Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Vanliga frågor

Hur ser returreglerna ut?

Om den vara som du beställt skulle vara bristfällig (t.ex. eftersom vi har gjort ett tryckfel), så tar vi naturligtvis tillbaka artikeln och betalar tillbaka pengarna eller skickar en ny tröja.

Dessutom lovar vi:

Även om det inte är något fel på varan kan du inom 30 dagar efter din beställning byta produkter som du inte gillar utan problem eller i stället få en värdecheck till din nästa beställning. Om ett av dessa skäl föreligger, kontaktar du vårt serviceteam.

Varje beställning på Spreadshirt är ett unikt exemplar som tillverkas för dig personligen för hand. Här skiljer vi oss från klassiska postorderföretag. Vi kan inte helt enkelt lägga tillbaka varor som bytts i lagret och sälja dem till nästa kund. Det som skickas tillbaka åker ut eller skänks bort.

Vi ber dig alltså att kontrollera din beställning noggrant, t.ex. beträffande skrivfel. Du kan även göra en provbeställning och visa ditt team denna först. Och om ni är osäkra på vilka storlekar ni ska välja, skickar vi gärna otryckta provexemplar till er. Om du har beställt på TeamShirts, har du oberoende av de ovannämnda bytes- och returreglerna en lagstadgad hävningsrätt. Mer om det hittar du i våra allmänna villkor under § 8 ”Information om hävningsrätten för konsumenter”.

KONTAKT