Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Muggar med eget tryck

Fika tillsammans

Muggar med eget tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Enkel marknadsföring med personliga muggar

Letar ni efter gemensamma muggar till er avdelning? Vill ni marknadsföra er själva med era egna produkter? Eller letar du efter en personlig fotomugg som present till en familjemeddlem? Hos TeamShirts har du alla möjligheter att trycka din egen design på någon utav våra kaffemuggar, koppar eller termosar.

Skapa din egen mugg i 5 enkla steg:

Muggar

Designa din egen mugg

  • Klicka på knappen “Börja designa” för att komma in i designverktyget.
  • Hitta en passande produkt för dig och ditt team och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

Vi fäster dina idéer på våra kaffemuggar

Oavsett om du letar efter kaffemuggar till arbetsplatsen eller till frukostbordet hemma så finns det inget bättre än en personlig mugg med din egen text och bild. Eller varför inte trycka ditt eget namn så att alla vet att det är din favoritmugg? Pigga upp morgonen med ett foto på familjen eller en rolig text som utstrålar din personlighet eller ert företag. I vårt breda sortiment hittar ni muggar för alla tillfällen och motiv. Panoramamuggen passar bäst för de breda semesterbilderna från stranden, medan din egen design skulle se grym ut på en modern termosmugg som du kan visa upp på väg till kontoret. 

Muggar med er företagslogotyp fungerar dessutom utmärkt som marknadsföring. För att ta fram den riktiga lagkänslan i fikapausen kan ni beställa flera och spara massor med våra attraktiva mängdrabatter. Att trycka coola muggar är inte bara roligt för er själva, de passar även utmärkt som gåvor eller julklappar till era kunder. Genom att enkelt trycka er logga och slogan på muggarna så har ni skapat presenter som stärker ert företag. Glöm inte bort att accessoarer fastnar i minnet lika effektivt som en platsannons, rätt designade muggar kan alltså redan vara ett steg närmare en bredare kundkrets.

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Bra köpupplevelse!

Min order behandlades snabbt och varorna motsvarade förväntningarna. Bra och hjälpsam kundtjänst. Lätt att nå på telefon.

Anna-Karin

Överlag en mycket trevlig upplevelse

Lite besviken när det stod att min order skulle bli försenad, men det löste sig och de tog igen det och gav mig en ännu snabbare leverans som tack för besväret. Trycken blev bra, lite sämre ju större trycken blev men det var absolut prisvärt. Överlag bra sida, lite mer att önska av de större trycken.

Truls Forsman

Snabb leverans

Snabb leverans, kanske lite svårt med hur stora namn å nummer men de löste sig

Hugo Andersson

Bra kvalitet

Snabbare leverans än väntat. Väldigt bra färg på trycket, syns tydligt på vita t-shirts. Jag har inte tvättat ännu så vet inte hur kvaliteten är efteråt. Satsade på billigaste t-shirts och det märks väl (tunna) för att köra en testomgång, så tänker att allt bara kan bli ännu bättre beroende på mina egna val framöver.

Tove Gardmar

Gick smidigt från beställning till…

Gick smidigt från beställning till leverans.

Patrik Pettersson

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 546 omdömen