Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Handbollskläder med tryck

Gör mål tillsammans

Handbollskläder med tryck

Upp till 50% mängdrabatt

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Fråga laget

Matchkläder till hela handbollslaget

Skapa era handbollskläder i fem enkla steg:

Designa din egen matchtröja

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.
  • Hitta en passande produkt för dig och ditt team och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.
Börja designa

Skapa lagkänsla med era individuella handbollskläder

Det spelar ingen roll om ditt lag spelar handboll inomhus eller beachhandboll utomhus - vi har träningskläder och matchtröjor till just dig och din klubb. Fynda bland vårt stora urval av andningsaktiva t-shirts, träningsjackor, handbollshorts, hoodies, vattenflaskor och mycket mer. En enhetlig klädsel gör inte bara ett bra intryck, det svetsar också samman ert team och bidrar till att stärka lagandan. Med Teamshirts designer kan du utan förkunskaper skapa era lagtröjor och få ett perfekt resultat som speglar er originalitet och kämparglöd. För att underlätta designprocessen har vi en "Namn och nummer"-funktion som hjälper dig anpassa era handbollskläder med individuella spelarnamn, nummer och storlekar. Dessutom har vi en omröstningsfunktion. Den kan ni använda om laget har delade åsikter om designen eller om du helt enkelt vill låta hela laget vara del av designprocessen. Med TeamShirts hjälp kan du smidigt och enkelt beställa dina handbollströjor och matchställ och få mer tid över till träningen.

Spara upp till 50%

När ditt lag designar era handbollströjor och shorts hos TeamShirts kan ni få mängdrabatt redan från och med en beställning av 6 styck. Vid stora beställningar kan din klubb spara upp till 50%. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt inom hela EU. Vid frågor eller om det skulle uppstå minsta problem så hjälper vi dig mer än gärna via e-post eller telefon. Om din produkt trots allt inte skulle leva upp till allas förväntningar i laget så erbjuder vi 30 dagars bytesrätt. Vi ger vårt allra bästa för att ni snart ska kunna ställa upp i nya, unika handbollströjor. Er lagkänsla är vår motivation!

Frågor om tryck på dina matchtröjor

Tryck dina lagtröjor på TeamShirts. Med vår konfigurator för matchtröjor blir hanteringen enkel. Du slipper tidskrävande besök i fysiska butiker. Våra teamfunktioner som insamling av namn, nummer och tröjstorlek samt röstning om utkast gör det snabbt och enkelt att designa till hela fotbollslaget. Välj helt enkelt en passande matchtröja eller ett matchställ, ladda upp din föreningslogotyp och njut av 100 % designfrihet. Vid designsvårigheter hjälper vår grafikservice och kundsupport gärna till.

Priset på dina tryckta matchtröjor består av själva produktpriset, tryckpriset och TeamShirts mängdrabatt. Principiellt gäller att ju fler matchtröjor som är i kundvagnen, desto mer sparar du. TeamShirts rabatt börjar redan från 6 matchtröjor. Trycket per tryckområde på matchtröjan kostar 72 kr. Det betyder att varje tryckområde kan designas så mycket som möjligt. Mer information om prissättningen hittar du här.

Hur snabbt vi kan skicka din beställning till dig beror på den beställda mängden. Hos oss trycks varje produkt för hand, så leveranstiderna kan ibland variera. Vill du veta exakt tid kan du använda vår leveranstidsräknare. För en snabbare leverans av dina matchtröjor m.m. är expressleverans ett bra val.

Samla in storlekar

Med vårt verktyg kan du enkelt samla in klädstorlekar, spelarnummer och smeknamn på dina teammedlemmar.

Namn och nummer

Att knåpa ihop Excel-listor tillhör det förflutna. Bearbeta spelarnummer och -namn bekvämt från en plats.

Omröstning

Få feedback från dina lagkamrater genom en enkel omröstning med förhandsgranskningsfunktion.

Teamrabatt

Upp till 60 % mängdrabatt trots personliga tryck. Alla får sitt unika exemplar och alla sparar.

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på 0844683638. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Fina tröjor

Fina tröjor, bra tryck

Malin Olsson

Nöjd med tröjor och tygpåsar!

Bra kommunikation mellan mig och säljaren. Fick all hjälp jag behövde för att kunna lägga beställning. Varorna kom tidigare än utlovat.

L Löfvander

Material

Snabb och bra service. Inte lika tjockt material som vi hade hoppats med väldigt sköna. Svårt att placera trycken till var man ville ha dem i verkligheten, varierande kvalitet i trycken också. T.ex på armen var kvalitén superbra men på ryggen var den sämre. Små i storleken men förståeligt när det är unisex.

Mathea

Fin tygpåse som levererades precis när…

Fin tygpåse som levererades precis när de sagt att den skulle komma. Bra kommunikation från företaget. Det enda som drar ner betyget är att det krånglade och fastnade när beställningen skulle läggas, utan att det framgick vad som var fel. Efter minst en timmes (!) krångel och felsökning lyckades jag till slut förstå att den typ av kasse jag ville beställa tryck på var slut i lager, så jag fick byta till en annan. Överlag är jag dock jättenöjd med den vara jag till slut fick.

Anna-Karin

Det var ätt att designa sina produkter…

Det var lätt att designa sina produkter och dom kom hem snabbt. Jättefina. Barnens kepsar blev supersnygga.

Sara Johansson

Bra

4/5 baserat på 1 337 omdömen