Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Orienteringskläder med tryck

Hitta kontrollen tillsammans

Orienteringskläder med tryck

Attraktiva Rabatter

Stor teamrabatt även för små team. Vi har de bästa priserna för ditt teams outfit.

Gratis Frakt

Du tjänar på kostnadsfri standardleverans. Med express går det även snabbare.

Allt-i-ett-paket

Grafisk hjälp, utbytesrätt och expressleverans. För varje problem har vi en lösning.

Ta kontrollen med individuella orienteringskläder

Designa era orienteringskläder i fem enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.
  • Hitta en passande produkt för dig och ditt team och välj önskad färg.

  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.

  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till text och namn.

  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

Börja designa

Ladda upp din egen logga eller välj bland våra motiv

Funktionella och snygga orienteringskläder

Vår, sommar eller höst: Vilken årstid gillar du mest att orientera på? Vilken det än är så har vi passande orienteringskläder till just dig och din årstid. Välj bland vårt stora sortiment av träningsjackor, orienteringströjor, hoodies, andingsaktiva t-shirts, pikétröjor, shorts och strumpor. Alla dessa produkter kan du med hjälp av TeamShirts egen designer trycka individuella motiv, texter och loggor på. Det är smidigt och enkelt! Dessutom kan du ta nytta av vår omröstningsfunktion och "Namn och nummer"-funktion. Med dess hjälp kan hela föreningen stötta dig i designprocessen. På bara några minuter kan du sedan beställa hem orienteringskläder med tryck till dig och din orienteringförening. Med stärkt laganda och extra kämparglöd kan ni nu ge er ut i naturen!

Rejäla mängdrabatter

Visste du att ni kan få stora mängdrabatter om ni beställer orienteringskläder till hela kompisgänget eller till eran förening? Och det är inte lite rabatt ni får: upp till 50% av priset kan ni spara vid större beställningar. Redan vid köp av 6 plagg sparar ni 10%. Om du har problem med den grafiska hanteringen av dina loggor eller motiv så hjälper vår professionella grafikavdelning till - helt utan extra kostnad. Och om du har frågor kring beställningen, leveransen eller annat så kan du alltid kontakta våran kundservice. På så sätt kan ni vara säkra på att få till den perfekta utstyrseln utan extra ansträngning. Och skulle resultatet trots allt inte leva upp till allas förväntningar i laget så erbjuder vi 30 dagars bytesrätt. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt inom hela EU. TeamShirts önskar er lycka till med ert nästa orienteringsäventyr!

De här teamen har designad sin utrustning hos oss

IFKBK IK

Vi vill tacka TeamShirts för otroligt snabb och trevlig service. Proffesionellt bemötande och svarade på alla funderingar vi hade. Enkelt verktyg att designa sitt tryck, riktigt generös mängdrabatt och snabb leverans. Stort tack!

IFKBK IK

Tröjorna från TeamShirts är perfekta för vårt förbund och vi alla gillar dem. Bekväma, billiga och superbra kvalitet. Hälsningar från KV NRW

Kanotförbundet

Bollby IF

Kundtjänsten hos TeamShirts är verkligen bra, man får snabbt svar, bra hjälp och vägledning. Ett mycket trevligt team! Nästa gång vi behöver kläder är det ingen tvekan om var vi ska köpa dem. Vi i Bollby IF kan verkligen rekommendera TeamShirts.

Bollby IF

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Väldigt nöjda

Väldigt nöjda, snabb leverans!

Katarina Brorsson

Jag var nöjd med kvaliten men missnöjd…

Jag var nöjd med kvaliten men missnöjd med att några av mina produkter blev fel. Sverigeflaggan på några tröjor blev felvänd på vissa tröjor och på en av dem kom flaggan inte ens med.

Adam Johansson

Tröjorna och tryck ser väldigt fina ut

Tröjorna och tryck ser väldigt fina ut. Trevlig support som hjälpte oss få ordning på filen med loggan. Ett extra plus att leveransen kom flera dagar före utlovad leveranstid vid beställning. Var lite orolig för förseningar men det behövde vi inte!

RB

Jag gillar att jag fick fria händer att…

Jag gillar att jag fick fria händer att kunna designa en billig tröja som sedan leverades rätt snabbt. Fick dock några tröjor fel tryckta så var mindre nöjd med de. Felet som blev va att på några tröjor blev en Sverige flagga på fel håll och på en tröja blev det inte ens någon flagga.

Adam Johansson

designhjälp var uppskattat

Enkelt och snabb hjälp med design. Alla är glada.

kund

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 598 omdömen