Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Padelkläder med tryck

Träna tillsammans

Padelkläder med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Padelkläder till nästa träningen

Designa dina individuella padelkläder i fem enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.
  • Hitta en passande produkt för dig och dina medspelare och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

Välj bland våra designer eller ladda upp ditt eget motiv

Snygga padelkläder till dig och dina medspelare

Spelar du padel med dina vänner, i förening eller med familjen? Vem du än spelar med så har vi passande padelkläder till dig och dina medspelare - vi har padelkläder till både dam, herr. och barn. TeamShirts har allt från padeltröjor, tanktops, polotröjor och padelbyxor till tillbehör som vattenflaskor och handdukar. I vår enkla och smidiga kläddesigner kan ni individualisera alla era plagg och produkter med snygga tryck. Välj bland våra tusentals motiv eller ladda upp din egen fil. Tryck klubbens logga i klassisk stil eller välj ett kul motiv som du och dina vänner gillar. Du kan trycka motiv på både fram- och baksidan och även ärmarna av dina tröjor. Med era personaliserade träningsoutfits stärks gruppdynamiken och träningen blir ännu roligare.

Mängdrabatter och fri frakt - vårt servicelöfte

Dina medspelare och du tjänar på våra generösa mängdrabatter. Om ni är många som vill ta del av kakan så kan ni spara upp till 50% av slutpriset. Redan vid köp av 6 plagg kan ni få 10% rabatt. Är det du som ska designa padelkläderna, hålla reda på alla storlekar och kontrollera så att alla gillar slutresultatet? Oroa dig inte! TeamShirts hjälper dig att hålla reda på alla behov i teamet. Med vår enkla och bekväma insamlingsfunktion kan alla i klubben fylla i sina storlekar och önskemål - online. Samtidigt kan de också se dina snygga utkast och rösta på vilken de gillar bäst innan ni bestämmer er. När ni har fattat ett enhetligt beslut levererar vi med fri frakt i hela EU. Vid frågor kan ni alltid skriva till eller ringa vår kundservice. TeamShirts har kastat bollen i luften - är ni beredda att serva?  

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Fina tröjor

Fina tröjor, bra tryck

Malin Olsson

Nöjd med tröjor och tygpåsar!

Bra kommunikation mellan mig och säljaren. Fick all hjälp jag behövde för att kunna lägga beställning. Varorna kom tidigare än utlovat.

L Löfvander

Material

Snabb och bra service. Inte lika tjockt material som vi hade hoppats med väldigt sköna. Svårt att placera trycken till var man ville ha dem i verkligheten, varierande kvalitet i trycken också. T.ex på armen var kvalitén superbra men på ryggen var den sämre. Små i storleken men förståeligt när det är unisex.

Mathea

Fin tygpåse som levererades precis när…

Fin tygpåse som levererades precis när de sagt att den skulle komma. Bra kommunikation från företaget. Det enda som drar ner betyget är att det krånglade och fastnade när beställningen skulle läggas, utan att det framgick vad som var fel. Efter minst en timmes (!) krångel och felsökning lyckades jag till slut förstå att den typ av kasse jag ville beställa tryck på var slut i lager, så jag fick byta till en annan. Överlag är jag dock jättenöjd med den vara jag till slut fick.

Anna-Karin

Det var ätt att designa sina produkter…

Det var lätt att designa sina produkter och dom kom hem snabbt. Jättefina. Barnens kepsar blev supersnygga.

Sara Johansson

Bra

4/5 baserat på 1 337 omdömen