Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Paddelkläder med tryck

Ta er fram tillsammans

Paddelkläder med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Matchande kläder till nästa paddeltur

Designa egna kläder för paddling i fem enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.
  • Hitta en passande produkt och välj önskad färg.
  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.
  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.
  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.
Börja designa

Letar du fortfarande inspiration?

Det lilla extra till nästa äventyret

Kajak, kanot eller stand up paddling - vi har utstyrseln till er nästa paddeltur. Designa individuella eller matchande t-shirts, hoodies, tröjor, byxor och väskor till dina kompisar, din familj och dig. Vi har t-shirts och linnen i andningsaktivt material till det sportiga gänget och ekologiska plagg för alla som lägger extra vikt vid hållbarhet. Designa dina kajakkläder och kanotkläder smidigt och enkelt i vår egen designer. Hitta ditt drömmotiv för dina paddelkläder bland våra tusentals design eller ladda upp en egen fil. Med vår omröstningsfunktion kan hela teamet hjälpa till med designprocessen - låt er kreativitet flöda tillsammans. Dessutom har ni möjlighet att spara stora summor med TeamShirts mängdrabatt. Vi erbjuder rabatt redan vid köp av 6 plagg! Vid mycket stora betällningar sparar ni hela 50% av slutpriset. Vi erbjuder även alltid fri frakt inom hela EU och 30 dagars returrätt.

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på 0844683638. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Snabb leverans och tröja och tryck är…

Snabb leverans och tröja och tryck är mycket bra.

Mikael Öster

Bra!

Bra kvalitet! Kom när den skulle!

Anna Lindblom

Tröja

Hej! Själva tröjan var bra skick för ett såpass pris och fick hem den mycket snabbare än jag tänkt. Bilden jag valde var lite suddig och hade väl kanske önskat att den var lite skarpare, men det kanske bara var att den var så liten? Ja ja hur som helst, mycket bra överlag.

Jonna Olausson

Snabb leverans, dåligt tryck

Snabb leverans! 1 vecka innan bekräftat. Kvaliteten på tröjorna känns ok. Dock missnöjda med trycket som blev väldigt blekt.

Lisa Lingeskog

Jag fick så fin hjälp när trycket…

Jag fick så fin hjälp när trycket behövde justeras lite på en färg. Tröjorna är superfina och kvaliteten på premium är fantastisk. Rekommenderar!

Caroline Bohn

Bra

4/5 baserat på 1 282 omdömen