Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Ekologiska kläder med tryck

Tänk hållbart tillsammans

Ekologiska kläder med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Miljövänliga kläder till stora och små

Designa era ekologiska kläder i fem enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.
  • Hitta en passande produkt och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.
Börja designa

Ta en titt på våra ekologiska accessoarer

Letar du fortfarande inspiration?

Egendesignat och ekologiskt

Många av oss vill gärna leva ett så miljövänligt liv som möjligt. Med TeamShirts ekologiska produkter har du möjlighet att låta din kreativitet flöda och designa dina egna produkter med gott samvete. Vare sig du vill beställa individuella kläder till din förening, dina kompisar eller familjen så har vi en passande miljövänlig produkt. I vårt stora sortiment hittar du bland annat ekologiska kläder till barn, tygväskor, förkläden, miljövänliga kepsar och mössor. Med hjälp av vår egen designer är det enkelt och smidigt att designa dina produkter. Ladda helt enkelt upp en egen fil eller välj bland våra tusentals gratis motiv. Du kan lägga till design på både framsidan, baksidan och ärmarna av dina tröjor och t-shirts. Om du planerar att göra en större beställning erbjuder vi upp till 50% mängdrabatt. Redan vid köp av 6 plagg sparar du 10% av slutpriset. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt och 30 dagars bytesrätt.

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Helt ok, MEN!

Snabba och med bra råd. Väldigt bakvänd lösning när man designat, beställt och betalt och de då meddelar att den tryckmetod som valdes för ett av objekten (automatiskt?) inte är lämplig, då måste man återkalla hela ordern och börja om. Då är pengarna reserverade på kortet, så att det inte går göra en ny order, med mindre än att du har massor av pengar på kortet. Varför inte bara ha en ändringsrutin och reglera ändrat pris i efterhand?

Peter Garner

leveranstid

Lite lång leveranstid med tanke på priset, annars nöjd med kvaliteten på tröjorna, återstår att se hur tryck osv är om några tvättar.

Kalle Stobenius

Bra kvalitet till ett bra pris

Bra kvalitet till ett bra pris! Trevlig kundservice. Det enda negativa jag har att säga är att leveranstiden kunde varit något kortare.

Jonas Gustavsson

Bra tryck på tröjorna

Bra tryck på tröjorna

Wi

Snabbare leverans än väntat

Snabbare leverans än väntat, valde express dock. Helt OK tryck för det priset.

Anna

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 429 omdömen