Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Ekologiska kläder med tryck

Tänk hållbart tillsammans

Ekologiska kläder med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Miljövänliga kläder till stora och små

Designa era ekologiska kläder i fem enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.
  • Hitta en passande produkt och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.
Börja designa

Ta en titt på våra ekologiska accessoarer

Letar du fortfarande inspiration?

Egendesignat och ekologiskt

Många av oss vill gärna leva ett så miljövänligt liv som möjligt. Med TeamShirts ekologiska produkter har du möjlighet att låta din kreativitet flöda och designa dina egna produkter med gott samvete. Vare sig du vill beställa individuella kläder till din förening, dina kompisar eller familjen så har vi en passande miljövänlig produkt. I vårt stora sortiment hittar du bland annat ekologiska kläder till barn, tygväskor, förkläden, miljövänliga kepsar och mössor. Med hjälp av vår egen designer är det enkelt och smidigt att designa dina produkter. Ladda helt enkelt upp en egen fil eller välj bland våra tusentals gratis motiv. Du kan lägga till design på både framsidan, baksidan och ärmarna av dina tröjor och t-shirts. Om du planerar att göra en större beställning erbjuder vi upp till 50% mängdrabatt. Redan vid köp av 6 plagg sparar du 10% av slutpriset. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt och 30 dagars bytesrätt.

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Bra köpupplevelse!

Min order behandlades snabbt och varorna motsvarade förväntningarna. Bra och hjälpsam kundtjänst. Lätt att nå på telefon.

Anna-Karin

Överlag en mycket trevlig upplevelse

Lite besviken när det stod att min order skulle bli försenad, men det löste sig och de tog igen det och gav mig en ännu snabbare leverans som tack för besväret. Trycken blev bra, lite sämre ju större trycken blev men det var absolut prisvärt. Överlag bra sida, lite mer att önska av de större trycken.

Truls Forsman

Snabb leverans

Snabb leverans, kanske lite svårt med hur stora namn å nummer men de löste sig

Hugo Andersson

Bra kvalitet

Snabbare leverans än väntat. Väldigt bra färg på trycket, syns tydligt på vita t-shirts. Jag har inte tvättat ännu så vet inte hur kvaliteten är efteråt. Satsade på billigaste t-shirts och det märks väl (tunna) för att köra en testomgång, så tänker att allt bara kan bli ännu bättre beroende på mina egna val framöver.

Tove Gardmar

Gick smidigt från beställning till…

Gick smidigt från beställning till leverans.

Patrik Pettersson

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 546 omdömen