Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Tröjor med tryck

Tillsammans är vi fria

Tröjor med tryck

Attraktiva Rabatter

Stor teamrabatt även för små team. Vi har de bästa priserna för ditt teams outfit.

Gratis Frakt

Du tjänar på kostnadsfri standardleverans. Med express går det även snabbare.

Allt-i-ett-paket

Grafisk hjälp, utbytesrätt och expressleverans. För varje problem har vi en lösning.

Välj luvtröjor, lägg till motiv, färdig!

Luvtröjor för varje tillfälle – spara upp till 50 % med ditt team

Är du en lagspelare och vill ge uttryck för den gemensamma lagandan med kläder? Då är den tryckta luvtröjan, sweatshirten eller en hoodie rätt lösning för dig. Oavsett om du spelar i ett lag, vill utrusta din förening eller helt enkelt bara skapa ett team med dina vänner – tryckta tröjor, sweatshirts och luvtröjor visar att ni hör ihop och låter er svettas, skratta och fira tillsammans. I vår butik designar och beställer du som lagets organisatör hoodies, tröjor och ekologiska luvtröjor helt utan förkunskaper och utan risk tack vare returrätten. Övertyga dig om vårt utbud och tryck även fleecetröjor helt enligt dina personliga föreställningar. 

Våra populäraste tröjor och luvtröjor

Så designar du tröjor till dig och ditt lag

Crew tröjor

Designa hoodies i fem steg:

  • Klicka här för att komma till designern.

  • Sök och välj en passande hoodie eller tröja och välj färg.

  • Ladda upp en egen logga eller använd motiv från vårt galleri.

  • Lägg till text (exempelvis namn och nummer).

  • Redan klart. En passande tryckmetod ställs in automatiskt.

 

Designa nu

Tröjor med tryck: Hitta det passande motivet

Tryck era luvtröjor med eget motiv

TeamShirts utbud bevisar effektfullt att det inte behöver vara komplicerat eller dyrt att trycka en tröja. För att trycka dina unika luvtröjor behöver du bara gå igenom fem steg. Du börjar bearbetningen med att klicka här och välja en tröja eller sweatshirt i önskad färg. Du drar då nytta av vårt enorma urval av luvtröjor och kan själv välja att trycka trendmärken som Bella+Canvas eller JAKO. I nästa steg laddar du upp ett eget motiv eller väljer ett av de färdiga motiven från vår textilproduktion. Om du vill kan du även lägga till text eller namn enligt dina önskemål. Med ett klick skickar du nu din beställning med önskat antal och storlekar till TeamShirts, så får du snart de färdiga tröjorna.

Vad utmärker oss?

Tack vare vår mångåriga erfarenhet av textiltryck kan vi vid det här laget använda flera olika tryckmetoder. För att trycka tröjor och luvtröjor erbjuder vi till exempel flextryck, som har mycket hållbara egenskaper (i bra skick även efter 50 tvättar). Andra tryckmetoder, som flocktryck och digitalt direkttryck, är dock också utan vidare möjliga. Framför allt när du vill designa din luvtröja eller sweatshirt med foton eller jpeg-filer är transfertryck ett bra alternativ (detsamma gäller för komplicerad grafik som omsätts bäst med digitaltryck). Alla TeamShirts tryckmetoder ger beständig färgkvalitet på sweatshirts eller tröjor och möjliggör många olika logotypvarianter inte bara på luvtröjor, utan även på matchande t-shirts, byxor, hoodies, förkläden, jackor och västar, pikétröjor, matchdräkter eller vad du än behöver. Klassisk tröja, hoodie, sweatshirt, luvtröja, luvjacka, ekologisk luvjacka, funktionströja eller damtröja med båtringning – vi har nästan allt som en tröjfantast kan föreställa sig. Ligger naturen dig varmt om hjärtat och är du noga med materialblandningen i din tröja? Den som vill trycka tröjor eller sweatshirts med hänsyn till miljön kan göra en liten insats med våra ekologiska luvtröjor. Snarare den sportiga typen? Andningsaktiva t-shirts, tröjor med rund hals, träningsjackor, tröjor, joggingbyxor eller funktionströjor för herrar och damer kan tryckas mycket billigt med TeamShirts mängdrabatt på stora beställningar. Förutom olika t-shirts och tröjor har vi även andra sportkläder, mobilskal, väskor, förkläden, basebollkepsar, mössor, barn-t-shirts, bebiskläder och mycket mer i sortimentet. Ta helt enkelt en titt på våra produkter. 

