Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Fisketröjor med tryck

Ut och fiska tillsammans

Fisketröjor med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Att fiska blir ännu roligare med matchande tröjor

Designa era fisketröjor i fem enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.
  • Hitta passande fisketröja och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.
Börja designa

Ladda upp ditt motiv eller välj bland våra tusentals design

Designa egna tröjor till ditt fiskegäng

Öring, röding, harr, gädda eller aborre? Sverige är ju ett fiskeparadis - och roligast är det för många att fiska tillsammans med barnen, kompisarna eller hela familjen. För att göra er fiskeutflykt ännu lite bättre kan ni nu beställa matchande fisketröjor, fiskarhattar, t-shirts eller byxor hos TeamShirts. Med hjälp av vår egen designer kan ni enkelt och smidigt designa era egna fisketröjor. Ladda helt enkelt upp en egen fil eller välj bland våra tusentals gratis motiv. Med vår ömröstningsfunktion kan hela familjen eller kompisgänget ta del av designprocessen. Vid större beställningar kan ni spara upp till 50% med TeamShirts mängdrabatt. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt och 30 dagars bytesrätt. Med bara några få klick kan ni snabbt och smidigt beställa hem era egendesignade fisketröjor med tryck. TeamShirts önskar en härlig nästa fiskeutflykt!

Teamet från Pluspol Interactive och deras egendesignade spring-T-shirts.

För priset var T-shirtarna av bästa kvalitet. De passade perfekt att springa med, och den QR-kod som vi tryckte på baksidan kunde skannas av alla.

Pluspol Interactive GbR

Tröjorna från TeamShirts är perfekta för vårt förbund och vi alla gillar dem. Bekväma, billiga och superbra kvalitet. Hälsningar från KV NRW

Kanotförbundet

WilkinsonEyre och deras tryckta T-shirts.

Tack TeamShirts för era underbara T-shirts. Kvaliteten på tröjorna och trycket är perfekt, ert Teams service är utöver det vanliga, verkligen en beundransvärd kundservice. Vi kommer definitivt att rekommendera er vidare.

WilkinsonEyre

KTDRL Volleyboll

Vi är supernöjda med våra nya Teamshirts! Alltid bra service, snabb leverans och sköna produkter till ett lågt pris!

KTDRL Volleyboll

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Helt ok, MEN!

Snabba och med bra råd. Väldigt bakvänd lösning när man designat, beställt och betalt och de då meddelar att den tryckmetod som valdes för ett av objekten (automatiskt?) inte är lämplig, då måste man återkalla hela ordern och börja om. Då är pengarna reserverade på kortet, så att det inte går göra en ny order, med mindre än att du har massor av pengar på kortet. Varför inte bara ha en ändringsrutin och reglera ändrat pris i efterhand?

Peter Garner

leveranstid

Lite lång leveranstid med tanke på priset, annars nöjd med kvaliteten på tröjorna, återstår att se hur tryck osv är om några tvättar.

Kalle Stobenius

Bra kvalitet till ett bra pris

Bra kvalitet till ett bra pris! Trevlig kundservice. Det enda negativa jag har att säga är att leveranstiden kunde varit något kortare.

Jonas Gustavsson

Bra tryck på tröjorna

Bra tryck på tröjorna

Wi

Snabbare leverans än väntat

Snabbare leverans än väntat, valde express dock. Helt OK tryck för det priset.

Anna

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 429 omdömen