Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Paddelkläder med tryck

Ta er fram tillsammans

Paddelkläder med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Matchande kläder till nästa paddeltur

Designa egna kläder för paddling i fem enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.
  • Hitta en passande produkt och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.
Börja designa

Letar du fortfarande inspiration?

Det lilla extra till nästa äventyret

Kajak, kanot eller stand up paddling - vi har utstyrseln till er nästa paddeltur. Designa individuella eller matchande t-shirts, hoodies, tröjor, byxor och väskor till dina kompisar, din familj och dig. Vi har t-shirts och linnen i andningsaktivt material till det sportiga gänget och ekologiska plagg för alla som lägger extra vikt vid hållbarhet. Designa dina kajakkläder och kanotkläder smidigt och enkelt i vår egen designer. Hitta ditt drömmotiv för dina paddelkläder bland våra tusentals design eller ladda upp en egen fil. Med vår omröstningsfunktion kan hela teamet hjälpa till med designprocessen - låt er kreativitet flöda tillsammans. Dessutom har ni möjlighet att spara stora summor med TeamShirts mängdrabatt. Vi erbjuder rabatt redan vid köp av 6 plagg! Vid mycket stora betällningar sparar ni hela 50% av slutpriset. Vi erbjuder även alltid fri frakt inom hela EU och 30 dagars returrätt.

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på 0844683638. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Fina tröjor

Fina tröjor, bra tryck

Malin Olsson

Nöjd med tröjor och tygpåsar!

Bra kommunikation mellan mig och säljaren. Fick all hjälp jag behövde för att kunna lägga beställning. Varorna kom tidigare än utlovat.

L Löfvander

Material

Snabb och bra service. Inte lika tjockt material som vi hade hoppats med väldigt sköna. Svårt att placera trycken till var man ville ha dem i verkligheten, varierande kvalitet i trycken också. T.ex på armen var kvalitén superbra men på ryggen var den sämre. Små i storleken men förståeligt när det är unisex.

Mathea

Fin tygpåse som levererades precis när…

Fin tygpåse som levererades precis när de sagt att den skulle komma. Bra kommunikation från företaget. Det enda som drar ner betyget är att det krånglade och fastnade när beställningen skulle läggas, utan att det framgick vad som var fel. Efter minst en timmes (!) krångel och felsökning lyckades jag till slut förstå att den typ av kasse jag ville beställa tryck på var slut i lager, så jag fick byta till en annan. Överlag är jag dock jättenöjd med den vara jag till slut fick.

Anna-Karin

Det var ätt att designa sina produkter…

Det var lätt att designa sina produkter och dom kom hem snabbt. Jättefina. Barnens kepsar blev supersnygga.

Sara Johansson

Bra

4/5 baserat på 1 337 omdömen