Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Handbollskläder med tryck

Gör mål tillsammans

Handbollskläder med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Fråga laget

Matchkläder till hela handbollslaget

Skapa era handbollskläder i fem enkla steg:

Designa din egen matchtröja

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.
  • Hitta en passande produkt för dig och ditt team och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.
Börja designa

Skapa lagkänsla med era individuella handbollskläder

Det spelar ingen roll om ditt lag spelar handboll inomhus eller beachhandboll utomhus - vi har träningskläder och matchtröjor till just dig och din klubb. Fynda bland vårt stora urval av andningsaktiva t-shirts, träningsjackor, handbollshorts, hoodies, vattenflaskor och mycket mer. En enhetlig klädsel gör inte bara ett bra intryck, det svetsar också samman ert team och bidrar till att stärka lagandan. Med Teamshirts designer kan du utan förkunskaper skapa era lagtröjor och få ett perfekt resultat som speglar er originalitet och kämparglöd. För att underlätta designprocessen har vi en "Namn och nummer"-funktion som hjälper dig anpassa era handbollskläder med individuella spelarnamn, nummer och storlekar. Dessutom har vi en omröstningsfunktion. Den kan ni använda om laget har delade åsikter om designen eller om du helt enkelt vill låta hela laget vara del av designprocessen. Med TeamShirts hjälp kan du smidigt och enkelt beställa dina handbollströjor och matchställ och få mer tid över till träningen.

Spara upp till 40%

När ditt lag designar era handbollströjor och shorts hos TeamShirts kan ni få mängdrabatt redan från och med en beställning av 6 styck. Vid stora beställningar kan din klubb spara upp till 40%. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt inom hela EU. Vid frågor eller om det skulle uppstå minsta problem så hjälper vi dig mer än gärna via e-post eller telefon. Om din produkt trots allt inte skulle leva upp till allas förväntningar i laget så erbjuder vi 30 dagars bytesrätt. Vi ger vårt allra bästa för att ni snart ska kunna ställa upp i nya, unika handbollströjor. Er lagkänsla är vår motivation!

Frågor om tryck på dina matchtröjor

Tryck dina lagtröjor på TeamShirts. Med vår konfigurator för matchtröjor blir hanteringen enkel. Du slipper tidskrävande besök i fysiska butiker. Våra teamfunktioner som insamling av namn, nummer och tröjstorlek samt röstning om utkast gör det snabbt och enkelt att designa till hela fotbollslaget. Välj helt enkelt en passande matchtröja eller ett matchställ, ladda upp din föreningslogotyp och njut av 100 % designfrihet. Vid designsvårigheter hjälper vår grafikservice och kundsupport gärna till.

Priset på dina tryckta matchtröjor består av själva produktpriset, tryckpriset och TeamShirts mängdrabatt. Principiellt gäller att ju fler matchtröjor som är i kundvagnen, desto mer sparar du. TeamShirts rabatt börjar redan från 6 matchtröjor. Trycket per tryckområde på matchtröjan kostar 72 kr. Det betyder att varje tryckområde kan designas så mycket som möjligt. Mer information om prissättningen hittar du här.

Hur snabbt vi kan skicka din beställning till dig beror på den beställda mängden. Hos oss trycks varje produkt för hand, så leveranstiderna kan ibland variera. Vill du veta exakt tid kan du använda vår leveranstidsräknare. För en snabbare leverans av dina matchtröjor m.m. är expressleverans ett bra val.

Samla in storlekar

Med vårt verktyg kan du enkelt samla in klädstorlekar, spelarnummer och smeknamn på dina teammedlemmar.

Namn och nummer

Att knåpa ihop Excel-listor tillhör det förflutna. Bearbeta spelarnummer och -namn bekvämt från en plats.

Omröstning

Få feedback från dina lagkamrater genom en enkel omröstning med förhandsgranskningsfunktion.

Teamrabatt

Upp till 60 % mängdrabatt trots personliga tryck. Alla får sitt unika exemplar och alla sparar.

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på 0844683638. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Helt ok, MEN!

Snabba och med bra råd. Väldigt bakvänd lösning när man designat, beställt och betalt och de då meddelar att den tryckmetod som valdes för ett av objekten (automatiskt?) inte är lämplig, då måste man återkalla hela ordern och börja om. Då är pengarna reserverade på kortet, så att det inte går göra en ny order, med mindre än att du har massor av pengar på kortet. Varför inte bara ha en ändringsrutin och reglera ändrat pris i efterhand?

Peter Garner

leveranstid

Lite lång leveranstid med tanke på priset, annars nöjd med kvaliteten på tröjorna, återstår att se hur tryck osv är om några tvättar.

Kalle Stobenius

Bra kvalitet till ett bra pris

Bra kvalitet till ett bra pris! Trevlig kundservice. Det enda negativa jag har att säga är att leveranstiden kunde varit något kortare.

Jonas Gustavsson

Bra tryck på tröjorna

Bra tryck på tröjorna

Wi

Snabbare leverans än väntat

Snabbare leverans än väntat, valde express dock. Helt OK tryck för det priset.

Anna

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 429 omdömen