Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Löparkläder och träningskläder med eget tryck

Klara av tillsammans

Löparkläder och träningskläder med eget tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Välj löparkläder och träningskläder

Hos TeamShirts kan du trycka löpartröjor, trainingsshorts, funktionströjor och mycket mer. Vårt stora utbud av sportkläder gör att alla kan hitta en löparoutfit som passar både smak och tempo: Designa till exempel en av många olika tröjvarianter och anpassa dem till dina lagmedlemmars individuella önskemål: kortärmad, långärmad, muskelskjorta, hos Teamshirts får alla vad de vill ha. På våran hemsida hittar du dessutom ett stort utbud av träningtillbehör för ditt löparteam. Kolla själv. 

Så designar du dina träningskläder

Designa ditt plagg i 5 enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.

  • Hitta en passande produkt för dig och ditt team och välj önskad färg.

  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.

  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till text och namn.

  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

Börja designa

Låt dig inspireras av våra löparmotiv

Tröjor för maratonloppet, stadsloppet eller företagstävlingen

Spring, spring, spring och tänk på löpningen! Den som inte springer står still. Håll dig i främsta ledet när sommaren kommer och den nya säsongen börjar. Hos TeamShirts kan du designa och trycka matchande löptröjor till er nästa löptävling. Oavsett om du springer för ditt företag, löper ett maraton eller en snabb stadstävling: Vi har utrustningen, du har kraften. Med löpartröjor från TeamShirts är det enkelt att trycka: med vårt enkla verktyg blir din löpartröja, shorts eller tillbehör klara på nolltid. Designa fram- och baksida med ditt eget motiv och teckensnitt på några minuter. Vi gör dina idéer till verklighet genom textiltryck inom bara några dagar med gratis frakt. Alla storlekar, alla färger, män, kvinnor, barn, aliens!

Löpartröjor för varje tillfälle

Du kan inte missa våra löpartröjor. Vi har löpartröjor för varje tillfälle: stadslopp, företagstävlingar, maraton, fritidslöpning. Vill du ha loggan som reklam på bröstet vid företagsloppet? En sponsor vid stadsloppet? Roliga citat på träningsjerseyn vid maratonloppet? Eller helt enkelt dra blickarna till dig när du joggar eller rusar fram, med individuellt motiv på funktionströjan? Inget problem med tryckta löpartröjor och löparjerseys från TeamShirts. Med vår mängdrabatt sparar du även en hel del åt ditt löparteam eller till nästa företagslopp. Vid nästa stadslopp kan du dra uppmärksamhet till ditt uppdrag med egendesignade löpartröjor. Och oavsett vilken del av världen som ditt löparteam kommer att springa i härnäst så har vi utrustningen för alla klimat. Du betalar ingen fraktkostnad för dina löpartröjor. Då gläder sig även chefen. Vi försöker att göra designen av löpartröjor så enkel som möjligt för dig med bra service. Som lagkapten eller organisatör har du det inte alltid så lätt. Vi vill därför gärna underlätta så mycket som möjligt: Vi hjälper gärna till med frågor om motivet, ger dig lättförståliga förklaringar av vår designer och ger dig chansen att visa löpartröjorna för dina vänner före tryck.

De här teamen designade sin utrustning hos oss

Vilken tur att vi hittade TeamShirts. T-shirtarna är utmärkta och servicen var toppen.

Schoki Krass

Teamet från Pluspol Interactive och deras egendesignade spring-T-shirts.

För priset var T-shirtarna av bästa kvalitet. De passade perfekt att springa med, och den QR-kod som vi tryckte på baksidan kunde skannas av alla.

Pluspol Interactive GbR

Spelarna i Team “Chanslös“ och deras tryckta T-shirts

Vi har kämpat oss igenom de första tävlingarna och vi tycker mycket om T-shirtarna! Vi funderar dessutom på att utöka vårt sortiment med „chanslösa“ linnen och jackor. Tack TeamShirts för ert tålamod och hjälp med utkast och beställningen.

Team “Chanslös“ Tennisklubb Huizen

Fina tröjor

Fina tröjor, bra tryck

Malin Olsson

Nöjd med tröjor och tygpåsar!

Bra kommunikation mellan mig och säljaren. Fick all hjälp jag behövde för att kunna lägga beställning. Varorna kom tidigare än utlovat.

L Löfvander

Material

Snabb och bra service. Inte lika tjockt material som vi hade hoppats med väldigt sköna. Svårt att placera trycken till var man ville ha dem i verkligheten, varierande kvalitet i trycken också. T.ex på armen var kvalitén superbra men på ryggen var den sämre. Små i storleken men förståeligt när det är unisex.

Mathea

Fin tygpåse som levererades precis när…

Fin tygpåse som levererades precis när de sagt att den skulle komma. Bra kommunikation från företaget. Det enda som drar ner betyget är att det krånglade och fastnade när beställningen skulle läggas, utan att det framgick vad som var fel. Efter minst en timmes (!) krångel och felsökning lyckades jag till slut förstå att den typ av kasse jag ville beställa tryck på var slut i lager, så jag fick byta till en annan. Överlag är jag dock jättenöjd med den vara jag till slut fick.

Anna-Karin

Det var ätt att designa sina produkter…

Det var lätt att designa sina produkter och dom kom hem snabbt. Jättefina. Barnens kepsar blev supersnygga.

Sara Johansson

Bra

4/5 baserat på 1 337 omdömen