Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Gymkläder med tryck

Ge järnet tillsammans

Gymkläder med tryck

Attraktiva Rabatter

Stor teamrabatt även för små team. Vi har de bästa priserna för ditt teams outfit.

Gratis Frakt

Du tjänar på kostnadsfri standardleverans. Med express går det även snabbare.

Allt-i-ett-paket

Grafisk hjälp, utbytesrätt och expressleverans. För varje problem har vi en lösning.

Nå era mål med våra gymkläder

Så designar du dina egna gymkläder i fem enkla steg:

Designa ditt plagg i 5 enkla steg:

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.

  • Hitta en passande produkt för dig och ditt team och välj önskad färg.

  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.

  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till text och namn.

  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

Börja designa

Ett stort utbud av motiv

Ge järnet med TeamShirts gymkläder!

Varje atlet, lagspelare eller klubbmedlem vet att det inte handlar om dig eller mig - det handlar om oss. Att träna kroppen och ge järnet är mycket roligare när du kan göra det tillsammans med dina teammedlemmar. Utmana varandra, inspirera varandra till att lyckas och maximera ert träningsresultat - tillsammans. Visa er lagkänsla, skilj er från mängden, och motivera varandra till att arbeta hårdare med våra individuella sportkläder. Våra gymkläder kombinerar Stretchflex teknologi med andningsaktiva, lätta tyger som gör att du och ditt team får ut det bästa av era träningspass samtidigt som ni ser riktigt snygga ut. Glöm inte bort att matcha er outfit med egendesignade kepsar. Oavsett om det är en fotbollsträning, en övning i att bemästra aerobics, yoga eller tyngdlyftning, eller att slå nya rekord i löpning och cykling - med TeamShirts tryckta sportkläder är ni alltid klädda för seger. Med TeamShirts designer kan ni designa allt från shorts och träningsbyxor till jackor och hoodies för att skapa er alldeles unika stil. Varför inte beställa en luvtröja för din egen personliga look på gymmet? Skriv upp egendesignade kläder på önskelistan för att visa upp ert hårda arbete med stil nästa gång ni gymmar ihop. Eftersom vi vet att ni alltid jagar efter ett prisvärt erbjudande, så har vi fantastiska mängdrabatter för varje beställning med 5 produkter eller mer. Låt svetten rinna med TeamShirts sportkläder.

Dags för ett gympass! Andningsaktiva kläder för varje träningstillfälle

På Teamshirts vet vi att varje team är unikt och att varje sport kräver särskilda kläder. Därför kan vi erbjuda ett fantastiskt utbud av sport, gym och andningsaktiva träningskläder till ditt team - i olika stilar, färger och passformer - som passar både till fysiskt krävande aktiviteter och till vardags. Med allt ifrån klassiska t-shirts och linnen till långärmade tröjor och luvtröjor, så har vi allt för att hålla dig cool på gymmet eller varm när du tränar på löpbanan. Hitta stiliga poloskjortor, trendiga luvtröjor och jackor, joggingbyxor, shorts och leggings, eller andningsaktiva t-shirts i sköna, lösa passformer som gör att du kan träna bekvämt och stilrent. Acceptera inget mindre än bästa kvalitet när det kommer till din outfit på gymmet. Hos TeamShirts kan du även få tröjor och andra sportprodukter från toppmärken så som JAKO, AWDis och Fruit of the Loom eller ERIMA. Klicka runt bland produkterna i vårt sortiment, eller sök via kategori, varumärke eller modell och finn den perfekta klädseln till ditt team och sportaktivitet. Dam, herr, barn eller minsta småbarn - våra kläder passar till varje kroppsstorlek. Självklart är vi noggranna med att våra produkter är av bästa kvalitet och produceras under etiskt goda förutsättningar. Vi erbjuder enbart kläder och accessoarer som blir rättvist producerade. Så, fyll upp din varukorg med byxor, shorts, linnen, tröjor och jackor och bli fysiskt aktiv i egendesignade träningskläder från TeamShirts.

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38. Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team? Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Snabbt, serviceinriktat & kvalitet! :)

Så nöjd med både produkt och service! Fick en bild på produkten jag beställt för att godkänna innan resterande 99 produkter producerades, vilket jag verkligen uppskattade!

Ida

T-shirt med tryck

Snabb leverans och bra kvalitet på tröjorna.

Fredde

Utmärkt

Inga problem.

Mattias Fredholm

Jag fick hjälp att beskära min design

Jag fick hjälp att beskära min design. Blev asbra!

Kund

trycket var "bubbligt och inte raka.

trycket var "bubbligt och inte raka.

KEVIN MELIN

Bra

4/5 baserat på 1 387 omdömen