Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Mössor och kepsar med eget tryck

Håll huvudet högt tillsammans

Mössor och kepsar med eget tryck

Attraktiva Rabatter

Stor teamrabatt även för små team. Vi har de bästa priserna för ditt teams outfit.

Gratis Frakt

Du tjänar på kostnadsfri standardleverans. Med express går det även snabbare.

Allt-i-ett-paket

Grafisk hjälp, utbytesrätt och expressleverans. För varje problem har vi en lösning.

Skapa unika mössor eller kepsar för ditt team

Så designar du era kepsar och mössor

Designa din egen keps

Skapa era kepsar och mössor i 5 enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.

  • Hitta en passande produkt för dig och ditt team och välj önskad färg.

  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.

  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text eller namn.

  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

 

Mössor och kepsar för varje årstid

Oavsett om det är vinter eller sommar så skyddar våra kepsar och mössor dig från kyla eller sol. Samtidigt ger de dig en cool och modern outfit. För vintern passar våra varma vintermössor. För en helt unik retro-look väljer du vår trucker-keps, och om du föredrar något modernare kan vi rekommendera vår snapback-keps. Dessa baseboll-kepsar i retro-stil är enkelt justerbara med ett snäppspänne baktill och passar därför alla i teamet. I snarlik stil erbjuder vi även basebollkepsen Flexfit. Tack vare ett insytt Flexfit gummiband har den en helt anpassningsbar passform. Självklart finns alla våra mössor och kepsar tillgängliga i flera olika färger. Vill du och ditt team gemensamt uttrycka er lagkänsla? Med bara ett fåtal klick beställer du som lagledare unika och uttrycksfulla huvudbonader efter era individuella önskemål. Så utmärker sig ditt idrottslag, svensexa eller arbetsgrupp på ett högst personligt plan.

Tryck kepsar och mössor med Teamshirts

Som kund hos Teamshirts kan du dra nytta av flera fördelar när du gestaltar dina mössor eller kepsar. Vi levererar till exempel dina beställda varor kostnadsfritt inom loppet av några dagar. På så sätt kan du även inom kort tid trycka textilier och därefter vara säker på att produkterna når fram till dig i tid. Om du behöver en större mängd produkter så vinner du på våra exklusiva rabatter. Redan från ett mindre antal produkter sparar du pengar på dina tryck. Du kan få rabatt på upp till 50 procent, vilket gör att du kan köpa prisvärda individuella huvudbonader. Självklart erbjuder vi även en returrätt ifall dina mössor, kepsar eller textilier inte skulle uppfylla dina förväntningar.  Teamshirts erbjuder dig möjligheten att bekvämt designa coola huvudbonader för dig och dina vänner genom några få musklick hemma i soffan. Du behöver inga förkunskaper över huvud taget och kan på nolltid skapa proffsiga kepsar eller mössor. Besök helt enkelt vår hemsida och påbörja ditt skapande. Välj den önskade produkten för ditt team och gå vidare med att designa den med personliga motiv. Här kan du välja mellan ett rikt utbud av färdiga motiv eller ladda upp din egen bild eller grafik. Tack vare en lättöverskådlig sortering kan du snabbt hitta din passande design. Till sist kan du välja valbar text eller nummer, bestämma färg och antal, samt genomföra beställningen. Om du behöver en kort introduktion till design-verktyget så kan du titta på vår video-tutorial som enkelt förklarar hur du gör, steg för steg.      

Personlig service för särskilda önskemål

Om du har särskilda behov eller föreställningar gällande din design, så hjälper vår kundtjänst gärna till på telefon. Alternativt kan du nå våra specialister genom att skicka ett e-postmeddelande. De har många ideer som kan hjälpa dig vidare i processen och gör allt för att uppfylla dina önskemål. Du kan även använda vårt enkla frågeformulär. Beskriv här precis hur du föreställer dig din design. Vi svarar från måndag till fredag inom 24 timmar och klargör frågor som uppstår. Den individuella servicen från Teamshirts innefattar även möjligheten att göra en testbeställning eller ett provtryck för att bedöma tryckkvaliteten.

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på 0844683638. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Bra köpupplevelse!

Min order behandlades snabbt och varorna motsvarade förväntningarna. Bra och hjälpsam kundtjänst. Lätt att nå på telefon.

Anna-Karin

Överlag en mycket trevlig upplevelse

Lite besviken när det stod att min order skulle bli försenad, men det löste sig och de tog igen det och gav mig en ännu snabbare leverans som tack för besväret. Trycken blev bra, lite sämre ju större trycken blev men det var absolut prisvärt. Överlag bra sida, lite mer att önska av de större trycken.

Truls Forsman

Snabb leverans

Snabb leverans, kanske lite svårt med hur stora namn å nummer men de löste sig

Hugo Andersson

Bra kvalitet

Snabbare leverans än väntat. Väldigt bra färg på trycket, syns tydligt på vita t-shirts. Jag har inte tvättat ännu så vet inte hur kvaliteten är efteråt. Satsade på billigaste t-shirts och det märks väl (tunna) för att köra en testomgång, så tänker att allt bara kan bli ännu bättre beroende på mina egna val framöver.

Tove Gardmar

Gick smidigt från beställning till…

Gick smidigt från beställning till leverans.

Patrik Pettersson

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 546 omdömen