Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

MC-kläder med tryck

Åk hoj tillsammans

MC-kläder med tryck

Upp till 50% mängdrabatt

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

MC-kläder för nästa rallyn

Designa era MC-kläder i fem enkla steg:

  • Klicka på knappen “Börja designa” för att komma in i designverktyget.
  • Hitta en passande MC-tröja eller luvtröja för dig och din klubb och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text och era namn.
  • Om ni vill ha era egna signaturer eller egen design på tröjan så kan ni kontakta vår designsevice. Vi hjälper er att ladda upp era motiv utan extra kostnad.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.
Börja designa

Välj produkt, lägg till design, färdig!

Tillbehör till MC-gänget:

Designa snygg utstyrsel till din MC-klubb

Nästa MC-träffen, festen eller hojturen väntar? För att lämna ett intryck som grupp kan du utrusta din klubb med personaliserade motorcykelkläder som ni kan designa exakt som ni önskar. Vi erbjuder t-shirts, hoodies, byxor, jackor och mycket mer som en biker behöver - ta en titt i vårt stora sortiment! Vi har MC-kläder för damer, herrar och till och med de allra minsta. Ni kan antingen välja bland våra tusentals motiv eller ladda upp en egen fil med precis den designen som ni brinner för. Ni kanske vill ha klubbloggan och alla medlemmarnas namn på tröjorna? Eller är ni ett kompisgäng som vill ha en rolig fras skriven över t-shirten? Allt är möjligt och designprocessen är enkel och smidig med hjälp av vår designer. Vid större beställningar sparar ni upp till 50% och redan vid köp av 6 plagg får ni 10% rabatt. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt inom hela EU. Om ni mot alla odds skulle vara missnöjda med er produkt så har ni alltid 30 dagars returrätt hos TeamShirts. Er individuella utrustning är bara några klick bort - klara, färdiga, kör!

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Fina tröjor

Fina tröjor, bra tryck

Malin Olsson

Nöjd med tröjor och tygpåsar!

Bra kommunikation mellan mig och säljaren. Fick all hjälp jag behövde för att kunna lägga beställning. Varorna kom tidigare än utlovat.

L Löfvander

Material

Snabb och bra service. Inte lika tjockt material som vi hade hoppats med väldigt sköna. Svårt att placera trycken till var man ville ha dem i verkligheten, varierande kvalitet i trycken också. T.ex på armen var kvalitén superbra men på ryggen var den sämre. Små i storleken men förståeligt när det är unisex.

Mathea

Fin tygpåse som levererades precis när…

Fin tygpåse som levererades precis när de sagt att den skulle komma. Bra kommunikation från företaget. Det enda som drar ner betyget är att det krånglade och fastnade när beställningen skulle läggas, utan att det framgick vad som var fel. Efter minst en timmes (!) krångel och felsökning lyckades jag till slut förstå att den typ av kasse jag ville beställa tryck på var slut i lager, så jag fick byta till en annan. Överlag är jag dock jättenöjd med den vara jag till slut fick.

Anna-Karin

Det var ätt att designa sina produkter…

Det var lätt att designa sina produkter och dom kom hem snabbt. Jättefina. Barnens kepsar blev supersnygga.

Sara Johansson

Bra

4/5 baserat på 1 337 omdömen