Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Ekologiska kläder med tryck

Tänk hållbart tillsammans

Ekologiska kläder med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Miljövänliga kläder till stora och små

Designa era ekologiska kläder i fem enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.
  • Hitta en passande produkt och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.
Börja designa

Ta en titt på våra ekologiska accessoarer

Letar du fortfarande inspiration?

Egendesignat och ekologiskt

Många av oss vill gärna leva ett så miljövänligt liv som möjligt. Med TeamShirts ekologiska produkter har du möjlighet att låta din kreativitet flöda och designa dina egna produkter med gott samvete. Vare sig du vill beställa individuella kläder till din förening, dina kompisar eller familjen så har vi en passande miljövänlig produkt. I vårt stora sortiment hittar du bland annat ekologiska kläder till barn, tygväskor, förkläden, miljövänliga kepsar och mössor. Med hjälp av vår egen designer är det enkelt och smidigt att designa dina produkter. Ladda helt enkelt upp en egen fil eller välj bland våra tusentals gratis motiv. Du kan lägga till design på både framsidan, baksidan och ärmarna av dina tröjor och t-shirts. Om du planerar att göra en större beställning erbjuder vi upp till 50% mängdrabatt. Redan vid köp av 6 plagg sparar du 10% av slutpriset. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt och 30 dagars bytesrätt.

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Fina tröjor

Fina tröjor, bra tryck

Malin Olsson

Nöjd med tröjor och tygpåsar!

Bra kommunikation mellan mig och säljaren. Fick all hjälp jag behövde för att kunna lägga beställning. Varorna kom tidigare än utlovat.

L Löfvander

Material

Snabb och bra service. Inte lika tjockt material som vi hade hoppats med väldigt sköna. Svårt att placera trycken till var man ville ha dem i verkligheten, varierande kvalitet i trycken också. T.ex på armen var kvalitén superbra men på ryggen var den sämre. Små i storleken men förståeligt när det är unisex.

Mathea

Fin tygpåse som levererades precis när…

Fin tygpåse som levererades precis när de sagt att den skulle komma. Bra kommunikation från företaget. Det enda som drar ner betyget är att det krånglade och fastnade när beställningen skulle läggas, utan att det framgick vad som var fel. Efter minst en timmes (!) krångel och felsökning lyckades jag till slut förstå att den typ av kasse jag ville beställa tryck på var slut i lager, så jag fick byta till en annan. Överlag är jag dock jättenöjd med den vara jag till slut fick.

Anna-Karin

Det var ätt att designa sina produkter…

Det var lätt att designa sina produkter och dom kom hem snabbt. Jättefina. Barnens kepsar blev supersnygga.

Sara Johansson

Bra

4/5 baserat på 1 337 omdömen