Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Danskläder med tryck

Släpp loss tillsammans

Danskläder med tryck

Upp till 50% Mängdrabatt

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Gläns med egendesignade produkter

Designa era danskläder i fem enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.
  • Hitta passande danskläder och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.
Börja designa

Outfits för stora och små

Välj bland våra gratis motiv eller ladda upp eget

Tjäna på våra mängdrabatter och fri frakt

Att dansa är att uttrycka sig. Med hjälp av egendesignade t-shirts, hoodies, shorts, linnen eller väskor kan ni stärka uttrycket, sammanhållningen och glädjen i er dansgrupp ännu mer. Gör nästa dansföreställningen unik med matchande outfits! För att designa era individuella plagg välj helt enkelt ett av våra tusentals design eller ladda upp en egen fil. Med omröstningsfunktionen kan hela gruppen vara med och gestalta produkterna. I vårt stora sortiment hittar ni danskläder får både dam, herr och barn - både de minsta och de äldsta mår ju bra av att dansa. Er dansgrupp kan spara upp till 50% av slutpriset med våra mängdrabatter. Redan vid köp av 6 plagg tjänar ni på våra rabatter. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt inom hela EU och 30 dagars returrätt. Klicka hem era produkter enkelt och smidigt och gör er redo för att ... dansa, pausa, dansa!

Här står vi! 6 glada dansare i de skönaste tröjorna någonsin! De höll oss varma mellan föreställningarna och har varit den obligatoriska tröjan till hemmamyset eller skolan för oss alla!

Dansarna i föreställningen "Livet"

thedreamsalivefoundation

Tack för samarbetet

thedreamsalivefoundation

Spelarna i Team “Chanslös“ och deras tryckta T-shirts

Vi har kämpat oss igenom de första tävlingarna och vi tycker mycket om T-shirtarna! Vi funderar dessutom på att utöka vårt sortiment med „chanslösa“ linnen och jackor. Tack TeamShirts för ert tålamod och hjälp med utkast och beställningen.

Team “Chanslös“ Tennisklubb Huizen

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Bra köpupplevelse!

Min order behandlades snabbt och varorna motsvarade förväntningarna. Bra och hjälpsam kundtjänst. Lätt att nå på telefon.

Anna-Karin

Överlag en mycket trevlig upplevelse

Lite besviken när det stod att min order skulle bli försenad, men det löste sig och de tog igen det och gav mig en ännu snabbare leverans som tack för besväret. Trycken blev bra, lite sämre ju större trycken blev men det var absolut prisvärt. Överlag bra sida, lite mer att önska av de större trycken.

Truls Forsman

Snabb leverans

Snabb leverans, kanske lite svårt med hur stora namn å nummer men de löste sig

Hugo Andersson

Bra kvalitet

Snabbare leverans än väntat. Väldigt bra färg på trycket, syns tydligt på vita t-shirts. Jag har inte tvättat ännu så vet inte hur kvaliteten är efteråt. Satsade på billigaste t-shirts och det märks väl (tunna) för att köra en testomgång, så tänker att allt bara kan bli ännu bättre beroende på mina egna val framöver.

Tove Gardmar

Gick smidigt från beställning till…

Gick smidigt från beställning till leverans.

Patrik Pettersson

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 546 omdömen