Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Paddelkläder med tryck

Ta er fram tillsammans

Paddelkläder med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Matchande kläder till nästa paddeltur

Designa egna kläder för paddling i fem enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.
  • Hitta en passande produkt och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.
Börja designa

Letar du fortfarande inspiration?

Det lilla extra till nästa äventyret

Kajak, kanot eller stand up paddling - vi har utstyrseln till er nästa paddeltur. Designa individuella eller matchande t-shirts, hoodies, tröjor, byxor och väskor till dina kompisar, din familj och dig. Vi har t-shirts och linnen i andningsaktivt material till det sportiga gänget och ekologiska plagg för alla som lägger extra vikt vid hållbarhet. Designa dina kajakkläder och kanotkläder smidigt och enkelt i vår egen designer. Hitta ditt drömmotiv för dina paddelkläder bland våra tusentals design eller ladda upp en egen fil. Med vår omröstningsfunktion kan hela teamet hjälpa till med designprocessen - låt er kreativitet flöda tillsammans. Dessutom har ni möjlighet att spara stora summor med TeamShirts mängdrabatt. Vi erbjuder rabatt redan vid köp av 6 plagg! Vid mycket stora betällningar sparar ni hela 50% av slutpriset. Vi erbjuder även alltid fri frakt inom hela EU och 30 dagars returrätt.

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på 0844683638. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Väldigt nöjda

Väldigt nöjda, snabb leverans!

Katarina Brorsson

Jag var nöjd med kvaliten men missnöjd…

Jag var nöjd med kvaliten men missnöjd med att några av mina produkter blev fel. Sverigeflaggan på några tröjor blev felvänd på vissa tröjor och på en av dem kom flaggan inte ens med.

Adam Johansson

Tröjorna och tryck ser väldigt fina ut

Tröjorna och tryck ser väldigt fina ut. Trevlig support som hjälpte oss få ordning på filen med loggan. Ett extra plus att leveransen kom flera dagar före utlovad leveranstid vid beställning. Var lite orolig för förseningar men det behövde vi inte!

RB

Jag gillar att jag fick fria händer att…

Jag gillar att jag fick fria händer att kunna designa en billig tröja som sedan leverades rätt snabbt. Fick dock några tröjor fel tryckta så var mindre nöjd med de. Felet som blev va att på några tröjor blev en Sverige flagga på fel håll och på en tröja blev det inte ens någon flagga.

Adam Johansson

designhjälp var uppskattat

Enkelt och snabb hjälp med design. Alla är glada.

kund

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 598 omdömen