Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

MC-kläder med tryck

Åk hoj tillsammans

MC-kläder med tryck

Upp till 50% mängdrabatt

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

MC-kläder för nästa rallyn

Designa era MC-kläder i fem enkla steg:

  • Klicka på knappen “Börja designa” för att komma in i designverktyget.
  • Hitta en passande MC-tröja eller luvtröja för dig och din klubb och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text och era namn.
  • Om ni vill ha era egna signaturer eller egen design på tröjan så kan ni kontakta vår designsevice. Vi hjälper er att ladda upp era motiv utan extra kostnad.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.
Börja designa

Välj produkt, lägg till design, färdig!

Tillbehör till MC-gänget:

Designa snygg utstyrsel till din MC-klubb

Nästa MC-träffen, festen eller hojturen väntar? För att lämna ett intryck som grupp kan du utrusta din klubb med personaliserade motorcykelkläder som ni kan designa exakt som ni önskar. Vi erbjuder t-shirts, hoodies, byxor, jackor och mycket mer som en biker behöver - ta en titt i vårt stora sortiment! Vi har MC-kläder för damer, herrar och till och med de allra minsta. Ni kan antingen välja bland våra tusentals motiv eller ladda upp en egen fil med precis den designen som ni brinner för. Ni kanske vill ha klubbloggan och alla medlemmarnas namn på tröjorna? Eller är ni ett kompisgäng som vill ha en rolig fras skriven över t-shirten? Allt är möjligt och designprocessen är enkel och smidig med hjälp av vår designer. Vid större beställningar sparar ni upp till 50% och redan vid köp av 6 plagg får ni 10% rabatt. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt inom hela EU. Om ni mot alla odds skulle vara missnöjda med er produkt så har ni alltid 30 dagars returrätt hos TeamShirts. Er individuella utrustning är bara några klick bort - klara, färdiga, kör!

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Väldigt nöjda

Väldigt nöjda, snabb leverans!

Katarina Brorsson

Jag var nöjd med kvaliten men missnöjd…

Jag var nöjd med kvaliten men missnöjd med att några av mina produkter blev fel. Sverigeflaggan på några tröjor blev felvänd på vissa tröjor och på en av dem kom flaggan inte ens med.

Adam Johansson

Tröjorna och tryck ser väldigt fina ut

Tröjorna och tryck ser väldigt fina ut. Trevlig support som hjälpte oss få ordning på filen med loggan. Ett extra plus att leveransen kom flera dagar före utlovad leveranstid vid beställning. Var lite orolig för förseningar men det behövde vi inte!

RB

Jag gillar att jag fick fria händer att…

Jag gillar att jag fick fria händer att kunna designa en billig tröja som sedan leverades rätt snabbt. Fick dock några tröjor fel tryckta så var mindre nöjd med de. Felet som blev va att på några tröjor blev en Sverige flagga på fel håll och på en tröja blev det inte ens någon flagga.

Adam Johansson

designhjälp var uppskattat

Enkelt och snabb hjälp med design. Alla är glada.

kund

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 598 omdömen