Våra tryckmetoder

Digitalt direkttryck
Tryckfärgen sprutas direkt på klädesplagget och görs hållbar med fixeringsmedel. Jämfört med digital transfer känns motivet därigenom mjukare och är skönare att ha på sig.
Flex- och flocktryck
Detta är en tryckmetod där motivet skärs ut ur blanka färgade folier och sedan smälts på den önskade produkten. Tryckfärgerna skiner, glänser lite och har en hög kontrast.
Brodyr
Här arbetas det fortfarande med nål och tråd! Bruket av riktiga trådar gör dina motiv extra hållbara och gör att de även går att tvätta i koktvätt.
Screentryck
Screentryck är en av de äldsta tryckmetoderna som finns och görs än i dag som traditionellt hantverk. Tricket är att varje färg i ditt motiv sätts på produkten med en egen skärm.

Frågor om tryck på dina luvtröjor

Vi erbjuder hög tryckkvalitet tack vare olika tryckmetoder. Beroende på motiv och det material som ska tryckas använder vi olika tryckmetoder. Tröjor och luvtröjor trycks huvudsakligen med digitalt direkttryck. Då sprejas färgen direkt på luvtröjan. Det tryckta motivet känns lätt och behagligt. Även flextryck är möjligt. Denna metod garanterar mycket bra tryckresultat och en optimal tryckkvalitet, även efter många tvättar. Sammetslikt flocktryck och transfertryck för foton, bilder och fin grafik är också möjligt. De olika tryckmetoderna ger alla en mycket hållbar färgkvalitet och en maximal mångfald av motiv- och logotypvarianter.

Vi kan även förädla tröjor och luvtröjor. Våra broderimaskiner är utrustade med 15 färgade garner och ”syr” motiven detaljerat på produkten. Broderifilen måste finnas som vektorgrafik och får inte överskrida en storlek på 22,5 cm x 22,5 cm.

Du kan använda olika tryckområden för ditt motiv. Vi trycker framsidan, baksidan och ärmarna på dina luvtröjor.

De här teamen designade sin utrustning hos oss

Tröjorna från TeamShirts är perfekta för vårt förbund och vi alla gillar dem. Bekväma, billiga och superbra kvalitet. Hälsningar från KV NRW

Kanotförbundet

Sjukvårdarna och deras tryckta luvtröjor

Ett stort tack till TeamShirts för samarbetet! Tröjorna och T-shirtarna är fantastiska, kundtjänst var genomgående hjälpsam och leveransen gick snabbt. Vi är mycket nöjda med kvaliteten och priset var också fantastiskt. Nu kan alla i vår skola känna igen oss som sjukvårdare.

Skolsjukvården på Otto-Hahn-gymnasiet

Här står vi! 6 glada dansare i de skönaste tröjorna någonsin! De höll oss varma mellan föreställningarna och har varit den obligatoriska tröjan till hemmamyset eller skolan för oss alla!

Dansarna i föreställningen "Livet"

Tack TeamShirts för ert stöd i vårt underbara projekt. Helhetslösningen med hjälp med logotypdesignen, kvaliteten på tröjorna och era mer än rimliga priser övertygade oss helt.

SAMU 94

Behöver du stöd?

 

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Väldigt nöjda

Väldigt nöjda, snabb leverans!

Katarina Brorsson

Jag var nöjd med kvaliten men missnöjd…

Jag var nöjd med kvaliten men missnöjd med att några av mina produkter blev fel. Sverigeflaggan på några tröjor blev felvänd på vissa tröjor och på en av dem kom flaggan inte ens med.

Adam Johansson

Tröjorna och tryck ser väldigt fina ut

Tröjorna och tryck ser väldigt fina ut. Trevlig support som hjälpte oss få ordning på filen med loggan. Ett extra plus att leveransen kom flera dagar före utlovad leveranstid vid beställning. Var lite orolig för förseningar men det behövde vi inte!

RB

Jag gillar att jag fick fria händer att…

Jag gillar att jag fick fria händer att kunna designa en billig tröja som sedan leverades rätt snabbt. Fick dock några tröjor fel tryckta så var mindre nöjd med de. Felet som blev va att på några tröjor blev en Sverige flagga på fel håll och på en tröja blev det inte ens någon flagga.

Adam Johansson

designhjälp var uppskattat

Enkelt och snabb hjälp med design. Alla är glada.

kund

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 598 omdömen