Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

MC-kläder med tryck

Åk hoj tillsammans

MC-kläder med tryck

Upp till 50% mängdrabatt

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

MC-kläder för nästa rallyn

Designa era MC-kläder i fem enkla steg:

  • Klicka på knappen “Börja designa” för att komma in i designverktyget.
  • Hitta en passande MC-tröja eller luvtröja för dig och din klubb och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text och era namn.
  • Om ni vill ha era egna signaturer eller egen design på tröjan så kan ni kontakta vår designsevice. Vi hjälper er att ladda upp era motiv utan extra kostnad.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.
Börja designa

Välj produkt, lägg till design, färdig!

Tillbehör till MC-gänget:

Designa snygg utstyrsel till din MC-klubb

Nästa MC-träffen, festen eller hojturen väntar? För att lämna ett intryck som grupp kan du utrusta din klubb med personaliserade motorcykelkläder som ni kan designa exakt som ni önskar. Vi erbjuder t-shirts, hoodies, byxor, jackor och mycket mer som en biker behöver - ta en titt i vårt stora sortiment! Vi har MC-kläder för damer, herrar och till och med de allra minsta. Ni kan antingen välja bland våra tusentals motiv eller ladda upp en egen fil med precis den designen som ni brinner för. Ni kanske vill ha klubbloggan och alla medlemmarnas namn på tröjorna? Eller är ni ett kompisgäng som vill ha en rolig fras skriven över t-shirten? Allt är möjligt och designprocessen är enkel och smidig med hjälp av vår designer. Vid större beställningar sparar ni upp till 50% och redan vid köp av 6 plagg får ni 10% rabatt. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt inom hela EU. Om ni mot alla odds skulle vara missnöjda med er produkt så har ni alltid 30 dagars returrätt hos TeamShirts. Er individuella utrustning är bara några klick bort - klara, färdiga, kör!

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Snabb leverans och tröja och tryck är…

Snabb leverans och tröja och tryck är mycket bra.

Mikael Öster

Bra!

Bra kvalitet! Kom när den skulle!

Anna Lindblom

Tröja

Hej! Själva tröjan var bra skick för ett såpass pris och fick hem den mycket snabbare än jag tänkt. Bilden jag valde var lite suddig och hade väl kanske önskat att den var lite skarpare, men det kanske bara var att den var så liten? Ja ja hur som helst, mycket bra överlag.

Jonna Olausson

Snabb leverans, dåligt tryck

Snabb leverans! 1 vecka innan bekräftat. Kvaliteten på tröjorna känns ok. Dock missnöjda med trycket som blev väldigt blekt.

Lisa Lingeskog

Jag fick så fin hjälp när trycket…

Jag fick så fin hjälp när trycket behövde justeras lite på en färg. Tröjorna är superfina och kvaliteten på premium är fantastisk. Rekommenderar!

Caroline Bohn

Bra

4/5 baserat på 1 282 omdömen