Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Basketkläder med tryck

Tillsammans når ni ända till toppen

Basketkläder med tryck

Attraktiva Rabatter

Stor teamrabatt även för små team. Vi har de bästa priserna för ditt teams outfit.

Gratis Frakt

Du tjänar på kostnadsfri standardleverans. Med express går det också snabbare.

Bekymmersfri-paket

Grafisk hjälp, utbytesrätt och expressleverans. För varje problem har vi en lösning.

Fråga laget

Låt dina lagmedlemmar själva välja sina storlekar, namn och nummer. När utkastet är klart skapar vi en länk till dig som du kan dela.

Designa din egen matchtröja

När funktionalitet och mode går hand i hand

Oavsett om ni dunkar bollen hårt som professionella spelare i hallen, eller hellre spelar ett avslappnat spel utomhus om sommarkvällarna - TeamShirts kan erbjuda er den rätta utstyrseln. Våra olika modeller av baskettröjor, linnen och shorts är gjorda i ett andningsaktivt och snabbtorkande material som garanterar dig full prestanda på basketplanen. Dessutom ser ni verkligen professionella ut i vår kollektion utan att för den delen tappa stilpoäng på gatan. Vad mer kan man önska sig? För att känna sig som en hjälte, måste man klä sig därefter. På TeamShirts kan ni fixa hela paketet med matchande linnen, shorts, sportväskor och sportjackor. Designa dem med lagets egen logga, tryck på ryggen eller framsidan. När du har designat de rätta produkterna så som du vill ha dem kan du använda vår praktiska insamlingsfunktion för att få rätt namn, storlek och nummer till alla spelare i laget. Ju mer ni beställer, desto generösare blir våra mängdrabatter. Sedan kan ni lugnt luta er tillbaka och vänta framför brevlådan. Glöm inte bort att våra basketkläder inte bara är funktionella -  de ser verkligen snygga ut också. Det är lätt att vara cool och stylad på planen såväl som på grillkvällen. Prova själva!  

Skapa era baskettröjor i 5 enkla steg:

  • Klicka på knappen “Börja designa” för att komma in i designverktyget.

  • Hitta en passande produkt för dig och ditt Team och välj önskad färg.

  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.

  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.

  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

Börja designa

Vårt servicelöfte glädjer alla i laget

I basket gäller det att utnyttja alla positioner och möjligheter: utnyttja därför även de generösa mängdrabatterna hos TeamShirts. Redan från 6 produkter sparar du 10% av priset - och ju fler ni är desto bättre! Ni kan spara upp till hela 40% vid stora beställningar till klubben. Med vårt redigeringsverktyg så är det lekande lätt att få till en snygg design, och skulle det uppstå minsta problem så hjälper vi dig mer än gärna via e-post eller telefon.

Om du har problem med den grafiska hanteringen av dina loggor eller motiv så hjälper vår professionella grafikavdelning till - helt utan extra kostnad. På så sätt kan ni vara säkra på att få till den perfekta matchdräkten utan ansträngning. Och skulle resultatet trots allt inte leva upp till allas förväntningar i laget så erbjuder vi 30 dagars bytesrätt. Så visar vi hur er laganda är det dunkande hjärtat i vår organisation!

Visa ditt team!

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team?Vi hjälper dig gärna även med designen.Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag!Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Jag fick det jag beställde👍😃

Jag fick det jag beställde👍😃

Robin

T-shirt

Tröjans tryck var bra, leveransen kom hyfsat fort.Dock var storlekarna väldigt små

Isabelle

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻…

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

kent ove veglo

Bästa service

Bästa service, lätt att använda och snabb leverans

João Dias

Väldigt enkelt att beställa och få…

Väldigt enkelt att beställa och få tröjor med specialtryck.

Maria

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 134 omdömen