteam. Kolla själv. 

Låt dig inspireras av våra löparmotiv

Tröjor för maratonloppet, stadsloppet eller företagstävlingen

Spring, spring, spring och tänk på löpningen! Den som inte springer står still. Håll dig i främsta ledet när sommaren kommer och den nya säsongen börjar. Hos TeamShirts kan du designa och trycka matchande löptröjor till er nästa löptävling. Oavsett om du springer för ditt företag, löper ett maraton eller en snabb stadstävling: Vi har utrustningen, du har kraften. Med löpartröjor från TeamShirts är det enkelt att trycka: med vårt enkla verktyg blir din löpartröja, shorts eller tillbehör klara på nolltid. Designa fram- och baksida med ditt eget motiv och teckensnitt på några minuter. Vi gör dina idéer till verklighet genom textiltryck inom bara några dagar med gratis frakt. Alla storlekar, alla färger, män, kvinnor, barn, aliens!

Löpartröjor för varje tillfälle

Du kan inte missa våra löpartröjor. Vi har löpartröjor för varje tillfälle: stadslopp, företagstävlingar, maraton, fritidslöpning. Vill du ha loggan som reklam på bröstet vid företagsloppet? En sponsor vid stadsloppet? Roliga citat på träningsjerseyn vid maratonloppet? Eller helt enkelt dra blickarna till dig när du joggar eller rusar fram, med individuellt motiv på funktionströjan? Inget problem med tryckta löpartröjor och löparjerseys från TeamShirts. Med vår mängdrabatt sparar du även en hel del åt ditt löparteam eller till nästa företagslopp. Vid nästa stadslopp kan du dra uppmärksamhet till ditt uppdrag med egendesignade löpartröjor.  Och oavsett vilken del av världen som ditt löparteam kommer att springa i härnäst så har vi utrustningen för alla klimat. Du betalar ingen fraktkostnad för dina löpartröjor. Då gläder sig även chefen. Vi försöker att göra designen av löpartröjor så enkel som möjligt för dig med bra service. Som lagkapten eller organisatör har du det inte alltid så lätt. Vi vill därför gärna underlätta så mycket som möjligt: Vi hjälper gärna till med frågor om motivet, ger dig lättförståliga förklaringar av vår designer och ger dig chansen att visa löpartröjorna för dina vänner före tryck.

De här teamen designade sin utrustning hos oss

Vilken tur att vi hittade TeamShirts. T-shirtarna är utmärkta och servicen var toppen.

Schoki Krass

Teamet från Pluspol Interactive och deras egendesignade spring-T-shirts.

För priset var T-shirtarna av bästa kvalitet. De passade perfekt att springa med, och den QR-kod som vi tryckte på baksidan kunde skannas av alla.

Pluspol Interactive GbR

Spelarna i Team “Chanslös“ och deras tryckta T-shirts

Vi har kämpat oss igenom de första tävlingarna och vi tycker mycket om T-shirtarna! Vi funderar dessutom på att utöka vårt sortiment med „chanslösa“ linnen och jackor. Tack TeamShirts för ert tålamod och hjälp med utkast och beställningen.

Team “Chanslös“ Tennisklubb Huizen

Hej!

Hej! Tyvärr så har Todda:s tröja mörka fläckar vid halsen och skrynkligt tryck på en tryckyta. Annars OK men inte till fullo godkänt! Måste säga lite underbetyg denna gång. MVH Jan "Frille" Fritiofsson Markaryd, Sweden

Jan Frille Fritiofsson

Snabb leverans och fint tryck hoppas…

Snabb leverans och fint tryck hoppas det bara håller i tvätten med .

Marie-Louise Svensson

mycket bra kvalitet

mycket bra kvalitet

Alise Andrada Fekete

Perfekt

Mycket nöjd med produkten och leveranstid

Andreas Persson

Rekommenderar stort

Hela beställningen är Extremt professionellt gjort, enkelt, smidigt och snyggt, dock beställde vi för privat bruk men vill varmt rekommendera teamshirts till företagare som planerar köpa in billiga och välgjorda kläder. Mvh Fredrik och Isidora

Fredrik Ferm

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 166 omdömen