Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Padelkläder med tryck

Träna tillsammans

Padelkläder med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Padelkläder till nästa träningen

Designa dina individuella padelkläder i fem enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.
  • Hitta en passande produkt för dig och dina medspelare och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

Välj bland våra designer eller ladda upp ditt eget motiv

Snygga padelkläder till dig och dina medspelare

Spelar du padel med dina vänner, i förening eller med familjen? Vem du än spelar med så har vi passande padelkläder till dig och dina medspelare - vi har padelkläder till både dam, herr. och barn. TeamShirts har allt från padeltröjor, tanktops, polotröjor och padelbyxor till tillbehör som vattenflaskor och handdukar. I vår enkla och smidiga kläddesigner kan ni individualisera alla era plagg och produkter med snygga tryck. Välj bland våra tusentals motiv eller ladda upp din egen fil. Tryck klubbens logga i klassisk stil eller välj ett kul motiv som du och dina vänner gillar. Du kan trycka motiv på både fram- och baksidan och även ärmarna av dina tröjor. Med era personaliserade träningsoutfits stärks gruppdynamiken och träningen blir ännu roligare.

Mängdrabatter och fri frakt - vårt servicelöfte

Dina medspelare och du tjänar på våra generösa mängdrabatter. Om ni är många som vill ta del av kakan så kan ni spara upp till 50% av slutpriset. Redan vid köp av 6 plagg kan ni få 10% rabatt. Är det du som ska designa padelkläderna, hålla reda på alla storlekar och kontrollera så att alla gillar slutresultatet? Oroa dig inte! TeamShirts hjälper dig att hålla reda på alla behov i teamet. Med vår enkla och bekväma insamlingsfunktion kan alla i klubben fylla i sina storlekar och önskemål - online. Samtidigt kan de också se dina snygga utkast och rösta på vilken de gillar bäst innan ni bestämmer er. När ni har fattat ett enhetligt beslut levererar vi med fri frakt i hela EU. Vid frågor kan ni alltid skriva till eller ringa vår kundservice. TeamShirts har kastat bollen i luften - är ni beredda att serva?  

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Helt ok, MEN!

Snabba och med bra råd. Väldigt bakvänd lösning när man designat, beställt och betalt och de då meddelar att den tryckmetod som valdes för ett av objekten (automatiskt?) inte är lämplig, då måste man återkalla hela ordern och börja om. Då är pengarna reserverade på kortet, så att det inte går göra en ny order, med mindre än att du har massor av pengar på kortet. Varför inte bara ha en ändringsrutin och reglera ändrat pris i efterhand?

Peter Garner

leveranstid

Lite lång leveranstid med tanke på priset, annars nöjd med kvaliteten på tröjorna, återstår att se hur tryck osv är om några tvättar.

Kalle Stobenius

Bra kvalitet till ett bra pris

Bra kvalitet till ett bra pris! Trevlig kundservice. Det enda negativa jag har att säga är att leveranstiden kunde varit något kortare.

Jonas Gustavsson

Bra tryck på tröjorna

Bra tryck på tröjorna

Wi

Snabbare leverans än väntat

Snabbare leverans än väntat, valde express dock. Helt OK tryck för det priset.

Anna

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 429 omdömen