Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Tröjor med tryck

Tillsammans är vi fria

Tröjor med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Bekymmersfri-paket

Luvtröjor för varje tillfälle – spara upp till 50 % med ditt team

Är du en lagspelare och vill ge uttryck för den gemensamma lagandan med kläder? Då är den tryckta luvtröjan, sweatshirten eller en hoodie rätt lösning för dig. Oavsett om du spelar i ett lag, vill utrusta din förening eller helt enkelt bara skapa ett team med dina vänner – tryckta tröjor, sweatshirts och luvtröjor visar att ni hör ihop och låter er svettas, skratta och fira tillsammans. I vår butik designar och beställer du som teamets organisatör hoodies, tröjor och ekologiska luvtröjor helt utan förkunskaper och utan risk tack vare returrätten. Övertyga dig om vårt utbud och tryck även fleecetröjor helt enligt dina personliga föreställningar. 

Crew tröjor

Så designar du era tröjor!

Designa tröjor i fem steg:

  • Klicka på "Designa nu" för att komma till designern.

  • Sök och välj en passande hoodie eller tröja och välj färg.

  • Ladda upp en egen logga eller använd motiv från vårt galleri.

  • Lägg till text (exempelvis namn och nummer).

  • Redan klart. En passande tryckmetod ställs in automatiskt.

 

Designa nu

Tröjor med tryck: Hitta det passande motivet

Tryck era luvtröjor med eget motiv

TeamShirts utbud bevisar effektfullt att det inte behöver vara komplicerat eller dyrt att trycka en tröja. För att trycka dina unika luvtröjor behöver du bara gå igenom fem steg. Du börjar bearbetningen med att klicka på den röda knappen och välja en tröja eller sweatshirt i önskad färg. Du drar då nytta av vårt enorma urval av luvtröjor och kan själv välja att trycka trendmärken som Bella eller Spreadshirt. I nästa steg laddar du upp ett eget motiv eller väljer ett av de färdiga motiven från vår textilproduktion. Om du vill kan du även lägga till text eller namn enligt dina önskemål. Med ett klick skickar du nu din beställning med önskat antal och storlekar till TeamShirts, så får du snart de färdiga tröjorna.

Vad utmärker oss?

Tack vare vår mångåriga erfarenhet av textiltryck kan vi vid det här laget använda flera olika tryckmetoder. För att trycka tröjor och luvtröjor erbjuder vi till exempel flextryck, som har mycket hållbara egenskaper (i bra skick även efter 50 tvättar). Andra tryckmetoder, som flocktryck och digitalt direkttryck, är dock också utan vidare möjliga. Framför allt när du vill designa din luvtröja eller sweatshirt med foton eller jpeg-filer är transfertryck ett bra alternativ (detsamma gäller för komplicerad grafik som omsätts bäst med digitaltryck). Alla TeamShirts tryckmetoder ger beständig färgkvalitet på sweatshirts eller tröjor och möjliggör många olika logotypvarianter inte bara på luvtröjor, utan även på matchande T-shirts, byxor, hoodies, förkläden, jackor och västar, pikétröjor, matchdräkter eller vad du än behöver. Klassisk tröja, hoodie, sweatshirt, luvtröja, luvjacka, ekologisk luvjacka, funktionströja eller damtröja med båtringning – vi har nästan allt som en tröjfantast kan föreställa sig. Ligger naturen dig varmt om hjärtat och är du noga med materialblandningen i din tröja? Den som vill trycka tröjor eller sweatshirts med hänsyn till miljön kan göra en liten insats med våra ekologiska luvtröjor. Snarare den sportiga typen? Andningsaktiva T-shirts, tröjor med rund hals, träningsjackor, tröjor, joggingbyxor eller funktionströjor för herrar och damer kan tryckas mycket billigt med TeamShirts mängdrabatt på stora beställningar. Förutom olika T-shirts och tröjor har vi även andra sportkläder, mobilskal, väskor, förkläden, basebollkepsar, mössor, barn-T-shirts, bebiskläder och mycket mer i sortimentet. Ta helt enkelt en titt på våra produkter. 

De här teamen designade sin utrustning hos oss

Tröjorna från TeamShirts är perfekta för vårt förbund och vi alla gillar dem. Bekväma, billiga och superbra kvalitet. Hälsningar från KV NRW

Kanotförbundet

Sjukvårdarna och deras tryckta luvtröjor

Ett stort tack till TeamShirts för samarbetet! Tröjorna och T-shirtarna är fantastiska, kundtjänst var genomgående hjälpsam och leveransen gick snabbt. Vi är mycket nöjda med kvaliteten och priset var också fantastiskt. Nu kan alla i vår skola känna igen oss som sjukvårdare.

Skolsjukvården på Otto-Hahn-gymnasiet

Här står vi! 6 glada dansare i de skönaste tröjorna någonsin! De höll oss varma mellan föreställningarna och har varit den obligatoriska tröjan till hemmamyset eller skolan för oss alla!

Dansarna i föreställningen "Livet"

Tack TeamShirts för ert stöd i vårt underbara projekt. Helhetslösningen med hjälp med logotypdesignen, kvaliteten på tröjorna och era mer än rimliga priser övertygade oss helt.

SAMU 94

Behöver du stöd?

 

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team?Vi hjälper dig gärna även med designen.Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag!Det hjälper oss att bredda vårt utbud.