Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Danskläder med tryck

Släpp loss tillsammans

Danskläder med tryck

Upp till 50% Mängdrabatt

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Gläns med egendesignade produkter

Designa era danskläder i fem enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.
  • Hitta passande danskläder och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.
Börja designa

Outfits för stora och små

Välj bland våra gratis motiv eller ladda upp eget

Tjäna på våra mängdrabatter och fri frakt

Att dansa är att uttrycka sig. Med hjälp av egendesignade t-shirts, hoodies, shorts, linnen eller väskor kan ni stärka uttrycket, sammanhållningen och glädjen i er dansgrupp ännu mer. Gör nästa dansföreställningen unik med matchande outfits! För att designa era individuella plagg välj helt enkelt ett av våra tusentals design eller ladda upp en egen fil. Med omröstningsfunktionen kan hela gruppen vara med och gestalta produkterna. I vårt stora sortiment hittar ni danskläder får både dam, herr och barn - både de minsta och de äldsta mår ju bra av att dansa. Er dansgrupp kan spara upp till 50% av slutpriset med våra mängdrabatter. Redan vid köp av 6 plagg tjänar ni på våra rabatter. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt inom hela EU och 30 dagars returrätt. Klicka hem era produkter enkelt och smidigt och gör er redo för att ... dansa, pausa, dansa!

Här står vi! 6 glada dansare i de skönaste tröjorna någonsin! De höll oss varma mellan föreställningarna och har varit den obligatoriska tröjan till hemmamyset eller skolan för oss alla!

Dansarna i föreställningen "Livet"

thedreamsalivefoundation

Tack för samarbetet

thedreamsalivefoundation

Spelarna i Team “Chanslös“ och deras tryckta T-shirts

Vi har kämpat oss igenom de första tävlingarna och vi tycker mycket om T-shirtarna! Vi funderar dessutom på att utöka vårt sortiment med „chanslösa“ linnen och jackor. Tack TeamShirts för ert tålamod och hjälp med utkast och beställningen.

Team “Chanslös“ Tennisklubb Huizen

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Helt ok, MEN!

Snabba och med bra råd. Väldigt bakvänd lösning när man designat, beställt och betalt och de då meddelar att den tryckmetod som valdes för ett av objekten (automatiskt?) inte är lämplig, då måste man återkalla hela ordern och börja om. Då är pengarna reserverade på kortet, så att det inte går göra en ny order, med mindre än att du har massor av pengar på kortet. Varför inte bara ha en ändringsrutin och reglera ändrat pris i efterhand?

Peter Garner

leveranstid

Lite lång leveranstid med tanke på priset, annars nöjd med kvaliteten på tröjorna, återstår att se hur tryck osv är om några tvättar.

Kalle Stobenius

Bra kvalitet till ett bra pris

Bra kvalitet till ett bra pris! Trevlig kundservice. Det enda negativa jag har att säga är att leveranstiden kunde varit något kortare.

Jonas Gustavsson

Bra tryck på tröjorna

Bra tryck på tröjorna

Wi

Snabbare leverans än väntat

Snabbare leverans än väntat, valde express dock. Helt OK tryck för det priset.

Anna

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 429 omdömen