Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Paddelkläder med tryck

Ta er fram tillsammans

Paddelkläder med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Matchande kläder till nästa paddeltur

Designa egna kläder för paddling i fem enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.
  • Hitta en passande produkt och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.
Börja designa

Letar du fortfarande inspiration?

Det lilla extra till nästa äventyret

Kajak, kanot eller stand up paddling - vi har utstyrseln till er nästa paddeltur. Designa individuella eller matchande t-shirts, hoodies, tröjor, byxor och väskor till dina kompisar, din familj och dig. Vi har t-shirts och linnen i andningsaktivt material till det sportiga gänget och ekologiska plagg för alla som lägger extra vikt vid hållbarhet. Designa dina kajakkläder och kanotkläder smidigt och enkelt i vår egen designer. Hitta ditt drömmotiv för dina paddelkläder bland våra tusentals design eller ladda upp en egen fil. Med vår omröstningsfunktion kan hela teamet hjälpa till med designprocessen - låt er kreativitet flöda tillsammans. Dessutom har ni möjlighet att spara stora summor med TeamShirts mängdrabatt. Vi erbjuder rabatt redan vid köp av 6 plagg! Vid mycket stora betällningar sparar ni hela 50% av slutpriset. Vi erbjuder även alltid fri frakt inom hela EU och 30 dagars returrätt.

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på 0844683638. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Helt ok, MEN!

Snabba och med bra råd. Väldigt bakvänd lösning när man designat, beställt och betalt och de då meddelar att den tryckmetod som valdes för ett av objekten (automatiskt?) inte är lämplig, då måste man återkalla hela ordern och börja om. Då är pengarna reserverade på kortet, så att det inte går göra en ny order, med mindre än att du har massor av pengar på kortet. Varför inte bara ha en ändringsrutin och reglera ändrat pris i efterhand?

Peter Garner

leveranstid

Lite lång leveranstid med tanke på priset, annars nöjd med kvaliteten på tröjorna, återstår att se hur tryck osv är om några tvättar.

Kalle Stobenius

Bra kvalitet till ett bra pris

Bra kvalitet till ett bra pris! Trevlig kundservice. Det enda negativa jag har att säga är att leveranstiden kunde varit något kortare.

Jonas Gustavsson

Bra tryck på tröjorna

Bra tryck på tröjorna

Wi

Snabbare leverans än väntat

Snabbare leverans än väntat, valde express dock. Helt OK tryck för det priset.

Anna

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 429 omdömen