Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Golftröjor med tryck

Hitta fokus tillsammans

Golftröjor med tryck

Attraktiva Rabatter

Gratis Frakt

Allt-i-ett-paket

Golfkläder för dig och dina medspelare

Klä dig som en professionell

Golf kräver fokus. Därför behöver allt annat vara rätt för att du ska koncentrera dig på nästa hål. TeamShirts erbjuder dig enkla lösningar utan att kompromissa med varken service eller kvalitet. Oavsett om du tillhör en grupp med avancerade spelare eller fortfarande spelar med amatörerna - det är din tur att synas på golfbanan! Teamshirts har de rätta golfkläderna för varje golfrunda. Hos oss kan du själv enkelt och smidigt designa din egen utstyrsel, och vad matchar väl bättre en välklippt gräsmatta om inte en egendesignad polotröja med din personliga logga på? Eller varför inte välja ett utav våra många färdiga golfmotiv för ett professionellt utseende? Beställ idag till dig själv, dina medspelare, eller varför inte hela golfklubben? Från köp med fler än 6 produkter sparar du med våra attraktiva mängdrabatter. Kanske ska du åka ut på en oförglömlig golfresa utomlands tillsammans med en grupp dedikerade golfspelare och vill visa upp att ni spelar tillsammans? Eller så har du och dina polare börjat spela discgolf? Då är golfkläder med ert personliga tryck ett minne för livet.

Skapa din golftröja i 5 enkla steg:

Designa din golftröja

  • Klicka här för att komma in i designverktyget.

  • Hitta en passande produkt för dig och ditt lag och välj önskad färg.

  • Ladda upp ditt eget motiv eller välj enkelt en färdig design ur vårt galleri.

  • Nu kan du anpassa ditt motiv, samt lägga till valfri text, nummer och namn.

  • Snart färdig. Den passande tryckmetoden ställs in automatiskt.

 

Det kan nästan inte bli enklare…

När du handlar hos TeamShirts så följer vi dig gärna längs vägen. Först och främst ska du välja den rätta produkten som passar dina behov. En enkel t-shirt med andningsaktivt material? Eller en stilren polotröja för det rätta utseendet? En matchande keps till dagarna när solen står högt på himlen? En sportväska till alla dina grejer? När du har valt ut någon utav alla våra spännande produkter så är det tid att designa. Är du redan medlem i en golfklubb som har en egen logotyp? Perfekt! Ladda upp din egen fil i vår designer och placera på produkten. Söker du inspiration? Då har vi även massor av motiv till golf-älskaren. Faktum är att vi har tusentals motiv som du kan använda efter tycke och smak helt utan extra kostnad. När du känner dig nöjd med din design kan du i lugn och ro vänta framför brevlådan - hos TeamShirts erbjuder vi nämligen gratis frakt i hela EU. Är du ute i sista minuten? Då kan du välja att beställa med expressleverans. Nu finns det inga ursäkter för att stanna hemma: hoppa in i era nya golfkläder och svinga golfbollarna ut på öppna landskap!

Behöver du stöd?

Vår service finns här för dig på +46 84 468 36 38.Vet du inte vilken logotyp som passar till ditt team?Vi hjälper dig gärna även med designen. Saknar du något på vår webbplats? Skicka då ett kort e-postmeddelande med förbättringsförslag! Det hjälper oss att bredda vårt utbud.

Jättefint tryck

Jättefint tryck! Blev positivt överraskad!

Elsa

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa. Fick beställningen levererad innan utsatt datum. Mycket nöjd

Robert Johansson

snabb leverans och bra kvalitet

Den som fick gåvan var mycket nöjd med den

kund

Mycket nöjd med tryck och storlek

Mycket nöjd med tryck och storlek. Kändes som storlekarna stämde bra, så att köpa det man brukar funkade prima.

Frida Karolina Adolfsson

Enkelt och smidigt!

Enkelt och smidigt!

Petra

Utmärkt

4,5/5 baserat på 1 234 omdömen