Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Löparkläder och träningskläder med eget tryck

Klara av tillsammans

Löparkläder och träningskläder med eget tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Välj löparkläder och träningskläder

Hos TeamShirts kan du trycka löpartröjor, trainingsshorts, funktionströjor och mycket mer. Vårt stora utbud av sportkläder gör att alla kan hitta en löparoutfit som passar både smak och tempo: Designa till exempel en av många olika tröjvarianter och anpassa dem till dina lagmedlemmars individuella önskemål: kortärmad, långärmad, muskelskjorta, hos Teamshirts får alla vad de vill ha. På våran hemsida hittar du dessutom ett stort utbud av träningtillbehör för ditt löparteam. Kolla själv. 

Så designar du dina träningskläder

Designa ditt plagg i 5 enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.

  • Hitta en passande produkt för dig och ditt team och välj önskad färg.

  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.

  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till text och namn.

  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

Börja designa

Låt dig inspireras av våra löparmotiv

Tröjor för maratonloppet, stadsloppet eller företagstävlingen

Spring, spring, spring och tänk på löpningen! Den som inte springer står still. Håll dig i främsta ledet när sommaren kommer och den nya säsongen börjar. Hos TeamShirts kan du designa och trycka matchande löptröjor till er nästa löptävling. Oavsett om du springer för ditt företag, löper ett maraton eller en snabb stadstävling: Vi har utrustningen, du har kraften. Med löpartröjor från TeamShirts är det enkelt att trycka: med vårt enkla verktyg blir din löpartröja, shorts eller tillbehör klara på nolltid. Designa fram- och baksida med ditt eget motiv och teckensnitt på några minuter. Vi gör dina idéer till verklighet genom textiltryck inom bara några dagar med gratis frakt. Alla storlekar, alla färger, män, kvinnor, barn, aliens!

Löpartröjor för varje tillfälle

Du kan inte missa våra löpartröjor. Vi har löpartröjor för varje tillfälle: stadslopp, företagstävlingar, maraton, fritidslöpning. Vill du ha loggan som reklam på bröstet vid företagsloppet? En sponsor vid stadsloppet? Roliga citat på träningsjerseyn vid maratonloppet? Eller helt enkelt dra blickarna till dig när du joggar eller rusar fram, med individuellt motiv på funktionströjan? Inget problem med tryckta löpartröjor och löparjerseys från TeamShirts. Med vår mängdrabatt sparar du även en hel del åt ditt löparteam eller till nästa företagslopp. Vid nästa stadslopp kan du dra uppmärksamhet till ditt uppdrag med egendesignade löpartröjor. Och oavsett vilken del av världen som ditt löparteam kommer att springa i härnäst så har vi utrustningen för alla klimat. Du betalar ingen fraktkostnad för dina löpartröjor. Då gläder sig även chefen. Vi försöker att göra designen av löpartröjor så enkel som möjligt för dig med bra service. Som lagkapten eller organisatör har du det inte alltid så lätt. Vi vill därför gärna underlätta så mycket som möjligt: Vi hjälper gärna till med frågor om motivet, ger dig lättförståliga förklaringar av vår designer och ger dig chansen att visa löpartröjorna för dina vänner före tryck.

De här teamen designade sin utrustning hos oss

Vilken tur att vi hittade TeamShirts. T-shirtarna är utmärkta och servicen var toppen.

Schoki Krass

Teamet från Pluspol Interactive och deras egendesignade spring-T-shirts.

För priset var T-shirtarna av bästa kvalitet. De passade perfekt att springa med, och den QR-kod som vi tryckte på baksidan kunde skannas av alla.

Pluspol Interactive GbR

Spelarna i Team “Chanslös“ och deras tryckta T-shirts

Vi har kämpat oss igenom de första tävlingarna och vi tycker mycket om T-shirtarna! Vi funderar dessutom på att utöka vårt sortiment med „chanslösa“ linnen och jackor. Tack TeamShirts för ert tålamod och hjälp med utkast och beställningen.

Team “Chanslös“ Tennisklubb Huizen

Bra köpupplevelse!

Min order behandlades snabbt och varorna motsvarade förväntningarna. Bra och hjälpsam kundtjänst. Lätt att nå på telefon.

Anna-Karin

Överlag en mycket trevlig upplevelse

Lite besviken när det stod att min order skulle bli försenad, men det löste sig och de tog igen det och gav mig en ännu snabbare leverans som tack för besväret. Trycken blev bra, lite sämre ju större trycken blev men det var absolut prisvärt. Överlag bra sida, lite mer att önska av de större trycken.

Truls Forsman

Snabb leverans

Snabb leverans, kanske lite svårt med hur stora namn å nummer men de löste sig

Hugo Andersson

Bra kvalitet

Snabbare leverans än väntat. Väldigt bra färg på trycket, syns tydligt på vita t-shirts. Jag har inte tvättat ännu så vet inte hur kvaliteten är efteråt. Satsade på billigaste t-shirts och det märks väl (tunna) för att köra en testomgång, så tänker att allt bara kan bli ännu bättre beroende på mina egna val framöver.

Tove Gardmar

Gick smidigt från beställning till…

Gick smidigt från beställning till leverans.

Patrik Pettersson

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 546 omdömen