Designa egna tygväskor

Tygpåsar med tryck

Designa dina egna tygväskor för varje tillfälle

Våra tryckta tygpåsar är lämpliga för alla tänkbara tillfällen, från företagsmässor till gemensamma Team-utflykter. Påsarna är ett miljövänligt alternativ till väskor av plast och lämpar sig bra för en hållbar och långsiktig användning. Tygkassen erbjuder därtill en stor yta för marknadsföring. Här kan ni fånga blickar med er logga eller slogan och göra er synliga för omvärlden.   

Alla väskor

Så designar du en tygpåse

Designa din egen tygpåse i 5 enkla steg:

 

  • Klicka på knappen “Börja designa” för att komma in i designverktyget.

  • Hitta en passande tygväska för dig och ditt Team och välj önskad färg.

  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.

  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till text och namn.

  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

 

Börja designa

designa egen tygväska

Våra beprövade trycktekniker

Teamshirts erbjuder en rad olika trycktekniker för tryck på tygkassar:

  • En av dessa tekniker är Digital Direkt. Med denna metod överförs motivet på kassen genom en dator, sedan spreyas färgen på tyget. När färgen har torkat är trycket hållbart.

  • Om ni bestämmer er för att trycka påsen med Digital Transfer istället, så känns det tryckta materialet lite hårdare. Er design blir då placerad på en genomskinlig folie som skärs ut och trycks på tyget. Denna teknik används främst till andningsaktiva material samt till vita bakgrunder.

  • För fotomotiv rekommenderar vi vårt lasertryck. Denna teknik använder vi gärna för att skapa en slät och lätt glänsande design på tygpåsarna. Även här placeras motivet först på en genomskinlig folie som sedan trycks på tyget.  

  • Av lika hög kvalitet är Flex-tekniken. Här fästs motivet genom att färgade folier trycks på tyget under höga temperaturer. Tack vare detta tillvägagångssätt får du ett mycket kontrastrikt och kraftigt resultat.

Våra olika tygpåsar

Den ekologiska varianten

Vi lägger stor vikt vid att våra produkter produceras av biologiska och hållbara material. När du och ditt team önskar trycka tygkassar hos Teamshirts, så får ni ett material av 100 procent bomull. Tyget på denna modell är robust med en tjocklek på 170g/m². Med handtag i en längd från 30 cm kan påsen utan bekymmer placeras på axeln. Tygväskorna är därmed hållbara och gjorda för att användas i flera år framöver.

 

 

 

Tygpåsen för böcker eller inköp

Jämte vår ekologiska variant kan vi erbjuda flera modeller, till exempel vår andra tygpåse som också den är gjord av 100 procent bomull till ett pris från 25,60 kr vid en beställning på 100 stycken. Om ni väljer att designa denna tygpåse, så får ni en väldigt slitstark produkt med en kapacitet på 10 liter. Påsen är därmed perfekt för att transportera böcker eller tunga vardagsföremål. Tyget är trots sin uthållighet relativt lätt med en tjocklek på 140 g/m². Med handtag på omkring 30 cm är det enkelt och bekvämt att slänga väskan över armen.