Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Basketkläder med tryck

Tillsammans når ni ända till toppen

Basketkläder med tryck

Attraktiva Rabatter

Stor teamrabatt även för små team. Vi har de bästa priserna för ditt teams outfit.

Gratis Frakt

Du tjänar på kostnadsfri standardleverans. Med express går det även snabbare.

Allt-i-ett-paket

Grafisk hjälp, utbytesrätt och expressleverans. För varje problem har vi en lösning.

Fråga laget

Låt dina lagmedlemmar själva välja sina storlekar, namn och nummer. När utkastet är klart skapar vi en länk till dig som du kan dela.

Designa din egen matchtröja

När funktionalitet och mode går hand i hand

Oavsett om ni dunkar bollen hårt som professionella spelare i hallen, eller hellre spelar ett avslappnat spel utomhus om sommarkvällarna - TeamShirts kan erbjuda er den rätta utstyrseln. Våra olika modeller av baskettröjor, linnen och shorts är gjorda i ett andningsaktivt och snabbtorkande material som garanterar dig full prestanda på basketplanen. Dessutom ser ni verkligen professionella ut i vår kollektion utan att för den delen tappa stilpoäng på gatan. Vad mer kan man önska sig? För att känna sig som en hjälte, måste man klä sig därefter. På TeamShirts kan ni fixa hela paketet med matchande linnen, shorts, sportväskor och sportjackor. Designa dem med lagets egen logga, tryck på ryggen eller framsidan. När du har designat de rätta produkterna så som du vill ha dem kan du använda vår praktiska insamlingsfunktion för att få rätt namn, storlek och nummer till alla spelare i laget. Ju mer ni beställer, desto generösare blir våra mängdrabatter. Sedan kan ni lugnt luta er tillbaka och vänta framför brevlådan. Glöm inte bort att våra basketkläder inte bara är funktionella -  de ser verkligen snygga ut också. Det är lätt att vara cool och stylad på planen såväl som på grillkvällen. Prova själva!  

Skapa era baskettröjor i 5 enkla steg:

  • Klicka på knappen “Börja designa” för att komma in i designverktyget.

  • Hitta en passande produkt för dig och ditt team och välj önskad färg.

  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.

  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.

  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

Börja designa

Vårt servicelöfte glädjer alla i laget

I basket gäller det att utnyttja alla positioner och möjligheter: utnyttja därför även de generösa mängdrabatterna hos TeamShirts. Redan från 6 produkter sparar du 10% av priset - och ju fler ni är desto bättre! Ni kan spara upp till hela 40% vid stora beställningar till klubben. Med vårt redigeringsverktyg så är det lekande lätt att få till en snygg design, och skulle det uppstå minsta problem så hjälper vi dig mer än gärna via e-post eller telefon.

Om du har problem med den grafiska hanteringen av dina loggor eller motiv så hjälper vår professionella grafikavdelning till - helt utan extra kostnad. På så sätt kan ni vara säkra på att få till den perfekta matchdräkten utan ansträngning. Och skulle resultatet trots allt inte leva upp till allas förväntningar i laget så erbjuder vi 30 dagars bytesrätt. Så visar vi hur er laganda är det dunkande hjärtat i vår organisation!

Visa ditt team!

Samla in storlekar

Med vårt verktyg kan du enkelt samla in klädstorlekar, spelarnummer och smeknamn på dina teammedlemmar.

Namn och nummer

Att knåpa ihop Excel-listor tillhör det förflutna. Bearbeta spelarnummer och -namn bekvämt från en plats.

Omröstning

Få feedback från dina lagkamrater genom en enkel omröstning med förhandsgranskningsfunktion.

Teamrabatt

Upp till 60 % mängdrabatt trots personliga tryck. Alla får sitt unika exemplar och alla sparar.

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Bra köpupplevelse!

Min order behandlades snabbt och varorna motsvarade förväntningarna. Bra och hjälpsam kundtjänst. Lätt att nå på telefon.

Anna-Karin

Överlag en mycket trevlig upplevelse

Lite besviken när det stod att min order skulle bli försenad, men det löste sig och de tog igen det och gav mig en ännu snabbare leverans som tack för besväret. Trycken blev bra, lite sämre ju större trycken blev men det var absolut prisvärt. Överlag bra sida, lite mer att önska av de större trycken.

Truls Forsman

Snabb leverans

Snabb leverans, kanske lite svårt med hur stora namn å nummer men de löste sig

Hugo Andersson

Bra kvalitet

Snabbare leverans än väntat. Väldigt bra färg på trycket, syns tydligt på vita t-shirts. Jag har inte tvättat ännu så vet inte hur kvaliteten är efteråt. Satsade på billigaste t-shirts och det märks väl (tunna) för att köra en testomgång, så tänker att allt bara kan bli ännu bättre beroende på mina egna val framöver.

Tove Gardmar

Gick smidigt från beställning till…

Gick smidigt från beställning till leverans.

Patrik Pettersson

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 546 omdömen