Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Roliga t-shirts och tröjor med tryck

Fira tillsammans

Roliga t-shirts och tröjor med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Roliga t-shirts är de bästa party-kläderna

Designa din egen t-shirt för resemål och tillfällen som kräver en festlig utstyrsel. Kan resan till Berlin eller Mallorca vara fulländad utan matchande öl T-shirts? Inte riktigt. Med TeamShirts gör ni resan oförglömlig! Visa att ni hör ihop när ni intar gatorna eller glänser i strandbaren. Det bästa av allt: hos oss får ni 10% rabatt eller mer när ni beställer fler än 6 coola T-shirts.

Om du är osäker på hur du ska skapa era T-shirts med ett roligt citat eller namnen på dina gruppmedlemmar, då finns vi här för att hjälpa till. Som ett första steg för att komma igång har vi samlat lite tips som kan vara värda att tänka på när du skapar era tröjor till festen:

 • Andningsaktiva T-shirts och snabbtorkande material – detta är bra egenskaper för ett utrustat festplagg. Dessa tröjor tar dig enkelt igenom den spanska heta solen eller hjälper dig att komma till rätta efter snedsteget ner i poolen. Snabbtorkande material sviker aldrig.
 • Klassiska T-shirts i bomull är vårt standardval, men också våra mest prisvärda T-shirts. Överväg noga vilken färg ni vill ha på tröjorna – svart är klassiskt men kan bli hett på varma soliga dagar, vitt är stilrent men riskerar att få fläckar när festen kommit igång på allvar.
 • Party-linnen är lite coolare och kan lätt kombineras med vilka byxor eller shorts som helst. I  vårt sortiment hittar ni ideala unisex-linnen som passar både för tjejer och killar. De är det självklara valet för soliga dagar eller grillkvällar när du vill jobba lite extra på den där solbrännan.

Såhär designer du era tröjor till festen:

Single with Cats

Designa roliga T-shirt

 1. Välj det rätta plagget. Bland vårt utbud av andningsaktiva T-shirts och linnen kan du vara säker på att finna det perfekta party-plagget för en perfekt natt (och dag) med gänget.

 2. Välj text och design. Har ni redan hittat ett passande gruppnamn? Perfekt! Sätt igång festen med ett roligt citat och en design från vårt stora bildgalleri.

 3. Lägg till namn. Genom att välja funktionen Namn och Nummer i vår designer så är det enkelt att få alla T-shirts individuella med bara några få klick.

 4. Beställ och få kläderna levererade till dörren. Var ni än befinner er – i Trollhättan eller Barcelona – vi levererar kostnadsfritt i hela Europa direkt hem till festen.   

       

Hitta din T-shirt

Finn det rätta motivet för festen

Roliga motton, citat eller gruppnamn – när ni firar och dricker tillsammans gör sig allt bra på en T-shirt. Vi vet att det är lätt att tappa bort sig när du skapar utstyrsel för alla gruppmedlemmar. Därför har vi gjort en snabb överblick av vad en personlig T-shirt till festen kan innehålla:

 • Ert gruppnamn. Att hitta ett bra namn till gruppen är inte alltid det lättaste. Men om ni finner ett passande namn som binder er samman, då hör det definitivt hemma på era öl T-shirts när ni firar ihop. Om ni vill skapa ”likes” på sociala medier kan ni lägga till en hashtag till er sida på Instagram och sprida party-glädjen med era digitala foton.
 • Individuella namn. Egentligen finns det två enkla alternativ. Du kan skriva alla gruppens medlemmar i en lista och placera på T-shirten (till exempel på baksidan) så att alla vet vem som tillhör ditt party-team. Eller så skriver du bara ett namn för personen som bär T-shirten, ungefär som de individuella spelarna i ett fotbollslag. Kolla in vår funktion Namn och nummer för att komma igång lättare.
 • Ert party motto. Tänk på slogans så som ”Keep calm & stay drunk”, ”Party, Sleep, Repeat”, "Only here for drinking", "My drinking friends have a friendly problem" – ett bra och roligt citat kan höja stämningen med detsamma.
 • Er logga eller party-motiv. Om ni ska klubba i Spanien eller Grekland, varför inte visa upp er grupp med er egen logga och göra er igenkännbara? Eller tryck en design så som ett ölkrus, en krona, eller något annat kul ifrån vårt bildgalleri. Det finns otroligt mycket motiv som du kan använda helt utan kostnad för att göra era T-shirts unika.