Tillsammans är vi väl rustade
Hoodies & tröjor i många olika färger. Nu även med brodyr!
Gratis standardleverans
Beställ i dag28 maj 2021
eller
Expressleverans
Beställ i dag21 maj 2021

Teamfunktioner

Spara tid och nerver. Engagera dina teammedlemmar i designen av de nya teamkläderna.

Samla in storlekar

Med vårt verktyg kan du enkelt samla in klädstorlekar, spelarnummer och smeknamn på dina teammedlemmar.

Omröstning

Få feedback från dina lagkamrater genom en enkel omröstning med förhandsgranskningsfunktion.

Teamrabatt

Upp till 60% mängdrabatt trots personliga tryck. Alla får sitt unika exemplar och alla sparar.

Namn och nummer

Att knåpa ihop Excel-listor tillhör det förflutna. Bearbeta spelarnummer och -namn bekvämt från en plats.

Det här säger kunderna om oss

De här teamen designade sin utrustning hos oss

Våra tryckmetoder möjliggör en rad olika slags tryck

De personligt utformade klädesplaggen från vårt textiltryckeri formar din grupp till ett lag, oavsett tillfälle. Vårt breda utbud av produkter omfattar textilier för varje tillfälle: Du hittar klassiska t-shirts och tröjor i vårt sortiment samt sporttröjor, skoltröjor eller lagkläder för speciella evenemang. Vi har det passande sortimentet för ditt lag. Därmed stärker du VI-känslan i laget och kan vara säker på att ditt tryck väcker uppseende. Du får tillgång till hela bandbredden av utskriftsprocessen: Genom flextryck och flocktryck kommer dina motiv på individuella klädesplagg verkligen till sin rätt. För andra textiler erbjuder vi även digitala tryckmetoder, så att våra tryckmotiv kan inkludera alla slags texter, motiv eller foton. När plagget väl är tryckt, kommer det att förvåna dig att se vilken uppmärksamhet du väcker. Med rätt motiv, ett fyndigt ordspråk eller din logotyp så kommer ditt lag bli minnesvärt.

Textiltryck - nu kan du enkelt trycka kläder och t-shirts med TeamShirts

Ditt lags egen mundering av förstklassiga textiltryck på alla tänkbara textiler. Vi är det bästa företaget när det gäller individualiserade t-shirts, sporttröjor, pikétröjor, eller för att trycka dina tröjor eller hoodies. Du kan själv designa t-shirts med personliga motiv i vår designer eller välja önskat tryckbart motiv från vårt galleri. Att förse klädesplagg med rätt motiv för ditt lag görs mycket lätt på TeamShirts, där du även kan trycka olika spelarnamn och -nummer för ditt lag; på framsidan eller baksidan. Därmed gör TeamShirts det ännu enklare för lagspelare och det är ännu bekvämare att förse dina kläder med tryckta motiv. Om du är nöjd kan du när som helst trycka fler klädesplagg: förutom tröjor erbjuder vi också ett brett utbud av tillbehör. Varför inte till exempel trycka kepsar eller väskor?

Tryck kläder och textilier: Dina fördelar med TeamShirts

TeamShirts ger dig rätt personlig outfit för varje tillfälle. Du har friheten att utforma era textilier som du önskar. Du kan dessutom designa kompletta föreningskläder hos oss, inklusive tröjnummer eller egen logotyp, och allt kan beställas online. Vi erbjuder också ett brett utbud av tryckta textilier till våra yngre kunder. Kläder som designas på TeamShirts levereras bekvämt hem till dig. Standardleveransen är gratis. Och när det är ont om tid, väljer du expressleverans efter att du har skapat dina kläder. Du kan dessutom skicka tillbaka dina egendesignade klädesplagg till oss inom 30 dagar om du inte är nöjd. Vi kan erbjuda en lösning på ditt tryckproblem, såväl vid en liten beställning som en stor. Vår kundservice arbetar för att allt ska tryckas enligt dina önskemål. Grafikservicen hjälper dig även med dina egna motiv. Ha det så roligt med att designa dina kläder!