Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Danskläder med tryck

Släpp loss tillsammans

Danskläder med tryck

Upp till 50% Mängdrabatt

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Gläns med egendesignade produkter

Designa era danskläder i fem enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.
  • Hitta passande danskläder och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.
Börja designa

Outfits för stora och små

Välj bland våra gratis motiv eller ladda upp eget

Tjäna på våra mängdrabatter och fri frakt

Att dansa är att uttrycka sig. Med hjälp av egendesignade t-shirts, hoodies, shorts, linnen eller väskor kan ni stärka uttrycket, sammanhållningen och glädjen i er dansgrupp ännu mer. Gör nästa dansföreställningen unik med matchande outfits! För att designa era individuella plagg välj helt enkelt ett av våra tusentals design eller ladda upp en egen fil. Med omröstningsfunktionen kan hela gruppen vara med och gestalta produkterna. I vårt stora sortiment hittar ni danskläder får både dam, herr och barn - både de minsta och de äldsta mår ju bra av att dansa. Er dansgrupp kan spara upp till 50% av slutpriset med våra mängdrabatter. Redan vid köp av 6 plagg tjänar ni på våra rabatter. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt inom hela EU och 30 dagars returrätt. Klicka hem era produkter enkelt och smidigt och gör er redo för att ... dansa, pausa, dansa!

Här står vi! 6 glada dansare i de skönaste tröjorna någonsin! De höll oss varma mellan föreställningarna och har varit den obligatoriska tröjan till hemmamyset eller skolan för oss alla!

Dansarna i föreställningen "Livet"

thedreamsalivefoundation

Tack för samarbetet

thedreamsalivefoundation

Spelarna i Team “Chanslös“ och deras tryckta T-shirts

Vi har kämpat oss igenom de första tävlingarna och vi tycker mycket om T-shirtarna! Vi funderar dessutom på att utöka vårt sortiment med „chanslösa“ linnen och jackor. Tack TeamShirts för ert tålamod och hjälp med utkast och beställningen.

Team “Chanslös“ Tennisklubb Huizen

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Fina tröjor

Fina tröjor, bra tryck

Malin Olsson

Nöjd med tröjor och tygpåsar!

Bra kommunikation mellan mig och säljaren. Fick all hjälp jag behövde för att kunna lägga beställning. Varorna kom tidigare än utlovat.

L Löfvander

Material

Snabb och bra service. Inte lika tjockt material som vi hade hoppats med väldigt sköna. Svårt att placera trycken till var man ville ha dem i verkligheten, varierande kvalitet i trycken också. T.ex på armen var kvalitén superbra men på ryggen var den sämre. Små i storleken men förståeligt när det är unisex.

Mathea

Fin tygpåse som levererades precis när…

Fin tygpåse som levererades precis när de sagt att den skulle komma. Bra kommunikation från företaget. Det enda som drar ner betyget är att det krånglade och fastnade när beställningen skulle läggas, utan att det framgick vad som var fel. Efter minst en timmes (!) krångel och felsökning lyckades jag till slut förstå att den typ av kasse jag ville beställa tryck på var slut i lager, så jag fick byta till en annan. Överlag är jag dock jättenöjd med den vara jag till slut fick.

Anna-Karin

Det var ätt att designa sina produkter…

Det var lätt att designa sina produkter och dom kom hem snabbt. Jättefina. Barnens kepsar blev supersnygga.

Sara Johansson

Bra

4/5 baserat på 1 337 omdömen