Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Tygpåsar med tryck

Fånga blickar tillsammans

Tygpåsar med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Designa dina egna tygväskor för varje tillfälle

Våra tryckta tygpåsar är lämpliga för alla tänkbara tillfällen, från företagsmässor till gemensamma team-utflykter. Påsarna är ett miljövänligt alternativ till väskor av plast och lämpar sig bra för en hållbar och långsiktig användning. Tygkassen erbjuder därtill en stor yta för marknadsföring. Här kan ni fånga blickar med er logga eller slogan och göra er synliga för omvärlden.   

Vi har allt från klassiska tygpåsar till snygga axelväskor

Så designar du era unika tygpåsar

Designa din egen tygpåse i 5 enkla steg:

 

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.

  • Hitta en passande tygväska för dig och ditt team och välj önskad färg.

  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.

  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till text och namn.

  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

 

Våra beprövade trycktekniker

Teamshirts erbjuder en rad olika trycktekniker för tryck på tygkassar:

  • En av dessa tekniker är Digital Direkt. Med denna metod överförs motivet på kassen genom en dator, sedan spreyas färgen på tyget. När färgen har torkat är trycket hållbart.

  • Om ni bestämmer er för att trycka påsen med Digital Transfer istället, så känns det tryckta materialet lite hårdare. Er design blir då placerad på en genomskinlig folie som skärs ut och trycks på tyget. Denna teknik används främst till andningsaktiva material samt till vita bakgrunder.

  • För fotomotiv rekommenderar vi vårt lasertryck. Denna teknik använder vi gärna för att skapa en slät och lätt glänsande design på tygpåsarna. Även här placeras motivet först på en genomskinlig folie som sedan trycks på tyget.  

  • Av lika hög kvalitet är Flex-tekniken. Här fästs motivet genom att färgade folier trycks på tyget under höga temperaturer. Tack vare detta tillvägagångssätt får du ett mycket kontrastrikt och kraftigt resultat.

Väck uppmärksamhet med individuella tygpåsar

Vi lägger stor vikt vid att våra produkter produceras av biologiska och hållbara material. När du och ditt team önskar trycka den ekologiska tygkassar hos Teamshirts, så får ni ett material av 100 procent bomull. Tyget på denna modell är robust med en tjocklek på 170g/m². Med handtag i en längd från 30 cm kan påsen utan bekymmer placeras på axeln. Tygväskorna är därmed hållbara och gjorda för att användas i flera år framöver. Jämte vår ekologiska variant kan vi erbjuda flera modeller, till exempel vår andra tygpåse som också den är gjord av 100 procent bomull till ett pris från 25,60 kr vid en beställning på 100 stycken. Om ni väljer att designa denna tygpåse, så får ni en väldigt slitstark produkt med en kapacitet på 10 liter. Påsen är därmed perfekt för att transportera böcker eller tunga vardagsföremål. Tyget är trots sin uthållighet relativt lätt med en tjocklek på 140 g/m². Med handtag på omkring 30 cm är det enkelt och bekvämt att slänga väskan över armen.    

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Helt ok, MEN!

Snabba och med bra råd. Väldigt bakvänd lösning när man designat, beställt och betalt och de då meddelar att den tryckmetod som valdes för ett av objekten (automatiskt?) inte är lämplig, då måste man återkalla hela ordern och börja om. Då är pengarna reserverade på kortet, så att det inte går göra en ny order, med mindre än att du har massor av pengar på kortet. Varför inte bara ha en ändringsrutin och reglera ändrat pris i efterhand?

Peter Garner

leveranstid

Lite lång leveranstid med tanke på priset, annars nöjd med kvaliteten på tröjorna, återstår att se hur tryck osv är om några tvättar.

Kalle Stobenius

Bra kvalitet till ett bra pris

Bra kvalitet till ett bra pris! Trevlig kundservice. Det enda negativa jag har att säga är att leveranstiden kunde varit något kortare.

Jonas Gustavsson

Bra tryck på tröjorna

Bra tryck på tröjorna

Wi

Snabbare leverans än väntat

Snabbare leverans än väntat, valde express dock. Helt OK tryck för det priset.

Anna

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 429 omdömen