Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Padelkläder med tryck

Träna tillsammans

Padelkläder med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Padelkläder till nästa träningen

Designa dina individuella padelkläder i fem enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.
  • Hitta en passande padelkläder för dig och ditt team och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

Välj bland våra designer eller ladda upp ditt eget motiv

Snygga padelkläder till dig och dina medspelare

Spelar du padel med dina vänner, i förening eller i klubb? Vem du än spelar med så har vi passande padelkläder till dig och dina medspelare - vi har padelkläder till både dam och herr. TeamShirts har allt från padeltröjor, tanktops, polotröjor och padelbyxor till tillbehör som vattenflaskor och handdukar. I vår enkla och smidiga kläddesigner kan ni individualisera alla era plagg och produkter med snygga tryck. Välj bland våra tusentals motiv eller ladda upp din egen fil. Tryck klubbens logga i klassisk stil eller välj ett kul motiv som du och dina vänner gillar. Du kan trycka motiv på både fram och baksidan och även ärmarna av dina tröjor. Med era personaliserade träningsoutfits stärks gruppdynamiken och träningen blir ännu roligare.

Mängdrabatter och fri frakt - vårt servicelöfte

Dina medspelare och du tjänar på våra generösa mängdrabatter. Om ni är många som vill ta del av kakan så kan ni spara upp till 60% av slutpriset. Redan vid köp av 6 plagg kan ni få 10% rabatt. Är det du som ska designa padelkläderna, hålla reda på alla storlekar och kontrollera så att alla gillar slutresultatet? Oroa dig inte! TeamShirts hjälper dig att hålla reda på alla behov i teamet. Med vår enkla och bekväma insamlingsfunktion kan alla i klubben fylla i sina storlekar och önskemål - online. Samtidigt kan de också se dina snygga utkast och rösta på vilken de gillar bäst innan ni bestämmer er. När ni har fattat ett enhetligt beslut levererar vi med fri frakt i hela EU. Vid frågor kan ni alltid skriva till eller ringa vår kundservice. TeamShirts har kastat bollen i luften - är ni beredda att serva?  

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Toppen

Som förväntat!

Carl Håkansson

Snabb leverans och väldigt bra hjälp…

Snabb leverans och väldigt bra hjälp från kundservice!

Henrik von Heland

Snabb leverans

Snabb leverans, två arbetsdagar efter beställningen hade jag produkterna.

Carl

Bra service

Bra service, bra kvalitet ☆☆☆☆☆

Estella

Skolmerch

Vi skulle beställa skol-merch, bästa servicen och trevligt bemötande i svar via mail! Synd dock att ni endast svarar 1 gång per dag, annars inget att klaga på. Leveransen kom mycket snabbare trotts att vi beställde express, stor guldstjärna!!!

Nova Engå Söderholm

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 204 omdömen