Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Fisketröjor med tryck

Ut och fiska tillsammans

Fisketröjor med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Att fiska blir ännu roligare med matchande tröjor

Designa era fisketröjor i fem enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.
  • Hitta passande fisketröja och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.
Börja designa

Ladda upp ditt motiv eller välj bland våra tusentals design

Designa egna tröjor till ditt fiskegäng

Öring, röding, harr, gädda eller aborre? Sverige är ju ett fiskeparadis - och roligast är det för många att fiska tillsammans med barnen, kompisarna eller hela familjen. För att göra er fiskeutflykt ännu lite bättre kan ni nu beställa matchande fisketröjor, fiskarhattar, t-shirts eller byxor hos TeamShirts. Med hjälp av vår egen designer kan ni enkelt och smidigt designa era egna fisketröjor. Ladda helt enkelt upp en egen fil eller välj bland våra tusentals gratis motiv. Med vår ömröstningsfunktion kan hela familjen eller kompisgänget ta del av designprocessen. Vid större beställningar kan ni spara upp till 50% med TeamShirts mängdrabatt. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt och 30 dagars bytesrätt. Med bara några få klick kan ni snabbt och smidigt beställa hem era egendesignade fisketröjor med tryck. TeamShirts önskar en härlig nästa fiskeutflykt!

Teamet från Pluspol Interactive och deras egendesignade spring-T-shirts.

För priset var T-shirtarna av bästa kvalitet. De passade perfekt att springa med, och den QR-kod som vi tryckte på baksidan kunde skannas av alla.

Pluspol Interactive GbR

Tröjorna från TeamShirts är perfekta för vårt förbund och vi alla gillar dem. Bekväma, billiga och superbra kvalitet. Hälsningar från KV NRW

Kanotförbundet

WilkinsonEyre och deras tryckta T-shirts.

Tack TeamShirts för era underbara T-shirts. Kvaliteten på tröjorna och trycket är perfekt, ert Teams service är utöver det vanliga, verkligen en beundransvärd kundservice. Vi kommer definitivt att rekommendera er vidare.

WilkinsonEyre

KTDRL Volleyboll

Vi är supernöjda med våra nya Teamshirts! Alltid bra service, snabb leverans och sköna produkter till ett lågt pris!

KTDRL Volleyboll

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Bra köpupplevelse!

Min order behandlades snabbt och varorna motsvarade förväntningarna. Bra och hjälpsam kundtjänst. Lätt att nå på telefon.

Anna-Karin

Överlag en mycket trevlig upplevelse

Lite besviken när det stod att min order skulle bli försenad, men det löste sig och de tog igen det och gav mig en ännu snabbare leverans som tack för besväret. Trycken blev bra, lite sämre ju större trycken blev men det var absolut prisvärt. Överlag bra sida, lite mer att önska av de större trycken.

Truls Forsman

Snabb leverans

Snabb leverans, kanske lite svårt med hur stora namn å nummer men de löste sig

Hugo Andersson

Bra kvalitet

Snabbare leverans än väntat. Väldigt bra färg på trycket, syns tydligt på vita t-shirts. Jag har inte tvättat ännu så vet inte hur kvaliteten är efteråt. Satsade på billigaste t-shirts och det märks väl (tunna) för att köra en testomgång, så tänker att allt bara kan bli ännu bättre beroende på mina egna val framöver.

Tove Gardmar

Gick smidigt från beställning till…

Gick smidigt från beställning till leverans.

Patrik Pettersson

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 546 omdömen