Undrar du över något?

+46 84 468 36 38

Måndag–fredag kl. 9–18
Normala telefonavgifter beroende på din operatör.

eller

Skriv e-post

eller

Begär en offert

Vanliga frågor

Hur sätts mitt pris?

Priset består av tre komponenter – produktpriset, tryckpriset och Teamshirts grupprabatt. På alla tre områden har du möjlighet att justera priset något och sänka det totala priset.

Produktpriset visar kostnaderna för den obearbetade produkten, alltså t.ex. en T-shirt utan tryck. Du hittar de enskilda produktpriserna på tillhörande produktsidor. Om du vill spara på produktpriset, kan du titta på våra prisvänliga produkter som B&C T-shirt eller luvtröjan unisex. Naturligtvis minskas produktpriset även av grupprabatten. Ju större din kundvagn är, desto lägre är produktpriset.
Tryckpris: Alla våra produkter trycks för hand, varje tryckning är ett nytt arbetssteg. Därför beräknar vi ett schablonpris per sida som våra medarbetare behandlar: För den första sidan är det 72,00 kr, för varje följande sida (t.ex. rygg, ärm, luva) 72,00 kr. Det betyder att du kan designa varje sida hur mycket du vill. Räcker det med en sida med tryck sparar du på tryckpriset.
Rabatt: Från den 6:e produkten sparar du för varje ytterligare artikel på TeamShirts. Då spelar det ingen roll hur många olika produkter du har i kundvagnen. Rabatten gäller för den sammanlagda mängden. Det börjar med 10 % vid 6 artiklar, från 18 stycken får du 40 % och du kan få upp till 60 % för en kundvagn från 100 stycken. De exakta rabattnivåerna hittar du i designern och på produktsidorna.

Leveransen är gratis inom Sverige. Om vi måste optimera din grafik efter överenskommelse med dig, tar vi inte heller något extra. För övrigt behöver du inte befara några dolda kostnader.

KONTAKT